- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
Чудова, буду замовленим ще.
- Продавец Tablecloth Empire
Наталя! Дякуємо вам за те, що замовили і користуєтесь нашим товаром! Нехай довго служить!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
Все ок.
- Продавец Tablecloth Empire
Оксана! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нехай довго служить! Будемо раді новим замовленням.
- Алекс К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
Мені сподобалось покриття. (•ᴗ•)
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец Tablecloth Empire
Олексій! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нехай довго служить! Будемо радф новим замовленням.
- Мирослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
Даром викинуті гроші, дубове у використанні. Продавець не реагує на дописи. Не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дубова
- Продавец Tablecloth Empire
Мирослава, нам шкода,що ви не задоволені товаром, підкажіть куди ви звертались з приводу товару і не отримали відповідь? Не зрозуміло, що означає дубове у використанні, адже клейонка-скатертина м'яка і гарно спадає по краям стола. Не рекомендуємо її використовувати як накладку, краще її використовувати саме як скатертину, щоб звисала по краю стола.
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 140 x 200. Цвет: Прозрачный
Покриття - супер! Добре упакували, в рулончик
- Продавец Tablecloth Empire
Наталя! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Нехай довго служить! Будемо раді новим замовленням.
- Анжела В*** КрестьянниковаОтзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
Клеенка хорошего качества, красиво смотрится на столе.
- Достоинства:
- Хорошая ложится на стол
- Продавец Tablecloth Empire
Анжела Валентинівна! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Хай довго служить! Очікуємо на нові замовлення.
- СтефанОтзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 140 x 200. Цвет: Прозрачный
+++
- Продавец Tablecloth Empire
Стефан! Дякуємо за позитивний відгук! Будемо раді новим замовленням.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
Те що треба щоб накрити скатертину щоб часто не прати
- Достоинства:
- Швидка доставка. Надійне пакування. Доступна вартість
- Продавец Tablecloth Empire
Ольга, дякуємо за позитивний відгук, будемо раді новим замовленням
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
чудова прозора скатертина на стіл, якість висока. спілкування з продавцем було приємним. доставка швидка. Єдиний мінус це те, що я обирала доставку найдешевшим для себе способом і думала, що вийде недорого (укрпоштою). але упакування товару настільки дбайливе, що його об'єм і вага підняли вартість доставки в рази. Я була не проти, аби покриття прийшло трішки пом'ятим, чи зігнутим (воно всеодно розправилось би з часом через особливість матеріалу). Думаю, що продавець прискіпливо ставиться до транспортування і це плюс, але тягнути півтораметровий важкий тубус із не найближчого до мене відділення пошти було трішки неочікувано і дорого. Моя порада, - обговорювати такі моменти із продавцем зазделегідь. Рекомендую товар.
- Достоинства:
- висока якість, помірна ціна
- Продавец Tablecloth Empire
Ольга! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Вашу пораду приймемо до уваги. На жаль іноді неможливо відновити вигляд товару через пошкодження при транспотруванні. Тому ми піклуємось аби товар доїхав до покупця у гарному стані. Наша упаковка не вплинула на вартість доставки. Укрпошта рахує подвійний тариф при довжині посилки більше ніж 70 см. А м'яке скло не рекомендовано складати варобником. Іноді, на прохання покупця, ми складаємо такі посилки, але у такому випадку не несемо відповідальності за складений товар.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 140 x 250. Цвет: Прозрачный
Продавець хороший. Швидко зі мною зв'язались.
Захисне покриття прозоре, силіконове, використовую як додаткове.
Товар прийшов добре запакований.- Продавец Tablecloth Empire
Альона, дякуємо вам за позитивний відгук, будемо раді до співпраці в майбутньому
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Tablecloth Empire. Размеры: 100 x 140. Цвет: Прозрачный
Поставили по моей просьбе Укрпочтой. Доставили на второй день. Продавца рекомендую.
- Достоинства:
- Идеальная прозрачность. Относительная мягкость (красиво свисает со стола с нежными складками) так как показано нафото. Не ездит по столу. Вообще все отличн. То что хотелось. Простота в уходе. Качественно предохраняет белоснежный стол.
- Недостатки:
- не онаружены
- Tablecloth E***
Юрий, спасибо вам за позитивный отзыв, будем рады видеть вас нашим постоянным клиентом.