Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Игрушка для кошек Попрыгунчик 3 шт. CAPSBOARD JUMPER (150001)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Мороз В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оригінальний подарунок. Цвет: Разноцветный

Іграшка класна! Маленькі кошенята гралися, дорослий кіт не захотів.

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оригінальний подарунок. Цвет: Разноцветный

Понравились попрыгунчики,правда сразу не получалось чтобы прыгали.Но котам не очень.

Достоинства:
    Красивые,приятные на ощупь.
    Недостатки:
    Котам не очень зашли
    • Продавец  Оригінальний подарунок

Вітаємо! Дякуємо, що високо оцінили якість товару. Радимо взаємодіяти з котами стрибунцями, бо без Вашої (механічної) допомоги іграшка не стрибає.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оригінальний подарунок. Цвет: Разноцветный

Цікава іграшка ,одній кішці подобається з ними гратись ,а інша не проявляє інтересу .Якщо і не буде гратись то кльово прикрашає інтер'єр куди б ці іграшки не поставили ,всюди пасують )))

Достоинства:
    Гарний міцний матеріал ,кумедно виглядають ,високо стрибають )
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Оригинальный подарок

Владислав, добрий день! Дякую що оцінили іграшку всебічно за її характеристикою. Гарного користування …

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оригінальний подарунок. Цвет: Разноцветный

Взяла на пробу такий формат іграшок, не знала чи сподобається, бо котики різні. Але іграшка дуже зацікавила. Хоч поки іграшка підлітає, кішечка її не чіпає, але дивиться зацікавлено і потім якщо просто рукою підкидати, як м'яч, то вже кішечка починає полювати. Ще можна на половину пружинити, і тоді не так високо летить, що теж більш цікаво. І можна нахилами регулювати трохи політ. Так що іграшка для сім'ї)

Достоинства:
    Кішечка у захваті, носить зручно в зубах, та сама собі підкидує. Дуже милий дизайн, досить високо літає, гарний матеріал
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  Оригинальный подарок

Дякуємо за такий розгорнутий відгук! Дуже раді, що кішечка у захваті. Приємного користування.

• красностанова н***

моей кошке неинтересно!

• Продавец  Оригинальный подарок

Наталія, дякуємо за відгук. Іноді так буває, все індивідуально. Можливо інші іграшки нашого магазину більше зацікавлять вашого улюбленця. Цінуємо кожен вдгук і кожного покупця.

• Євген А***

Це не відгук про Вашу кішку, а відгук про товар. Він відповідає заявленим характеристикам? Так-ні. Він стрибає? Так-ні. Він не повинен подобатися конкретно Вашій кішці. Смаки Вашої кішки - це Ваша проблема, а не продавця.

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оригінальний подарунок. Цвет: Разноцветный

Кумедна іграшка. Кіт просто в захваті - тепер це його улюблнена забавка. Також хочу відзначити чудовий сервіс від магазину.

• Продавец  Оригинальный подарок

Наталія, щиро дякуємо Вам, за Ваш позитивний відгук та окремо дякуємо за комплімент, щодо нашого сервісу! :) Раді, що і Ви, і котик задоволені! Будемо раді знову бачити Вас на сторінках магазину "Оригінальний подарунок"! Яскравого Вам настрою!

• Чернушич М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Оригінальний подарунок. Цвет: Разноцветный

Супер позитивные и яркие попрыгунчики для животных. Для разнообразия досуга отлично подходит, нашему Мурчику очень понравилось, а это главный показатель. Сервис магазина - на высоте, было такое ощущение, что мой заказ оказался на новой почте мгновенно! Спасибо девочки ;)

Достоинства:
    Яркая игрушка для поднятия настроения кота и его хозяйки)))
    Недостатки:
    Не замечено
    • Оригинальный п***

Добрый день, Мария! Благодарим Вас за позитивный отзыв о нашем товаре, и о сервисе нашего магазина. Нам очень важно Ваше мнение. Позитивного Вам настроения!