- Влад П***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Делал заказ на эту лампу оказалась бракованная, быстро и оперативно сделали обмен лампа пришла качество отличное все роботает , продавца всем рекомендую
- Достоинства:
- Качество отличное за такую цену , лучше не нашел ) быстрая доставка
- Продавец R-квадрат
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Влад П***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Заказал лампу подключил поработала минут 15 сгорела куда высылать назад ?
- Достоинства:
- Светила
- Недостатки:
- Перегорела через 15 мин
- Продавец R-квадрат
Доброго дня. Прикро що виникла дана ситуація. В переписціі в замовленні менеджер запропонував вам варіанти вирішення даного питання так як не зміг до вас додзвонитися. Очікуємо на вашу відповідь для врегулювання питання.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Дополняю отзыв... Сегодня проверили мощность лампы специальным прибором. Едва дотягивает до 35 ватт из заявленных 150 продавцом.
Верните деньги, мошенники!- Достоинства:
- Светит
- Недостатки:
- Совершенно не соответствует ни бренду, ни заявленным характеристикам
- Продавец R-квадрат
Ми вдячні за вашу увагу , пильність та потрачений час для проведення замірів та експериментів з лампою, ми вказуємо характеристики які надає виробник та відповідають маркіровці на самій лампі.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Лампа рабочая, но полностью noname (безымянная). Нет никакого намека на бренд. Ни одной надписи ни на коробке, ни на лампе. Поэтому ставлю под сомнение все заявленные продавцом показатели по мощности и теплоте света. Протестирую и дополню отзыв.
- Достоинства:
- Светит
- Недостатки:
- Заявленным брэндом и не пахнет.
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Все отлично, работает хорошо.
Продавцу спасибо!- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Нет пока
- Юля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Указано 150 Вт, пришли 2 лампы по 125 Вт
Надеюсь, вы решите эту ошибку- Достоинства:
- Лампы работают
- Недостатки:
- обман с Вт
- Продавец R-квадрат
Доброго дня. Вибачте за незручності допущеної помилки при пакуванні. Сьогодні до вас буде відправка ламп 150Вт. Від вас очікуємо відправку 125Вт ламп за наш рахунок. Завчасно дякуємо за розуміння.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Замовляв цю лампу, а прислали зовсім іншу, іншої торгової марки, хоч по характеристикам така ж, але хоча б попередили про це і спитали чи не хочу я схожу, якщо цієї немає...
Хочу повернути або щоб зробили заміну на той товар, що на фото на сайті...- Недостатки:
- Прислали не те, що я замовляв, додаю фото лампи, яка приїхала
- R-квадрат
Доброго дня.Вибачаємось,що Вас не попередили.Лампа флуоресцентна 150Ват,однак іншої марки.Товар можна повернути.Завтра з Вами зв*яжеться менеджер .
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Имея несколько таких ламп заказал запасную, чтоб полностью совпадала по параметрам.
Оказалось редкостью, не везде уже есть (все переходят нап ЛЕД).
Из магазина перезвонили, что нужно будет подождать, однако , если надо срочно - предложили несколько аналогов, но не в точности таких. В моей ситуации предпочёл подождать. Задержка получилась небольшой - работой магазина и товаром доволен.- Достоинства:
- Самая низкая цена.
- Недостатки:
- Нет.
- НиколайПродавец: R-квадрат
Сгорела даже не засветившись. Пошел дым. Разобрал. Внутри на плате кривой монтаж и от этого разорвало током. деталь.
- Недостатки:
- Продавец не проверил перед отправкой, забирал на нп без проверки в цоколь.
- Продавец R-квадрат
Доброго вечора. Пропишіть, будь ласка, номер вашого замовлення щоб наш менеджер мав змогу з вами зв’язатися для вирішення ситуації з товаром, який можна повернути згідно законодавства України, щоб товар пройшов діагностику, так як ввесь товар перед відправкою перевіряється на справність , ми не зацікавлені відправляти пошкоджений товар та у разі заводського браку обміняємо товар, або повернемо вам кошти. Очікуємо на зворотній зв’язок. Будь ласка, перевіряйте ввесь отриманий товар на відділеннях , так як відправник не може гарантувати якість перевезення службами доставки. Завчасно дякуємо за розуміння.
- Продавец R-квадрат
Ще раз доброго дня. Пропишіть, будь ласка , ваш номер замовлення через форму "запитати продавця" , щоб менеджери могли з вами звязатися та вирішити ваше звернення по товару. З відгуку по вас відома інформація тільки як вас звати....без прізвища....