Отзывы покупателей о Сушилка для посуды Стойка для хранения посуды kitchen storage rack

Оценка пользователей 2.78/5
  • Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine

Не співпадає розмірам , дуже мала...

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Якісна та функціональна річ.

• Продавец  WOLFSHOP

Доброго ранку, Микола!Від імені команди магазину щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину!Нам дуже приємно чути, що ви цінуєте нашу роботу та співпрацю з нами. Ваш відгук є для нас цінним підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку.

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Стійка не погана, але вже з'явилась іржа на стиках, хоча не залишаю стійку мокрою на довго.

• Продавец  WOLFSHOP

Доброго дня!) Дякуємо за зворотній зв’язок. Приносимо вибачення за незручності. Ваш відгук переданий у відповідний відділ для підвищення якості обслуговування клієнтів. Для нас дуже важлива Ваша думка.

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серебристый

Замовила на подарунок, на сайті вказано розмір 45*25*39 см. А приїхала із розміром 36*11,5*24. Дуже шкодую, що одразу не перевірила. Дуже маленька. Навіть не збирали її. Що тепер з нею робити?

Достоинства:
    не побачила
    Недостатки:
    розмір не відповідає, дуже маленька, хлипка
  • Дроздовская С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Отримали стійку в повній комплектаціі, зібрали швидко, Компактна, якісна.

Достоинства:
    Ціна. Якість
    Недостатки:
    Користуюсь два місяці, все подобається
    • Продавец  WOLFSHOP

Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Отримала стійку в неповній комплектації. Відсутня секція для столових приборів.

Достоинства:
    Ціна-якість...
    Недостатки:
    Неповна комплектація товару.
    • Продавец  WOLFSHOP

Доброго вечора!) Дякуємо за вашу лояльність та оцінку. Будемо сподіватись, що в майбутньому ми зможемо співпрацювати з вами ще. Гарного дня!)

• Мария М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DST. Цвет: Хром

Брали эту сушку, но она через месяц начала ржаветь. А написано что из нержавеющей стали.

• Іванна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Залишилась задоволена замовленням. Швидка доставка. Якість відповідає ціні

• Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DST. Цвет: Хром

Отправили не полный комплект, требую reimburs!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox

Заказывал данный товар ,для этой цены отличный вариант для сушки посуды,1 раз пришел с браком ,(но важно продавцы молодцы все оформили возврат без проблем и прислали за свой счет уже без брака)
    Спастбо.

• Алексей З***
    Продавец: OpenPlanet. Цвет: Серебристый

Товар прийшов в меншому розмірі ніж зазначено на сайті, опис на сайті різниться з тим що пройшло на справді.
    Знав би про те що так станеться замовив би в іншому місці!
    Невідповідальний продавець!!!

Достоинства:
    Невідомі
    Недостатки:
    Невідповідне опису!