Отзывы покупателей о Наушники мониторные закрытые Takstar HD2000MS

• Mr. S***

2 метра

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Тільки забрав, з коробки якість звуку за такі кошти, ще й по акції, достойна навіть без підсилювача! Матеріали дешман, в цьому випадку може це й не ок, аби кріплення "чашок"трималися, що до них то для моїх вух і голови вони повнорозмірні, вибрав ці замість трохи менших але якісниших по звуку akg задля комфорту перебування тривалого часу в "вакуумі". Якість шнура дійсно сумнівна але час покаже, для дому Y кріплення не біда. Сусіди мої мають бути задоволені також :)

Достоинства:
    Якість звуку на ціну
    • Дмитро

Не бачу в характеристиках вказаної комплектації, комусь може бути важлива наявність перехідника з малого Джека на великий 6.5. Приємний бонус.

Вітаю, пане Дмитре.
      Дякуємо за вашу уважність, і за те, що обираєте ТМ Takstar - відомого виробника та дистриб'ютора електро-акустичної продукції, яка має свій власний дослідницький центр та лабораторію.
      Обов'язково додамо в опис більше інформації про комплектацію (Навушники, Перехідник 3.5/6.3 мм).
      Дякуємо за ваш коментар і бажаємо багато гарних вражень, разом з ТМ Takstar .

Вітаю, пане Дмитре. Дякуємо, що обираєте ТМ Takstar.
      Щодо матеріалів, якості шнура і т.і. - звісно час розставить всі крапки над "і", але можемо впевнено сказати, що ТМ Takstar - це відомий виробник та дистриб'ютора електро-акустичної продукції, яка має свій власний дослідницький центр та лабораторію.
      Дякуємо за ваш коментар і бажаємо багато гарних вражень, разом з ТМ Takstar .

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В описании товара указано, что наушники полноразмерные, а по факту накладные, из за чего они давят на уши знатно вне зависимости как отрегулировано оголовье т.к. не покрывают всё ухо, может быть подойдут для детей маленьких, но для взрослых вряд ли, разве что на час в день посидеть либо с ушной болью ходить - ваш выбор. Полноразмерные наушники это HyperX Cloud Stinger как пример, там ухо полностью покрывается амбушюрами и ничего не давит нигде, сиди в них сколько угодно.
    Сборка оставляет желать лучшего, скрепит немного и регулятор оголовья достаточно хлипкий, если постоянно оголовье не регулировать туда-сюда, то сойдет.
    Звук нормальный за эти деньги, чуть плосковат, но со временем думаю разработаются и станет получше.
    ---
    Розетке минус за обман в описании товара, хоть может и не осознанный.

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Накладные наушники

Вітаємо, пане Андрію.
      Дякуємо, що обираєте ТМ Takstar, відомого виробника електро-акустичної продукції (системи мікрофонів, навушників і портативні підсилювачі і т.д.)
      Щодо вашого коментаря можу зауважити наступне:
      насправді Takstar HD2000 — це повнорозмірні навушники, так само як і HyperX Cloud Stinger. Обидві моделі мають великі чашки, які охоплюють вухо, а не тиснуть на нього зверху. Якщо порівнювати з Stinger (і вважати їх повнорозмірними) — тоді HD2000 слід віднести до тієї ж категорії. Різниця в дизайні може створити ілюзію, що Takstar менші, але за конструкцією вони такі ж over-ear.
      Різниця лише в стилі дизайну та призначенні, але посадка й охоплення вуха — ідентичні.

В ответ представителю.
      ---
      Не правда, у Cloud Stinger чашки больше в диаметре, амбушюры соответственно так же больше в обьеме и наполнителя больше, они свободно садятся и охватывают уши полностью, к слову уши у меня среднего размера без лопоухости, а амбушюры у этих наушников меньше, тут никаких иллюзий, у меня до сих пор Cloud Stinger поломанные валяются, я их банально сравнить могу с этими наушниками, я же не просто отзыв написал, вы можете позиционировать их как угодно, но в итоге эти наушники накладные.

Вітаємо, пане Андрію.
      Щоб розставити всі крапки над "і" скажемо так:
      Визначення типу навушників — повнорозмірні (over-ear) чи накладні (on-ear) — не можна назвати суб’єктивним, хоча це питання має деякий простір для інтерпретації. Проте існують доволі чіткі технічні та ергономічні орієнтири, які допомагають об’єктивно визначити тип.
      Фізичний розмір амбушури:
      Over-ear 90–110 мм+
      On-ear 55–80 мм

Розмір амбушури у Takstar HD2000 складає 90 мм. Ці характеристики відповідають типу повнорозмірних (over-ear) навушників

• Виктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошие удобные, приятно звучащие наушники!

• Ерік С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В своєму ціновому класі непоганий (мабуть кращій) варіант.
    Звісно, не для міксінгу (робити це в навушниках взагалі моветон). Є невеликий завал по низьким через конструктивні особливості, але, наприклад, для пограти вночі через комбік чи подивитись аніме підійде. Верх не (дуже) задраний, як це звичайно буває в дешевих моделях.
    Виглядають дуже крихкими, є сумніви, що витримають хоча б рік.
    Але, взагалі, за $20 - непогано.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Подвійний (дуже тонкий) дріт.
    • Ерік С***

Пройшов рік, навушники вижили. На диво, "розкачались" низьки частоти до нормального для моніторних навушників рівня, з'явилось більше "об'єму", після "тортур" рожевим шумом (pink noise). Якщо вам здається, що не вистачає низьких чи звук дуже "плаский" - спробуйте. В якості генератора шуму можна використати, наприклад, безкоштовний Credland Audio Pink. Або Darkspace/PdH. :)
      Різниця з топовими моделями (порівнював з Audiotechnica та BD), звісно, є - але не така критична, як до "розкачки". Тож я міняю свою опінію: цілком можливо робити пре-міксінг, якщо бюджет не дуже, навіть можна ризикнути і зробити фінальний мікс, але не забувайте про спікер-емулятор (наприклад, 112dB Redline Monitor чи щось подібне), якщо не бажаєте потім вислухувати лекцію від mastering engineer'а.
      На жаль, відгук не можна відредагувати, але зараз по співвідношенню ціна/якість я би поставив 5 зірочок.
      Якщо би виробник зробив одинарний круглий дріт, взагалі не було би конкурентів серед бюджетних моделей.

Вітаю, пане Еріку.
      Дякуємо, що обираєте ТМ Takstar і за такий глибокий і цікавий відгук.
      Хочемо одразу звернути увагу, що на українському ринку з'явилось багато новинок від ТМ Takstar, як в категорії навушників, так і в інших (мікрофони, пантограф, монітори і т.д.)

Бажаємо вам незабутніх вражень від користування продуктами ТМ Takstar.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники звучат неплохо, звук чистый. Для сведения музыки, треки не подходят абсолютно никак. В них почти полностью отсутствуют частоты ниже средне высоких и нереально услышать неприятные низкие частоты. Так что слушать музыку - да, заниматься ею с ними - нет.

Достоинства:
    Чистый звук
    Недостатки:
    Отсутствие низких и средних частот

Доброго дня.
      Так, навушники Takstar HD2000 це навушники початкового класу, які створені для прослуховування музики.
      Якщо Вам потрібні навушники для роботи з аудіоматеріалом, рекомендуємо звернути увага на модель вище класом - Takstar PRO82 ссылка

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук дійсно чудовий, навушники не поступаються більш дорогим моделям, як і зазначено в описі.
    Купував на заміну вбитим Koss UR20, які по звуку однозначно й безнадійно програють Takstar HD2000.
    Прекрасно грають від компа, смартфона і плеєра (Zishan Z3).
    На коробці зазначено Professional Monitor Headphones. Думаю, з монтажем ці навушники теж упораються.
    Посадка доволі комфортна (як на мене, в ідеалі варто збільшити діаметри по вертикалі й горизонталі на 5 мм).
    Єдиний конструктивний недолік — затонкий штекер, який трохи вільно себе почуває в гнізді смартфона.
    Один з відгуків був від пані, яка скаржилася на проблеми з одним навушником. Якщо штекер сильно бовтатиметься в гнізді, такі проблеми можуть бути.

Достоинства:
    достойний звук за прийнятний бюджет
    Недостатки:
    тонкий штекер
  • Александр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За свои деньги, просто отличные наушники. Мягкие амбюшуры полностью изолируют тебя от окружающего мира (причем в обе стороны), ты не слышишь окружающий шум, ну и если слушать в них музыку, то это не мешаю окружающим. Я не меломан, так что не могу оценить качество звучания как профи, но на мой любительский взгляд слушать в них музыку и аудиокниги просто отлично.

Достоинства:
    Отличное качество за свои деньги. Звучание. Конструкция
  • Шевчук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я играю в игры и слушаю музыку. ЭТИ наушники рекомендовали профи в ютубе как неплохой бюджетный вариант.
    МНЕ ВСЕ ПОНРАВИЛОСЬ.
    В игре отлично слышно каждый шорох.
    Для обычного человека не супер профи меломана ОТЛИЧНО. Ребята берите!

Достоинства:
    ЗА эти деньги они Супер!
    Недостатки:
    НЕТ!

Дякуємо за докладний відгук на продукцію ТM Takstar.

• Лариса Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Повертаются гроші, бывает конечно. Пришлось пойти в пункт Розетка, где возвращала товар. Оказалось, что то они там напутали. Покопался он за компьютером, все проверил, оказалось, мне возврат отклонили. Как, почему? Да ошиблись они, понимаете ли? Если бы я не пошла и сама не взялась, вряд ли бы получила деньги. А так сразу пришли.
    Сервис у нас нас, понимаете, ненавязчивый и на уровне фантастики.

Достоинства:
    Пункт слава богу рядом.
    Недостатки:
    Ненавязчивый сервис на уровне фантастики.
    • Олександр

Відгук не про навушники, а про сервіс. Що доволі дивно.
      Дотого ж у Вас вже буд один відгук тут на 2 зірочки.

• Лариса Л***

З великим задоволенням.
    Придбала навушники, які мене зовсім не влаштували. З комп'ютером працюють нормально. Але я хотіла використати в основному зі смартфоном. Але щось не пішло. З андроїдом працюють через один раз. З одним начебто нормально, з іншим лише праве вухо. Потім пишуть, що вони складаються. Це яким чином? Цілком не складаються. У мене були такі німецькі навушники. Ось вони складалися. На долоні вміщалися.
    Загалом я свої наступного дня здала. Ну, бачите, практично з ними довго не морочилася.
    І почалися мої поневіряння. Так, їх одразу прийняли, все нормально, коробка, упаковка, навушники. Сказали, що гроші повернуть на картку протягом 5 днів. Де гроші? А їх нема. Заходжу до служби підтримки, написано – протягом 14 днів. Люди добрі, та що ви з ними збираєтеся робити з моїми грошима? Поверніть їх. У Німеччині в такому разі відразу повертають, розшаркуються, вибачаються, каву пропонують. А у нас, дякую, що не послали, але грошей поки що немає.

Достоинства:
    Сервіс , мама не горюй
    Недостатки:
    Верніть гроші, верніть!!!!!
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Очень хорошие наушники. Отличное звучание. Просто удовольствие в них слушать музыку.

Достоинства:
    Цена и качество.
    Недостатки:
    Для меня нет...
  • Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники полностью выполняют свою задачу. Доставили в коробке. Когда одеваешь, то приглушаются сторонние звуки, так как амбушюры плотно прилегают к голове, при этом они очень мягкие и приятные на ощупь. Сверху оголовья есть мягкая вставка. Сидя в наушниках 4+ часа, все же можно ощутить легкий дискомфорт в ушах, видимо чем больше лопоухость, тем больше будет дискомфорт. Провод длинный, что очень удобно. В целом наушниками очень доволен.

Достоинства:
    Хороший звук, удобные, длинный кабель.
    Недостатки:
    Разве только то, что дужки без металлических вставок.
    • Ильенко К***

Во что ты их одеваешь? Наушники надевают!

• Алекс
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Придбав нещодавно собі такі. Легкі, компактні, не давлять, вуха добре прикривають. Звучать непогано. Як буде далі час покаже

Достоинства:
    Легкі, компактні, не давлять, вуха добре прикривають. Звучать непогано.
    Недостатки:
    Не знаю чи це недолік, але як на мене, шнур тонкуватий
  • Гордонич Ф***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличные мониторы за свої деньги.

Достоинства:
    Качественная зборка
    Недостатки:
    Для смарт фона не подходят нет нижних частот только для компа ибо длинний кабель.

Доброго дня. Так, дану модель варто використовувати в стаціонарному режимі, так як смартфон не зможе повністю розкачати динамічні випромінювачі Takstar HD2000.

• Віталій

Выглядят круто.

• Дмитрий К***
    Продавец: AudioTeam. Цвет: Black

Кто-нибудь знает, у этих наушников амбушюры по внутреннему пространству такие же, как у Edifier P841 или больше?