Отзывы покупателей о Средство от грибка ногтей на руках и ногах RESULT Nail Care

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NS Organic

Дуже добрий і дієвий засіб. Результат є. Дякую виробникам. Хотілося б ще замовити.

Достоинства:
    Дієвий, результат помітний
    • Продавец  NS Organic

Оксано, раді вітати! Ваш відгук дуже приємний для нас. Він дарує сили і надихає наш персонал наполегливо працювати для забезпечення стабільної високої якості та максимальної ефективності продукції. На жаль, ми були вимушені тимчасово припинити виробництво даного препарату на користь ранозагоювальних і антигрибкових для ніг з метою максимального забезпечення наших військових. Як тільки засіб знов з’явиться в нашому асортименті ми обов’язково зв’яжемось з Вами.

• Продавец  NS Organic

Альтернативою препарату на час його відсутності може стати інший наш антигрибковий засіб - RESULT FungiStop. Використовуйте його згідно з інструкцією RESULT Nail Care, але із подвійною нормою введення для приготування антигрибкових ванночок (1:10, а не 1:20). Придбати препарат можна на сайті ROZETKA за посиланням:ссылка
      Бажаємо здоровʼя і Перемоги України! Щиро приносимо вибачення за тимчасові незручності і сподіваємося на розуміння.

• Вікторія П***

Чи буде у наявності?

• Продавец  NS Organic

Вікторіє, доброго дня! Ми були вимушені тимчасово припинити виробництво деяких препаратів із нашого асортименту на користь ранозагоювальних і антигрибкових для ніг з метою максимального забезпечення наших військових напередодні великого контрнаступу. Ми вже працюємо над якнайшвидшим поверненням препарату від грибка нігтів Result Nail Care. Сподіваємось, що у червні-липні засіб вже можна буде придбати. Дякуємо всім нашим клієнтам і поціновувачам української органічної продукції за розуміння ситуації. Слава нашим Героям!

• Альбіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: NS Organic

Дуже класний засіб, роблю ванночки з ним для укріплення нігтя. Після декількох разів вже є результат. Нігті стали набагато кращими і міцнішими

Достоинства:
    Працює
  • Воалислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NS Organic

Лечил грибок ногтя мезинца на ноге. Звонил в консультацию производителя. Рекомендовали для ускорения эффекта делать антигрибковый компресс несколько раз в неделю. Пропитывал вату, прикладывал на ноготь и обматывал пленкой на пару часов. Через неделю кожа вокруг ногтя стала нормального цвета, а ноготь из желтого стал сереть. Консультация сказала, что так и нужно. Препарат проник в глубокие слои ногтя, где живет грибок. По окончанию второй недели у основания ногтя начал выростать ноготь нормального цвета. Продолжаю делать компрессы и обрабатывать ноготь между компрессами. Буду ждать пока здоровый ноготь полностью вытолкнет старый. Благодарю, положительная динамика есть!

Достоинства:
    Проблема решена
    Недостатки:
    Не нашел
  • Nataliya N***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NS Organic

Здравствуйте! Хочу сказать большое спасибо производителям этого лекарства. У мужа грибок на ногтях. Пользуемся этим средством уже несколько месяцев. Result nail care приостановил ухудшение. Результат виден. И ещё хочу добавить про доставку: посылка была у нас уже на следующий день. Ещё раз большое спасибо производителям.

• Шура
    Отзыв от покупателя. Продавец: NS Organic

отличный комплекс! брала чтобы решить проблему с грибком, впервые- несколько лет назад, с тех пор о грибке ничего не знаю. сейчас пользуюсь для профилактики. ногти крепкие и ровные, не слоятся!
    рекомендую!

Достоинства:
    работает на отлично!
    Недостатки:
    не обнаружила
    • NS O***

Шура, спасибо за отзыв!
      Благодарим Вас, что выбираете органические средства и что уже несколько лет пользуетесь нашей продукцией! Будем и дальше стараться для Вас!