Отзывы покупателей о Защитный чехол Deexe Gradient Color для Xiaomi Redmi Note 8 Pro - Dark Blue / Purple
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Black-Red
Поцарапався на другий день, тріснув на шостий.
- Продавец El Caso
Добрий день! Нам дуже шкода за ситуацію, що склалася. Основна функція чохла - це захист смартфону від пошкоджень. Водночас на стан чохла можуть впливати умови експлуатації: інтенсивність використання та механічні навантаження часто можуть істотно пришвидшувати зношення матеріалів.
- Дмитрий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Purple-Blue
Не на ту модель прийшов товар.
Сказати що я розчарований, це нічого не сказати! Чохол прийшов упакований , на пакуванні вказана модель Xiaomi Redmi Note 8 Pro, а в середні лежить чохол Xiaomi Redmi 5 Plus.- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Продавець продає чохли старих моделей в пакуванні інших моделей. Тому прийдеться при перевірці товару зразу одягати чохол на модель телефону. Це дуже зручно, якщо чохол покупав на телефон іншої людини
- Продавец El Caso
Доброго дня. Вибачаємося за цю ситуацію. Швидше за все, помилка викликана неправильним маркуванням.Подібні ситуації є поодинокими випадками, але, на жаль, вони трапляються. Очікуйте, будь ласка, дзвінка від нашого оператора.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Cyan
Добрый день. Сегодня забрал , телефон упал с очень низкой высоты и чехол лопнул на краю
- Достоинства:
- Красивый , хорошо сел на телефон
- Недостатки:
- Очень хрупкая
- Продавец El Caso
Добрий день!
Нам дуже прикро за дану ситуацію але розбиття скляного чохла не є гарантійним випадком.
Дякуємо за розуміння
- СейранОтзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Blue-Rose
Чехол классный, на телефон сел отлично. Единственное, не обратили внимание на надписи, белыми буквами, но вид сильно не портят))