Отзывы покупателей о Чистящий набор ColorWay набор 3 в 1, для мониторов, ноутбуков (CW-1031)

Оценка пользователей 4.68/5
  • Отзывы про товар продавца Vendedor
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor

Все нормально, окрім щіточки я тільки її взяв і волоски всі повипадали

Достоинства:
    Все дуже якісно
    Недостатки:
    Щітка роспалась
  • Басюк Ю***

Класний набір

• Ілля Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor

Все чудово, зі своїм завданням справляється

• Олег Ч***

!!!!!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: High level. Количество в упаковке: 3

Чудовий набір для чищення. Пензлик нормальний, клеєм не заляпаний, ганчірка відмінно видаляє сліди як на моніторі, так ні корпусі ноутбука

• Продавец  High level

Дякуємо відгук!
      Раді, що набір для чищення Вам сподобався та добре справляється зі своєю задачею.)

• Вадим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: High level. Количество в упаковке: 3

Хороший засіб, розводів не лишає. Не виникає необхідності додатково шукати необхідні інструменти для очищення - все в комплекті. Рекомендую

Достоинства:
    В комплекті щіточка, серветка і очищуючий засіб - дуже зручно
    • Продавец  High level

Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію!

Раді, що засіб вам сподобався та виявився зручним у використанні. Нехай користування й надалі приносить лише позитивні враження!

• Ірина Б***

Мені сподобалося гарно очищає монітор з першого разу , в мене діти тому на телевізорі багато плям різних з першого разу витерла а щіточка мягка для клавіатури хороша не лізе , читала відгуки за щіточку що погана навпаки хороша чи може мені так повезло ) в цілому задоволена 5/5

Достоинства:
    Справляється із заявленими функціями , швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявила

Ірино, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Марта Н***

Чудовий набір, який став справжнім порятунком на роботі, адже через розташування в промисловому районі від вікна на ноутбук постійно летить пил.
    Засіб ідеально відчистив і скло телефона, і екран ноута, при цьому мікрофібра надзвичайно м'яка — не залишає жодних розводів чи подряпин. Пензлик також якісний і зовсім не сипеться, що дуже зручно для чистки клавіатури.
    Окремо порадувала швидкість: від моменту замовлення до отримання минуло всього 2 дні, тож сервісом та якістю товару задоволена на всі 100%.

Достоинства:
    Якість,обробка замовлення, доставка, опакування
    Недостатки:

Марто, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Данило С***

Все на доброму рівні

Доброго дня, Данило! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm

Хороший товар. Купую вже не перший раз

Достоинства:
    Прекрасно витирає монітор
  • Анастасія Ф***

чудовий набір для єкранів ноутів, моніків, телефону, планшетів

Достоинства:
    набір робить свою справу, спрей, кісточка. серветка. єкран чистий без розводів
    Недостатки:

Вітаємо, Анастасія! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.

• Микола Н***

все супер

Доброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Вікторія

Все добре

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Артем М***

• Вячеслав Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UCG

Якісний товар, ввічливий продавець, актуальна ціна та швидка доставка

• Валентин З***

Чистить

Доброго дня, Валентине! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Богдан К***

Слідів не залишає, використовую для ноутбуків та телефоні

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Сергій В***

Чудовий набір.

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Світлана Б***

Такі розводи лишає на моніторі що упас

Достоинства:
    Крута штука для витирання клавіатури
    Недостатки:
    Жахливо витирає монітор
  • Данііл Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DSW Systems

Прекрасно все вичищає, щіточка не ламається, все прекрасно і надійно, прийшло швидко , рекомендую

Достоинства:
    Все надійне і не ламається як деякі писали
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DSW Systems

Я вже думала, що нічого не врятує мій ноут, але випадково натрапила на цей засіб. Вирішила замовити і ні краплі не пошкодувала!! Екран як новий, допомогло без всяких зусиль! Дякую магазину за відмінний товар, обслуговування та швидку доставку!! Беріть, не пошкодуєте)

Достоинства:
    Якість, ціна, обслуговування
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  DSW Systems

Добрий день!

Дуже дякуємо за ваш відгук і теплі слова! Ми щиро раді, що засіб допоміг вашому ноутбуку. Нам приємно, що ви залишилися задоволені товаром, обслуговуванням і швидкою доставкою. Завжди раді допомогти — звертайтеся ще! :)

• Марина Г***

Покупалось в качестве презента к новому ПК дочке. Пришла целая упаковка, но кисточка залита клеем, на изгибах - может царапать поверхность. Тряпочка с зацепками - ощущение, что пользовались уже.
    Рекомендую такие товары покупать в стационарных магазинах, иначе не угадаешь.

Достоинства:
    Хорошо очищает
    Недостатки:
    Бракованый комплект

• Давид П***

Добре вичищає екран, але для гарного ефекту натираю мікрофіброю для окулярів, т.я. комплектна тканина добра для миття, але не витирання

Достоинства:
    - рідина добре відмиває та не залишає розводів
    Недостатки:
    - ганчірка недостатньо м'яка для кінцевого витирання, краще підходить тканина/мікрофібра для окулярів

Доброго дня, Давиде! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Александр Т***

Отлично справляется. Телевизор не протирал года 2, отмыл с первого прохода.

Достоинства:
    Комплектация
    Недостатки:
    Пока не заметил

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.

• Вадім Г***

Супер, років так 5-6 назад купляв в другому магазині цю штуку добре чистить монітори та телевізори рекомендую!

Достоинства:
    Добре чистить екран
    Недостатки:
    Їх немає

Доброго дня, Вадиме! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Володимир С***

Чудовий набір, прекрасна щіточка.

Достоинства:
    Комплект
    Недостатки:

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Денис П***

Крутой набор покупал для ноутбука

Доброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Марина Т***

Мені сподобався результат, легко видаляє забруднення. Треба слідкувати за серветкою, бо як що вона не дуже чиста, залишає розводи.

Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Зураб

Щітка хороша.
    Аерозоль... Ну, таке. Ніколи не користувався іншими тому не знаю, можливо так в повинно бути!? Добре, що не залишає розводів, але плями від пальців змиває погано. Я витирав звичайною вологою серветкою, а потім прискав цим аерозолем, щоб прибрати розводи від серветки.

Достоинства:
    Не залишає розводів. Щітка зручна, щоб чистити клавіатуру.
    Недостатки:
    Не змиває відбитки пальців

Доброго дня, Зураб! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Кирил К***

Доброго дня, Кириле! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Віталій Ч***

Комплект просто супер. ДЯКУЮ дуже задоволений. Хочу трішки розвіяти міфи коментарів: Читаючи коментарі був трішки здивований, дехто пише що засіб залишає так звані «розводи» на екрані. В моєму випадку так було на початку без нанесення так званого «спрею» який був в комплекті, але якщо на мікрофібру нанести більше цього засобу(спрею) їх просто не залишиться. Також були дуже негативні коментарі на рахунок кисточки в комплекті. Так вона не самої найкращої якості але в мене при використанні вона не «розсипалася» та нормально функціонує, не знаю як інші її використовували я ж до прикладу використовував її для прочищення клавіатури. Свою функцію кисточка виконує непогано. (Камера не передає до кінця який ефект до та після, але він дуже суттєвий та чудово виконує свою роботу).
    [Ще раз, Дякую за чудовий товар]

Достоинства:
    За свою ціну доволі хороший комплект
    Недостатки:

Віталію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Максим М***

Непоганий комплект. Кісточка розвалилась майже одразу, просто ручка відпала. Але це поправимо. В цілому ок. Рідина якось працює. Тряпочка не дуже сподобалася, грубувати, жалко екран терти.

Достоинства:
    комплект
    Недостатки:
    якість не дуже

Доброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Юлія Д***

Чудовий набір якісно справляється з своїми задачами

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Максим М***

рекомендую,средство отличное

Доброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Олексій Б***

Дуже вдалий набір. Щіточка змітає пил, мікрофібра та рідина добре справляються с завданням. Протираю монітор. Дуже подобається користуватись саме цим набором.

Достоинства:
    Дуже вдалий набір
    Недостатки:
    Немає.

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Дарья

Хороший набор. И кисточкой удобно из щелей пыль выгонять, и тряпочка с жидкостью разводов не оставляет.

Доброго дня, Дар'є! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!