- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 5XL. Цвет: Бежевый
Гольфик і справді маломірить, враховуючи, що цей матеріал дуже в обтяжку виглядає не гарно. Я брала на 2 розміри більший і дуже задоволена, горловина якраз, рукав довгий тільки плюс на прохолодну погоду, колір класний і рубчик виглядає цікаво, рекомендую !
- Достоинства:
- колір
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Бежевый
Замовляла "Свитер ISSA PLUS 10395 M бежевый". Прийшов темно КОРИЧНЕВИЙ!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Колір не співпав із замовленням!
Соответствует
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Приносимо свої вибачення за незручності. У Вас є можливість повернути товар протягом 14 днів. Дякуем!
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Черный
Горловина ОЧЕНЬ узкая, моя голова ( нормального размера)) и не думала пролезть, вот что значит купить недорогую вещь((
- Достоинства:
- Никаких
- Недостатки:
- Узкая горловина
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Не погоджуся з попереднім коментарем, на груди 110 см сідає Xl хоч і по розмірній сітці має бути 2xl. Горловина вузька, але зато гарно носити наверх чокери. Колір не бежевий, а скоріше рожево-бежевий, навіть більше мені пішов) ношу вже другий рік задоволена, хотіла б замовити ще якийсь колір такого ж виробу.
- Достоинства:
- Колір, зручність, вигляд.
- Недостатки:
- Хочеться взяти ще
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 4XL. Цвет: Бежевый
На дотик тканина "шовковиста", бо у складі поліестер. Не розраховуйте, що буде "розтягуватися" - в тканині взагалі не має еластану. Занадто довгий рукав, довжина виробу до лінії бедер, а рукав по довжині доходить до великого пальця. Горловина зручна.
Соответствует
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 4XL. Цвет: Черный
Відмінна якість. Вже другий купила.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Бордовый
Качество хорошее, тоненькая ткань, приятная. Но маломерит. Нужно брать минимум на размер больше.
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 5XL. Цвет: Черный
Не рекомендую. Брала размер самый большой и он не подошёл.
Единственный плюс это быстрая доставка.- Недостатки:
- Эта вещь не похожа на свитер, больше напоминает гольф. Он тонкий, короткий и с маленькой горловиной. Моя небольшая голова еле влезла да ещё и маломерит.
- Яна Л***
вернули?
- ДианаПродавец: Rozetka. Размер: 5XL. Цвет: Бордовый
Колір не відповідає тому що в оголошенні. Він насичений червоний
- Инна К***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Бежевый
маломерит минимум на 1 размер, а ,скорее, на 2 размера
- Достоинства:
- если заказать с примеркой в двух вариантах на выбор на 1 и 2 размера больше обычного, то будет точно такой, как на фото
- Недостатки:
- узкий в горловине ( вороте), практически не тянется
- Наталія С***Продавец: Rozetka. Размер: 4XL. Цвет: Черный
4 XL на 52 размер. Все отлично подошло, качество норм, за такие деньги это скорее водолазка, чем свитер. Я довольна
- Достоинства:
- Цена качество