- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Гарна і функціональна надставка. Акуратні матеріали. Чудовий продавець.
- Достоинства:
- Дизайн
- Буратино
Дякуємо Вам за відгук) Обов'язково звертайтесь до нас у майбутньому))
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Добрий день!
Отримала посилочку все доїхало неушкодженим!
Дякую за оперативність!
Поличка дуже сподобалась, я її брала для роутерів, щоб все стояло компактно і не заважало.
Я дуже задоволена покупкою!
Дякую! Дякую! Дякую!- Достоинства:
- Зручна, компактна бо трансформер. Можна підлаштовуватися під інтрьєр.
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Я дуже задоволена роботою магазину, та якістю цієї полиці. Зателефонували і відправили швидко. Полицю я складала сама, ну хвилин 10 мені знадобилося, жодних складнощів не виникло. Всі деталі підігнані ідеально. На столі виглядає чудово. Рекомендую одностайно.
- Достоинства:
- Відмінна якість!
- Продавец Буратино
Усі наші замовлення ми намагаємося обробити та відправити якнайшвидше. Дякуємо за ваш відгук, звертайтеся ще!
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Покупкою задоволений -- якраз те, що було потрібно:)
- Достоинства:
- Регулюється довжина, можливі різні позиціонування, стильний вигляд
- Продавец Буратино
Ця надставка насправді доволі універсальна та стильна. Добре що ви задоволені. Дякуємо за ваш відгук, звертайтеся до нас ще!
- Ксения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Легко собирается, удобная полочка, для рабочего стола то, что нужно.
- Достоинства:
- Цена, качество , легко собирать
- Продавец Буратино
Дякуємо вам за ваш відгук! Насправді ми вважаємо,що надставка є ідеальние доповненням до робочого чтолу. Звертайтеся ще!
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Хорошее качество материалов, мобильная при компоновке и размещении
- Достоинства:
- Компактность, Дизайн
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец Буратино
Мобільність та декілька варіантів встановдення цієх надставки - велика перевага цієї моделі. Дякуємо за Ваш відгук!
- Мартинова Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Отличная полочка. Хорошо запакована, все в комплекте, собирается легко. Качество супер. Покупкой довольны. Рекомендую.
- Достоинства:
- Мобильность, компактность.
- Продавец Буратино
Дякуємо за Ваш відгук, звертайтеся ще!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Покупкою задоволена,
якраз те що треба .
Сама не змогла зібрати, а чоловік зібрав( у комплекті були не ті конформати, купив інші)
Загалом рекомендую, стіл став охайним та зручним.
Дякую- Достоинства:
- Змінює форму
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Буратино
Передамо інформацію працівникам складу. Приносимо вибачення за незручності. Приємного користування!
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Якісна річ. Така як на фото.
- Достоинства:
- Дуже легко складається!)
- Недостатки:
- не має
- Продавец Буратино
Дякуємо за ваш відгук, звертайтеся ще!
- Рудник Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Буратино
Якість надставки вцілому нормальна. Одна зірочка за доставку. Полиця розібрана вага посилки 2.5кг - доставка Новою Поштою обішлась 170грн з урахуванням повної передплати. Продавець чомусь шурупи відправив окремою посилкою (точніше одна посилка два місця, питання навіщо???) , ну і адресний забір теж за рахунок отримувача.
- Недостатки:
- Дорога доставка
- Продавец Буратино
Доброго дня!
Нажаль наразі такі тарифи у перевізника, ми не можемо нажаль на це повпливати. Окремо пакується фурнітура аби вона при транспортуванні не пошкодила ДСП, тим паче на вартість це не впливає - Продавец Буратино
Дякуємо за відгук!
- Валентина И***Продавец: Буратино
Добрый денёчек. Скажите а можно надставку сделать по своим замерам? И ещё какие есть цвета?
- Достоинства:
- Стильная
- Буратино
Добрый день. Под заказ не делаем. Это серийное производство. Цвет надставки только графит
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Guarneri
Отримала сьогодні надставку: виготовлена якісно, легко збирається, дуже стильно виглядає. Була приємно здивована, на скільки дбало була запакована надставка. В цілому дуже задоволена покупкою.