- AI аналіз відгуків31 відгук: позитивний (72%), нейтральний (16%), негативний (12%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Якісний хороший штатив
- Достоинства:
- Дуже задоволена покупкою
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Не рекомендую! Тримач для телефону не якісний. В чохлі він висковзує, телефон випадає. Сам тримач «гуляє» туди-сюди. Викинула гроші на вітер.
- Продавец R-квадрат
Доброго дня.Товар на протязі 14 днів можна повернути,якщо Вам не підійшов по характеристикам і якості.Але чомусь від Вас не отримали звернення для повернення товару.В такій ціновій політиці.це найкраща пропозиція,в нас є на вибір тримачі різної цінової категорії.Повторююсь...товар можна повернути на протязі 14 днів
- Продавец R-квадрат
Тим паче Ваше замовлення було 3 місяці назад.Якщо товар не підходить Вам по якості потрібно звертатися відразу ,ми б Вам повернули кошти.
- АнгелинаОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Не сильно довольна, так как когда ставите телефон в держатель его клонит в левую сторону, чтобы сделать ровный кадар телефон нужно не полностью засовывать и как итог уже упал )
- Недостатки:
- Держатель
- Продавец R-квадрат
Доброго дня. Напевно у вас некоректно працює кріплення для телефону. Ми могли б його вам обміняти. Так як по даному кріпленні не виникало питань, навпаки воно достатньо міцно тримає телефон. При необхідності звертайтеся в особистій переписці в замовленні, ми зможемо вам допомогти. вирішити дану ситуацію.
- Юрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Ножки слабенькі, але нічого. Для аматорської зйомки саме те.
- Продавец R-квадрат
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Лучший штатив в этом ценовом диапазоне
- Достоинства:
- Высота, в комплекте блютус кнопка и держатель для телефона
- Недостатки:
- Немного пришел потертый на ножках но это не такая уж проблема, главное мне подошел по высоте
- Продавец R-квадрат
Дякуємо за відгук. Якщо виникли моменти по штативу , ми з радістю здійснили б обмін товару. Якщо необхідно , звертайтеся, ми допоможемо.
- Кузьмич С***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
переваги:
товар був у наявності. не помітив пошкоджень, виконує функції, легкий для транспортування
недоліки:
довго відправляли (замовив 2 серпня, прийшов 6 серпня ввечері)
Задоволений покупкою, легкий штатив, виконує описані функції, зручно для транспортування.
У складеному положення близько 42 см.
(нажаль розетка не дозволяє завантажувати більшу кількість фото)- Продавец R-квадрат
- ДарияОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Проблема решена
В комплект положили не регулируемый держатель для телефона. Хотелось бы узнать в наборе действительно должен быть этот держатель или по ошибке положили не тот?Телефон не помещается в него:(
- Достоинства:
- Отличный штатив. Можно регулировать как угодно. Устойчивый. Быстро доставили.
- Недостатки:
- Держатель для телефона не регулируется.
- Продавец R-квадрат
Доброго дня. Дякуємо за відгук . Ми вам відписали в особистих повідомленнях як правильно використовувати кріплення, як воно регулюється. Ви впоралися. Все працює. Ми раді. Нехай довго служить та приносить задоволення в роботі. Гарного дня.
- Продавец R-квадрат
Для уточнення покупцям: кріплення в комплекті для телефону потрібно взяти за бокові його частини і максимально розтягнути в сторони.
- Дария
Так, вибачаюсь за дезінформацію. Тримач регулюється, штатив прекрасний. Дуже раджу придбати
- Лещишин І***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
В цілому за такі гроші досить хороша тринога! Но як вона з часом себе покаже?....
- Анастасия З***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Хороший ,устойчивый ,свои деньги отправдал ! Спасибо за качественный товар,хорошо упакован
- Достоинства:
- Качество
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Мониторили, выбирали, посмотрели этот штатив, прочитали комментарии, заказали.
Вуаля, всё точно так, как в описании, та же высота, те же функции, всё чётко. Пульт отдельно порадовал)
Спасибо, очень адекватный штатив, да ещё за такие деньги. Рекомендую к покупке!
P.S. Пульт сразу с батарейкой, отдельно приятно)- Достоинства:
- Удобный, легкий, функциональный
- Недостатки:
- Их нет
- Продавец R-квадрат
Доброго вечора. Дякуємо за відгук. Ми раді що товар вам сподобався.
- В.АОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Пойдёт)
- Достоинства:
- Прошел год, живёт ещё)
- Недостатки:
- Хотелось бы потолще ножки)
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Отличный штатив. Очень быстро доставили.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- ?
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Цілком нормальний
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- висота 1240мм
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Очень понравился штатив
- Достоинства:
- Всё понравилось
- ИнессаОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Спасибо магазину за то что связались и помогли решить проблему)
- ИнессаОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Искала штатив для горизонтальной съемки над столом, по отзывам поняла что данный штатив подходит, но представитель магазина сказал что лучше взять другой за 800 гривен. Окей, заказала его. Пришла коробка как с барахолки, без инструкции, даже названия фирмы не видно. Несколько дней бьемся как с ним работать, ничего не выходит. В заказе у меня до сих пор стоит якобы покупка первого штатива, поэтому на сайте характеристики не могу посмотреть. Зря выбросила деньги, к сожалению
- Продавец R-квадрат
Доброго дня. Для вирішення питання пропишіть, будь ласка, номер вашого замовлення, або ваш номер телефону через форму "запитати продавця". Завчасно дякуємо.
- Євген Є***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Покупкой доволен
- Достоинства:
- Хороший штатив за эти деньги
- Недостатки:
- Кнопки в Bluetooth пульте регулируют громкость телефона, а не срабатывают камеру. Возможно дело в моем телефоне (Sony Xperia), поэтуому оценку за это не снижаю. Нужно испльзовать приложение для ремаппинга в телефоне.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Можу радити для покупки. Якість нормальна все працює, в тч кнока працює для айфонів і для андроїд.
Мала вага і стійкий. Зручно регулюється висота. В комплекті сумка для переносу!- Достоинства:
- Якість хороша.
- Недостатки:
- Відсутні за свою ціну
- Эльмира Т***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Классный штатив. Покупала для телефона. Крепления хорошие, телефон крепко фиксируется. Ножки устойчивые.
- Достоинства:
- Хороший штатив
- Недостатки:
- Не обнаружено
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Хороший штатив, легкий у використанні, зручний, блютуз працює, все чудово)
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Штатив стоит своих денег!
- Достоинства:
- Устойчивый! Выполнен достаточно неплохо!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Штатив хороший, компактний і водночас великий(як розкласти)
- Достоинства:
- Взагалом все класно
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Задоволена покупкою! Беріть без вагань
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Цымбал Е***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Купили штатив 9 летней дочке,но мы сами в восторге. Полностью соответствует описанию и фото. В комплекте идёт пульт,который работает через блютуз.А по акционной цене это просто супер покупка
- Достоинства:
- Стильный,лёгкий,пульт в комплекте
- Недостатки:
- Пока не выявили
- Ясочка М***
Вна крутиться 360 градусів і зможе розгорнути зверху і знизу?
- Настя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Штатив дуже класний , все працює. Мене все влаштувало .Дякую вам .
- Достоинства:
- Я раджу цей штив всім, достатньо великий , неважкий , не падає , не перевантажується
- Недостатки:
- Немає і надіюсь що не буде
- Луцык Е***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Отличный штатив за эти деньги, в этом сегменте это лучший выбор, дешевле не рассматривайте, покупали ребенку на 8-летие сама разобралась ничего сложного, штатив соответствует описанию, мы остались довольны
- Ира В***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Всё хорошо и даже можно сказать отлично . Сначала были сомнения по поводу заказа но после доставки они пропали. И за такую цену это просто чудесно.Всем советую!!
- Достоинства:
- Очень удобный
- Вернієвська О***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Чи можливі зйомки смартфоном в вертикальному положені?
- R-квадрат
Так є можливість працювати в вертикальному положені.
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Вже купив штатив просто супер
- Достоинства:
- Вс
- Недостатки:
- Дорого заплатив 506 але штатив коштує 425
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Як прикріпити телефон до Штатива?
- R-квадрат
В комплекті йде кріплення для телефону.Прикручуєте на штатив і можна працювати з телефоном.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: R-квадрат
Заказав, цей штатив. Відповіли на замовлення на протязі однієї години о 17:16. Повідомили що сьогодні відправлять. Але ввечері зайшовши на товари продавця усі товари були не активні і написано "Немає в наявності". Це мене трохи засмутило. Алеж наступного дня прийшло повідомлення з НП про відправлення яке я і отримав. Комплектація відповідає опису, алеж сам штатив НІ! Виробник інший, а не той що вказано, колір не такий як на фото, і характеристики не відповідають опису товара. В розкладеному стані штатив не має заявленної висоти в характеристиках 40-144! По суті він відповідає ціні дешевшого штативу. Підсумок - Отримам не те на що розраховував з опису товару, хоч і вказано що виробник може (бла-бла-бла) но не на стільки 144 см. та 105 см... Що з цим робити рішення поки не прийняв, хто буде купувати уточнюйте відповідність опису...
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Не відповідає опису товара
- R-квадрат
Доброго дня.Штатив WT 3130 максимальна висота 144см це стан монопод (ніжки зібрані в одну з піднятою головою 144см).Максимальна робоча висота (ніжки штатива повністю розставленні) 126см.Ви зробили фото не піднявши голову штатива.Коли піднімаєте голову штатива висота 126см.
- R-квадрат
З кольором штатива дійсно виникло непорозуміння.Ми можемо обміняти штатив,на інший колір (який вказаний на фото) за власний кошт.Або ж можете повернути штатив,якщо Вас не влаштовують його характеристики.
- Віталій К***
Приношу вибачення за мою некомпетентність, виміри зроблено не коректно. Дякую за підказку і роз'яснення. Тоді все добре, колір якось пережевемо я купив його на подарунок.
Продавець товару надійний і відповідальний.
Усім рекомендую до співпраці...
- ВікторіяПродавец: R-квадрат
Штатив прийшов зі зламаною однією ніжкою кріплення. На вигляд наче вже був у використанні, були потертості ніжок та пульта. Тому зробила повернення на пошті.
Раджу оглядати товар на справність у відділенні пошти! - Андрій Г***Продавец: R-квадрат
Хороший товари на свої гроші.
- Достоинства:
- Не висока вартість. Якість досить хороша.
- Недостатки:
- Суттєвих недоліків не виявив.