- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Подушка якісна, але доволі тверда, мені не підійшла. А знайомій підійшла. Тому враховуйте це момент.
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Відчуття сидіння на най супер, дійсно розгружає
спину, покупкою задоволена!- Недостатки:
- Поклали на дерев'яний лакований стілець, і дуже швидко від резинового покриття подушки знизу залишились плямами на стільці, не відмиваються. тому будь те обережні якщо не хочете зіпсувати вигляд стула
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Дружині, сподобалось. Використовує на роботі
- Достоинства:
- Не болить спина
- Продавец Орторія
Вітаємо. Дякуємо за позитивну оцінку. Здоров'я Вам і Вашій родині. Чекаємо на Вас знову)
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Мав неприємний досвід з іншою, значно дешевшою подушкою - неякісне наповнення "здулось" за місяць... тож довго вагався, чи варто пробувати цю. Але ось вже 4 місяць щодня користуюсь нею - жодних ознак "здуття" чи деформації. Звісно, вага в мене вкрай низька - але я проводжу за комп'ютером від 8 до 16 годин щодоби. Раніше це призводило до багатьох проблем та дискомфорту. Наразі я забув про більшість з них (хоча звісно, не варто забувати про звичайне ходіння для підтримки м'язів у тонусі).
Загалом, ця штука окупила себе повністю. Якщо витримає хоч кілька років без помітної втрати форми - взагалі імба.- Достоинства:
- Наповнювач не втрачає форму, збалансована та враховує анатомію, має виріз для "дихання ср*ки", зйомний чохол на блискавці
- Недостатки:
- Де ти, бляха, була попередні 5 років... попри шиповане дно - трохи ковзає по текстильному сидінню. Також зменшує висоту й робить незручними нерегульовані підлокітники (мені не критично, використовую стіл)
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Дуже сподобалась подушка, без неї інколи таке враження відсижував якийсь нерв і була гостра біль. Як почав сидіти на ній, то взагалі нічого не болить.
- Достоинства:
- Якість, зручність
- Недостатки:
- Не виявив
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Гарна якість та акційна ціна!)
Дуже відповідальний продавець, проконсультували та допомогли обрати модель.
Відправка одразу.- Достоинства:
- Якість, зручність у використанні, незамінна при паропроктиті та геморої, також при проблемі з хребтом та курником.
- Недостатки:
- Не виявив.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Непогано розвантажує поясницю
- Достоинства:
- Комфортна
- Бойко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Подушку брали на подарок 2 месяца назад. Человек, который пользуется, доволен, жалоб на боли в спине после рабочего дня теперь нет.) Хочется отметить сервис магазина. При покупке возникла необходимость замены чехла. Магазин отреагировал мгновенно, все заменили оперативно.
- Продавец Ортория
Вітаємо та дякуємо за довіру! Корситуйтеся із задоволенням, чекаємо вас знову в нашому інтернет-магазині. Гарного дня!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Перші враження тільки позитивні!
Згодом, звісно, доповню відгук.
У мене грижа в крижовому відділі хребта та ущімлення сідничного нерва. Робота сидяча, тому треба ще спробувати в роботі.
При вазі в 75кг м'якість подушки здається ідеальною, особливо не відчуваю її.
При бокових наклонах в сидячому положенні компенсує наклони тазу, це дуже круто!
Дякую продавцю за товар та гарний сервіс!- Достоинства:
- Дуже зручна.
- Недостатки:
- Внутрішній матеріал на дотик липкий, до нього все липне, тому здається брудним. Та це недолік лише для естетів!) Можливо можна виправити ситуацію звичайною дитячою присипкою.
- Продавец Ортория
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Хорошая подушка! Покупала для мужа потому-что он целый день работает за компьютером.
Не скользит, кажется твёрдой, но при сидении этого не ощущается, очень конформно.- Достоинства:
- Удобная, выполняет свои функции
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Очень рекомендую для людей с проблемами в пояснично-крестцовом отделе позвоночника. Уменьшает давление и боль при длительной сидячей работе. Не скользит на кресле.
- Достоинства:
- Очень рекомендую для людей с проблемами в пояснично-крестцовом отделе позвоночника. Уменьшает давление и боль при длительной сидячей работе
- Олеся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Подушка очень удобная! Спасибо за оперативность!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Орторія
Чудова річ. Перестав відчувати, що на чомусь сиджу. Настільки дає легке відчуття. Рекомендую
- Oleksandr K***
А Ви виктристовуєте на аато чи в офісі?