- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Це мій перший електровіник, тому не знаю як інші, але цей дуже шумний. Змітає сміття нормально, хоча і пропускає деколи. Великим плюсом є два акумулятори, зо дозволяє мати його постійно зарядженим.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Шум
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування!
- Вікторія Р***
Доброго дня! Ситуація з електровіником Swiwel sweeper, приблизно така сама. Купила кілька років тому, у магазині (але сам віник прийшов від приватної особи, десь із Одеси)...спочатку працював. дуже добре, заряду вистачало до години, дуже добре збирав пилюку і волосся! Зараз він теж працює, але....заряду вистачає на значно коротший час, та й зарядний пристрій вже заряджає через раз! Цікавить питання чи можна десь зараз купити такий акумулятор (а краще із зарядним пристроєм до нього) і скільки таке задоволення буде коштувати?
Добрий день! Рекомендуємо звертатися до магазинів, які спеціалізуються на акумуляторах.
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
Только что забрала товар с точки выдачи. Спешила, товар проверить не успела...да и инцидентов ранее никаких не было. Вообщем, дома обнаружила, что товар мне выдали бракованный, не хватает одного "ролика" (не знаю как правильно назвать). Более детально товар после увиденного не осматривала, так как сразу возник вопрос - Как оформить возврат или замену товара?
Заранее спасибо.
- NaumetsОтзыв от покупателя. Продавец: Baksheesh
Всё пришло очень быстро)
- Достоинства:
- Хороший веник
- Недостатки:
- Пока нет
- Baksheesh
Спасибо большое за Ваш отзыв .
Мы рады что Вам все понравилось
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Baksheesh
Отличный веник
- Достоинства:
- Не нужен совок, справляется со своими задачами, нет пыли. Прекрасная цена
- Baksheesh
Спасибо Вам за отзыв рады что все понравилось
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
В цілому крута штука. Комплектація топ, все супер продумано, кожний елемент чітко зафіксовується на своєму місці, відчутно що це не "китайщина" зроблена на швидку руку, а продукт над яким довго думали, щоб зробити все максимально зручно і ефективно. Давно не тримав в руках щось, з такою комплектацією, якістю, за такою низькою ціною.
- Достоинства:
- Добре збирає сміття, вроді розсипаної крупи.
Є два акумулятори.
Є магнітик за допомогою якого штуковина складається і займає дуже мало місця.
Є щіточка з тримачем на самому приборі. Зручно. - Недостатки:
- Не дуже добре збирає дуже мале сміття, не збирає пилюку.
Акумулятора хватає десь на пів години. Спершу дуже добре працює, потім крутить щітки з меншою швидкістю
Зарядка акумулятора 6-8 годин.
- Олег Б***
Через місяць, приблизно, батарейки прийшли в негодність. Працюють 30 секунд. Не знаю що я робив неправильно, можливо занадто довго заряджав, або зарядник несправний. Але такі діла.
Судячи по відгукам інших людей на інших ресурсах у них все нормально, але я вирішив дописати цю інформацію, можливо саме з цією моделлю якісь проблеми. Можливо це тільки в моєму пристрої таке, тому чекаєто на відгук іншої людини, щоб знати напевно.
- ЮліяПродавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый
С виду вроде хорошая,но не собирает ничего,с одной стороны собрала с другой выкинула,крутит по кругу и не закидывает в контейнер...
- Достоинства:
- Красивая
- Недостатки:
- Очень громкая,не собирает мусор..