- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Диаметр: 29
Хорошая компания, занимается действительно хорошей продукцией.
- Достоинства:
- Качество продукции
- Недостатки:
- Продавец Postroi House
Юрій, добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! В нашому магазині широкий вибір якісних та доступних товарів, а менеджери завжди готові допомогти, при виборі. Гарного дня!)
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Диаметр: 29
Оперативно спрацювали, якість товару хороша.
- Продавец Postroi
Андрій, добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! В нашому магазині широкий вибір якісних та доступних товарів, а менеджери завжди готові допомогти, при виборі. Гарного дня!)
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Диаметр: 29
Всё получил! Ещё не пробовал!
- Достоинства:
- Быстрая доставка!
- Продавец Postroi
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Диаметр: 29
Отзыв больше о продавце. Сделка прошла успешно, можно доверять. Спасибо.
Сами фрезы дешевенькие, и ожидать от них чего-то невероятного нельзя. Брал для фанеры и двп, справляется) Хорошо что есть пластиковый бокс.- Достоинства:
- Продавец Postroi
Ярославе, добрий день! Спасибі, що знайшли час оцінити якість нашої роботи та товар. Варто зазначити, що призначення данного набору повністю співпадає з характеристиками, вказаними на сайті. Важливо, що обраний вами нструмент задовільнив початкові потреби покупки. Дякуємо, що обрали наш магазин!)
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Диаметр: 29
Отримав вчасно, Дякую!
Набір зручний)))- Продавец Postroi
Олександр, добрий день! Спасибі, що знайшли час оцінити товар! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії. Гарного дня!)
- Василий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Postroi House. Диаметр: 29
- Достоинства:
- Все клас
- Продавец Postroi
Василій, добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Бажаємо тільки приємних вражень від користування інструментом!