Отзывы покупателей о Ловець повітряних зміїв
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книжка 100/10. рекомендую!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: B00KVARIUM
Книга прийшла не упакована в захисну плівку і обкладинка мала незначні потертості, не критично, але не приємно, за це знімаю зірочку.
Сама книга надзвичайно цікава, хоча емоційно важка.- Достоинства:
- Цікава книга
- Недостатки:
- Пакування
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга 10\10
Дуже емоційна та глибока - Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга якісна,доставка оперативна. Щодо самої книги,то вона чудова. І актуальна в наш час. Читати дуже легко,сюжет захопливий,дуже пронизливий. Рекомендую до прочитання!
- Достоинства:
- Чудова книга
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книгу придбала по відгуках книжкових груп. Вона мені сподобалась, цікава і глибока з неочікуваним для мене завершенням. Прочитала на одному подиху.
- Олена Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже захоплююча книга, за два дні проковтнула , потім ще неділю ходила під враженням , враховуючи події що зараз відбуваються в нашій країні ! Всім рекомендую!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Book café
Все відмінно. Продавець швидко зв'язався у вихідний день. Самостійно запропонував об'єднати два замовлення та відправити на відділення розетки (що було найоптимальніше для мене). Швидко відправили. Якість відмінна. Продавця Рекомендую.
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна книга! Читається від початку і до кінця із великою цікавістю
- Достоинства:
- Класна книга
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС
Якісна книга
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікаво книга з цікавим сюжетом
- Карпова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
10 з 10 дуже сильно захоплює з першої сторінки. Важка книга,але СИЛЬНА!!!
- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірна книга! хочеться читати ще і ще. Проплакала майже над кожним розділом!
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша книга! Чудово написана, нестандартний сюжет, добре переданий колорит країни( в Афганістані не була)), але текст легко візуалізується). Книга з категорії тих, з якими не хочеться прощатись.
Цю книгу купувала подрузі на подарунок після того, як прочитала сама. Рекомендую тим, хто любить літературу високого рівня. - Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга просто супер,Всім рекомендую
- ВалентинаПродавец: Rozetka
Книга прийшла пошкодження через погане пакування. Чудовий спосіб збереження- загортати в тоненький шар харчові плівки. Тому відмова. Настрій зіпсований.
- Анастасія Д***Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Книга совісті, честі й гідності. Підіймає з дна душі сильну біль. Раджу від чистого серця!
- Недостатки:
- Книга має властивість закінчуватись.
- Алла А***Продавец: Rozetka
Крута книга, читаю виклакала дуже високі емоціі. В деяких моментах плакалось беззупинно.
Книга максимально передала емоціі дружби та життя афганських дітей- Достоинства:
- Не залишить байдужим