Отзывы покупателей о Люлька-переноска Babyroom BLP-055 с твердым дном красный

Оценка пользователей 4.83/5
  • Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал

Непогана легка переноска. Думаю що їй якраз вистачить на декілька місяців поки дитина з неї не виросте.

Достоинства:
    Легка, компактна
    Недостатки:
    Хотілось би щоб на дні був плотніший матрасик. Хотілось би також щоб блискавка була двостороння. Тобто щоб її можна було відкривати з обох боків. Немає можливісті закрити "віконце" від вітру.
  • Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 173 квартал

хорошая переноска, но для крупных малышей не подходит

• Олександр

Підкажіть, будь ласка, яка вага люльки?

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby. Цвет: Графитовый

Легка та найпростіша переноска.

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby. Цвет: Графитовый

Самая простая переноска. Фото соответствует. Связались и доставили быстро.

• Natali K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby. Цвет: Темно-синий
    Достоинства:
    Очень удобная для новорожденного ребенка, использовали в машине постоянно ) ребенку удобно спать и легко переносить
    Недостатки:
    Немного мелкая
  • Игорь Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UnitedMall. Цвет: Серый

Люлька понравилась. Качество хорошее. Внутри материал приятный.

Достоинства:
    Хорошее качество.
    Недостатки:
    Нету.
    • Менеджер U***

Добрый день! Спасибо за отзыв!

• Кузьменко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Baby

Очень легкая и удобная переноска

Достоинства:
    Удобная, легкая
  • Тетьяна М***
    Продавец: UnitedMall. Цвет: Темно-синий

Написали в особисті повідомлення і сказали що буде доставка товару лише після повної оплати та ще й не на рахунок а їм на картку. Це не законно бо не відповідає умовам які донесені нам на ресурсі Розетка ,не законно перераховувати на картку на не на рахунок. Якесь шахрайство ? Чи незаконні торгівці? Розетка- я була впевнена що ви перевіряєте з ким працюєте.а тут таке..

Достоинства:
    Ненавиджу коли дурять
    Недостатки:
    Не законна торгівля
    • Продавец  UnitedMall

У Вас був вказаний номер телефону оператора Киівстар. Через відомі усім проблеми з цим оператором - ми не змогли до Вас додзовнитись. Через це ми скористались Вайбером. А також продублювали повідомлення у особистий кабінет саме Розетки.
      Стосовно картки - це була Картка "Ключ до рахунку" (Картка ФОП). Коли Ви її вводите, щоб оплатити, Вас перекидає на усі заповнені вже реквізити ФОП. Це набагато зручніше, їх вводити вручну.
      Можемо надати Вам розрахунковий рахунок на оплату, бо ніякі ми не шахраї.
      Вибачте, якщо щось не зрозуміло написали.

• Тетьяна М***

Щодо відповіді на мій коментар від продавця: чому отримання товару лише при повній передплаті ,коли таке не зазначено в умовах? Картка ключ до рахунку- звідки про це знати покупцю і це не законно.
      Сподіваюсь мій коментар додасть вкм досвіду. А я замовила переноску в іншому місці( пропозицій на ринку достатньо).успіхів.

• Продавец  UnitedMall

Відповідаємо: Тому що у Вас низький відсоток забору замовлень.