Можлива затримка доставки замовлень

Оценка пользователей 4.26/5
  • Отзывы про товар продавца LOOM
  • Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Я впервые решил наклеить стекло сам. Пару видео на ютубе и приступил. Всё идеально. Отличное стекло по хорошей цене. Отдельное спасибо за конфетки

Достоинства:
    Цена
  • Николай П***

Заказал это стекло
    Все четко
    Отличная олеофобка
    Стекло премиальное
    К нему в придачу заказал чехол
    Все ок

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:
    Нету
  • лиза
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

гарне скло, ціле, без подряпин. рекомендую

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:
    немає!!
  • Сириця Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Начебто не погане захисне скло, проте зверху зліва є повітряний простір, який не заважає. проте він є. А так за таку ціну хороше скло

• Продавец  LOOM

Вітаємо! Кожне скло провіряємо перед відправкою. Якщо є повітря то тільки в двох випадках :
      1) Якщо поверхня екрану не достатньо очищена
      2) Якщо скло поклеєне не рівно (До прикладу 1мм ліворуч відносно центру)
      В будь якому випадку, якщо ви помітили що є повітряний простір ДО поклейки - зв'яжіться з нами для обмін/повернення.
      Дякуємо!

• Евгенгий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Уже не первый раз беру стекла у этого продавца. Всегда вежливо общаются, стекла отправляют в тот же день. Товар стоит своих денег, клеится отлично без пузырей и пищинок.(клею сам) В комплекте идут влажная и сухая салфетки. Служит стекло в зависимости от того как носить телефон, первыми ломаются края и только при относительно сильных ударах появляются трещины на основной части...при этом свою функцию выполняет.

Достоинства:
    Стоит своих денег, клеится хорошо
    Недостатки:
    Если бы края были скуругленными было бы идеально
    • Продавец  LOOM

Дуже дякуємо за відгук!

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Стёкла покупаю у этого продавца постоянно, качество отличное. Идеально ложится, закрывая весь экран.

Недостатки:
    Влажная салфетка оказывается сухой. Из четырёх комплектов только в одном была влажная :)
    • Продавец  LOOM

Вітаємо! Дякуємо за відгук! Візьмемо це до уваги та виправимо!

• Салиенко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

ужасное стекло, все в пузырях, пыли не было под стеклом но все равно оно в пузырях

Достоинства:
    Недостатки:
    само стекло
    • Продавец  LOOM

Доброго дня! Завжди наголошуємо на тому, щоб скидати нам фото скла до поклейки, якщо є пил чи тп. Тоді відправляємо за наш рахунок нове скло, або ж повертаємо кошти. До слова, після протирання екрану серветками, його потрібно "пройти" стікером для пилу, який йде в комплекті. Тоді все буде гуд!

• Салиенко Е***

отправили новое, по телефону общались хамовито(фото предоставил магазину в телеграмм)

• Продавец  LOOM

Цікаво, що по-вашому хамовито.. Те що пішли вам на зустріч та відправили нове скло ? Хоча могли б цього не робити, так як товарний вигляд попереднього скла не збережений. Гарного дня, і гарних покупок

• Никита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Стекло легло идеально на 11,решил заплатить за поклейку и не пожалел,само стекло полностью соответствует своей цене,куча мелких пылинок,воздух который гулял,благо мастер поклеил хорошо,но времени заняло много,так как он убирал пылинки,воздух,дополнительно промазал глицерином. Мастер сказал что стекло очень плохого качества и даже показал мелкую царапину на самом стекле,но она настолько мелкая что меня это не парит)Вообщем рекомендую,но лучше заплатите за поклейку,так как есть шанс что сами поклеете не очень качественно...

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Мелкая царапина на стекле
  • С.с.
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Стекло не повторяет «сглаженность» экрана по краям из-за чего торчат бортики стёкла, которые плотно не прилегают к экрану. Либо же само стекло толще чем эти вот чёрные бортики от чего они и не прилегают по краям к экрану

Достоинства:
    Хорошо клеится, норм стекло
    Недостатки:
    Не прилегает плотно к поверхности экрана по краям. Не критично до тех пор пока туда на забивается грязь и ее не хочется оттуда достать.
    • Продавец  LOOM

Вітаємо! На жаль захисне скло не може повторити "сглаженность" екрану, так як воно є плоске, а екран iPhone XR/11 по краях є заокруглений!

• С.с.

Стекло может прилегать плотно, есть с чем сравнить)

• Оля З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

По краям плохо приклеивается,под стеклом завоздушина из-за песчинки которая не убирается!но мастер опытный и более менее приклеил нормально и залил какую-то спец жидкость чтоб доклеить края!

Достоинства:
    Пришло целое!
    Недостатки:
    Есть песчинка под стеклом и мастер пол часа пытался убрать и так не получилось,осталась завоздушина!
    • Продавец  LOOM

Вітаємо!
      Стосовно піщинки та проклейки країв. Проблема полягає в погано очищеному екрані смартфона.
      Якщо піщинка була перед поклейкою між склом і пластиковою підкладкою (що практично не можливо, бо кожне скло перевіряється) - ми без питань замінюємо за наш рахунок.

• Оля З***

Говорю же....клеили в магазине,опытный человек клеил...до этого проблем небыло!экран был хорошо протёрт и тем более были наклеечки для того чтоб убрать пыль !но эта точка никак не убралась и осталась завоздушина!

• Оля З***

То что стекло было плохо очищено-полностью исключено!

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Адекаватна ціна за хороше скло. Рекомендую

Достоинства:
    Хороше скло. Свою функцію виповнює

Дякуємо! Гарного користування!

• С.
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

За такую цену это, видимо, лучшее стекло, которое только можно придумать )

Достоинства:
    Даже если у вас кривые руки и наклеить с первого раза не получилось - можно переклеить даже дважды и оно все равно приклеится) найс покрывает всю поверхность экрана, но нужно ровно наклеить чтобы борты чехла не давили на стекло
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Заказываю 3 раз это стекло. За такую цену отличное качество!

Достоинства:
    Доставка, комплектация, соответствует описанию
  • Юрий

Хороше скло)

• Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Отличное стекло, на 11ом айфоне лежит как родное.
    Олеофобное покрытие хорошее.
    Упаковано хорошо.
    Комплект полный, все салфетки и стикеры есть.
    Хороший товар, советую к покупке тем более по скидке за 95 гривен это лучший вариант.

Достоинства:
    Перечислил в отзыве
    Недостатки:
    Пока нет, пользуюсь 2 дня.
  • roman.hladysh Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Оперативна доставка, не думав, що так швидко доставлять. Самому не тяжко наклеїти. Цілковито підійшло під мій телефон!

• Юлия Ч***
  • pixcel_85
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Переживала, шо самі не наклеїмо і так і сталось) на жаль, незважаючи на наші старання і переглянуті відео, як це правильно робити, залишилось повітря в деяких місцях, за що скло було демонтовано і відправлено в смітник. Не знаю, проблема в склі чи в нас( є ще одне, але вже боюсь навіть пробувати.

Достоинства:
    Приїхало цілим, консультант був привітним.
    Недостатки:
    Не вдалось наклеїти нормально.
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Довірився продавцю, товар на НП не перевіряв(моя помилка). Скло було добре упаковане, але після розпакування відразу кинулось в очі що упаковка пом’ята. Дістав скло а воно розбите. Висновок ціленаправлено поклали розбите скло. От вам і акція 95грн :). Я то на них не обіднію, але LOOM так не робиться!

Достоинства:
    Добре упаковано
    Недостатки:
    Розбите скло
    • LOOM

Вітаємо!
      Дуже прикро чути таке. Написали не реальні речі( з ~ тисячі успішних замовлень тут на розетці перший раз чуємо, що поклали розбите скло). Суть в тому, що перевізники дуже не акуратно відносяться до дрібних посилок. Потрібно було з нами зв’язатись і ми відправили скло б за свій рахунок :)

• VItalik K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Хороше скло та легко клеїться!!!

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Менеджер зідзвонився одразу для оточнення даних по доставці та відправили моє замовлення. В комплекті 2 серветки (суха та волога) та набір стікерів. Самостійно поклеїла це скло, все ідеально підійшло. Якість на висоті. Однозначно рекомендую!!

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість обслуговування
  • Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Отличное стеклоподошло на 100%.

• Дина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Стекло подходит на 11, ложится на весь экран. Наклеила быстро и без проблем. Качеством обслуживания тоже очень довольна, перезвонили и отправили в тот же день. Рекомендую!

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Афигенное стекло. За свои деньги бомба
    Крепкое. Наклеил сам, можно отклеить частями если не получилось и потом придавить, все клеиться отлично. Отпечатки по минимуму. Доволен очень

• Андрей

Данное стекло совместимо с чехлами?

Доброго дня!дякуємо !
      Так, підходить до чохлів ідеально

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Заказывала на XR. Сел отлично, наклеился легко, прослужил долго. Рекомендую за такую цену класс.

Достоинства:
    Цена, качество. Отправка быстрая
  • Тамара
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Отличное стекло подошло хорошо на 11-й, я довольна закажу ещё, жаль что доставка такая долгая(((

• Юлия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Отличное стекло, приклеилось быстро и без пузырьков.

Достоинства:
    Легко клеится
  • Влада
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Заказала сразу три штуки)) и не пожалела. Отличное стекло. На 11 айфон подошло идеально. Спасибо магазину за быструю доставку и качественный товар! Цена супер!!

Достоинства:
    Полностью покрыл экран
    Недостатки:
    Их нет
  • Ирина М***

Отличное стекло

Достоинства:
    Все как в описании
    Недостатки:
    Нету
  • Никита
    Продавец: LOOM. Цвет: Черный

Заказ данное стекло доставка шла 6 дней, пришел на почту продавец указал что открывать и проверять нельзя, то есть бери что доставили а если оно треснуло то твои проблемы будут. Не рекомендую!

Недостатки:
    Доставка и условия которые предоставил продавец.
    • LOOM

Доброго дня!
      1)Замовлення підтверджене до 16-ї години - відправляється в цей самий день. На рахунок терміну доставки питання до перевізника
      2)На рахунок того, що не можна перевіряти - інформація не правдива. Кожне замовлення можна і потрібно перевіряти на пошті
      Вкажіть будь ласка, номер замовлення через форму "Задати питання про товар"!

• LOOM

Перевірили щойно, що у вас була доставка Укрпоштою. Замовлення було відправлено вам 6.04 . Тобто всі питання на рахунок доставки аж ніяк не до нас. Звертайтесь на гарячу лінію Укрпошти з запитаннями, щодо термінів доставки.

• Никита П***

Изначально пришло стекло на Укр почту и нельзя было его осмотреть я отказался от посылки. В ближайшее время связался со мной продавец и предложил повторно отправить мне стекло только уже Новой Почтой он сам оплатил доставку вместо меня. Вывод: продавец хороший рекомендую, стекло хорошее. Заказывать через Укр почту не рекомендую.

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

Стекло очень в принципе хорошое однако приезжает не LOMO а Giraffe в более простой упаковке но я оцениваю не упаковку а сам товар. Комплектация хорошая салфетка доя чистки экрана, тряпочка доя чистки сухая, стекло само и стикеры. Установка прошла хорошо так что рекомендую

Достоинства:
    Начинка комплекта
    Недостатки:
    Не нашёо
    • Продавец  kostor

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

Якість звичайна як і у звичайного скла для телефона.

Достоинства:
    Прийшло в цілості з усіма потрібними серветками
    Недостатки:
    Досить довга доставка, отримала лише через неділю
    • Продавец  kostor

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

Якість склад дуже хороша, лягло ідеально !!!
    Рекомендую !!!

Недостатки:
    Приїхало в картонці (без заводської упаковки)
    • Продавец  kostor

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

Ну що тут казати ? Дякую, дуже гарна якість скла, як за свою ціну !!!!! Да приїхало завернуто в звичайну картонку (ну і що ? Ціле й ціле) в комплекті були салфетки, все ок…. Я чому це пишу бо бачив шо писали нема комплекту…
    Я ніколи на комплект не розраховував… люди якщо ви купуєте скло, напевно тоді самі будете клеїть і напевно давно уже купа є всяких аксесуарів для поклейки скла.
    Сам виробник може і міняє комплектацію і кого ніколи не повідомляє !!!!
    Магазину 5 зірок, викручуються як можуть !!!
    Рекомендую !!!! Слава Україні!!!

• Виктория Н***

Дякую за гарне скло

Достоинства:
    Лягає чотко
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Черный

Скло як скло, побачимо скільки протримається цілим у дитини.
    Єдине, прислали іншу модель. Для мене це не принципово, але для когось може бути важливо.

• Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)