Отзывы покупателей о Термолосины женские "Hetta", тёмно-серый S

Оценка пользователей 4.54/5
  • Отзывы про товар продавца Важный аксессуар
  • Галина Л***
    Продавец: Важный аксессуар. Размер: M. Цвет: Серый

Спасибо продавцу за оперативность, профессиональную консультацию! Термобелье выше всяких похвал! Получив посылку, вскоре заказали ещё одну- для других членов семьи. Выражаем благодарность от всех за полезное и приятное сотрудничество!

Достоинства:
    Очень качественное белье- тёплое , комфортное!!!
    Недостатки:
    Нет!
    • Важный а***

Галина, спасибо большое за отзыв! Носите с удовольствием!

• Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: 3XL. Цвет: Темный серый

Якість на високому рівні
    Особливо дякую менеджеру з продажів, за допомогу в підборі розміру
    Рекомендую!

• Продавец  RunoMorato

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи. Ми дуже раді, що термолосини Hetta Вам сподобалися, а консультація менеджера допомогла обрати правильний розмір. Нехай вони зігрівають Вас у морозні дні! Будемо раді новим замовленням. З повагою Runo Morato P.S. Наші товари ссылка

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: M. Цвет: Темный серый

Теплий, трохи маломірить, потрібно брати трохи більше, якість гарна, приємний до тіла

Достоинства:
    Склад натуральний
    Недостатки:
    Якщо брати на розмір більше, то задовгий рукав і лосіни, також лосіни знизу не обтягують ногу, що не дуже зручно, оскільки збираються складки. Але це на зріст 159 см, можливо на більший буде норм
    • Продавец  RunoMorato

Вікторіє, доброго дня! Дякуємо за Ваш детальний відгук та зворотний зв’язок щодо особливостей моделі. Нам приємно, що Ви задоволені якістю та складом тканини. Ваші зауваження щодо посадки на різний зріст дуже цінні - вони допоможуть іншим покупцям краще зорієнтуватися у виборі розміру. Нехай костюм зігріває вас та дарує затишок! З повагою Runo Morato P.S. Наші товари ссылка

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: L. Цвет: Темный серый

Класні, якісні лостни, тоненькі, але теплі.
    Дуже сильно маломірять, на розмір, а то і два, на розмір М-Л, підійшов розмір ХЛ.
    Продавець швидко зв'язався, по розміру проконсультували, швидко відправили замовлення.

• Продавец  RunoMorato

Наталіє, дякуємо, що обрали нас! Дуже приємно читати, що Ви задоволені якістю лосин та нашою роботою. Ваші коментарі щодо розміру дуже цінні для нас. Носіть із задоволенням та звертайтеся ще! З повагою RunoMorato
      P.S. Наші товари ссылка

• Алина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendiboxbeauty. Размер: S. Цвет: Темный серый

Розмірну сітку товару немає сенсу дивитись
    На скільки саме товар «маломірить» можете лише спробувати здогадатись
    Повернула товар і чекаю на повернення коштів
    Комунікація зі сторони продавця неналежна

• Продавец  Trendiboxbeauty

Добрий день!

В даному товарі є останнє фото - це розмірна сітка бренду. Також в описі зазначена вся ініормація. Товар популярний в нашому магазині, задоволені клієнти. Дуже прикро, що Ви незадоволені. Стосовно поверення: згідно закону Про Захист Прав споживачів, даний вид одягу (натільна білизна) не підлягають обміну і поверненню. Дякуємо за розуміння!

• Худякова
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: S. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудові лосини, тонкі, теплі, приємні на дотик, мають середню посадку.
    Розмір відповідає зазначеним параметрам, на стегна 90 см - s чудово підійшов, ще на пару см потягнутся без проблем. У кого 93-94, краще брати m.
    У -6 і з вітром в них не холодно, куртка вище колін. Я задоволена, рекомендую)

• Продавец  RunoMorato

Щиро дякуємо Олена, за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що лосини сподобалися і Ви оцінили їхню якість та комфорт навіть у морозну погоду. Окреме спасибі за Ваші рекомендації щодо підбору розміру - це дуже допоможе іншим покупцям зорієнтуватися. Носіть із задоволенням і чекаємо на Ваші нові замовлення! З повагою Runo Morato наші товари ссылка

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: XL. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

При покупці мене попередили, що лосини не відповідають розмірній сітці, треба брати на розмір більше. Я так і зробила, але навіть так вони виявилися замалими на мене

Достоинства:
    Приємні на дотик
    Недостатки:
    Замалі, погано тягнуться
    • Соответствие размерной сетке

Маломерит

• Продавец  RunoMorato

Тетяно, дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що Вам сподобалась якість тканини - це одна з головних переваг цієї моделі.

Для майбутніх покупців уточнимо:
      ця модель термолосин має щільний анатомічний крій, тому на фігурі сидить більш облягаюче, ніж звичайні спортивні лосини. Саме тому ми рекомендуємо брати на розмір більше, що у більшості клієнтів забезпечує комфортну посадку.

Проте іноді посадка може залежати не лише від розміру, а й від індивідуальних особливостей фігури - це характерно для будь-якого термобілизни з щільною посадкою.

Дякуємо за чесний відгук - він допомагає нам робити асортимент ще кращим і кориснішим для покупців!
      Зповагою, Runo Morato
      P.S. наші інші товари замовити можливо тут ссылка

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: XL. Цвет: Темный серый

Замовляла одразу три позиції - лосини, кофту та боді. Все прийшло чітко за параметрами. Якість просто неймовірна, дуже ніжно до шкіри і гріє хто вагається - беріть сантиметр у сантиметр за таблицею, навіть якщо здається що розмір завеликий. Я ношу у повсякденні М-L, але за таблицею лосини XL і сіли ідеально. Рекомендую!

Достоинства:
    Ніжна, м'яка тканина, не колить, гарно гріє.
    Недостатки:
    Не купила раніше
    • Продавец  RunoMorato

Софіє, щиро дякуємо Вам за такий чудовий та детальний відгук!
      Ми дуже раді, що Ви оцінили якість і замовили одразу три позиції! Нам надзвичайно приємно чути, що тканина ніжна, м’яка та зігріваюча. Це найкраще підтвердження того, що ми пропонуємо справді якісний товар.
      Окрема подяка Вам за цінну пораду щодо вибору розміру згідно з таблицею. Ваша рекомендація "брати сантиметр у сантиметр" допоможе багатьом нашим покупцям зробити ідеальний вибір!
      Заходьте до нас за новими покупками - будемо раді бачити Вас знову! З повагою, Runo Morato
      Наші інші товаари ссылка

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: XL. Цвет: Темный серый

Гарна якість, беремо вдруге.

• Продавец  RunoMorato

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і повторну покупку! Нам дуже приємно! З повагою Runo Morato.
      P.S. Наші товари можна переглянути тут ссылка

• Олена Ч***

Чудові лосини!

• Продавец  RunoMorato

Олена, дякуємо за чудовий відгук! Раді, що вам сподобалися лосини! Носіть із задоволенням RunoMorato P.S. наші інші товари ссылка

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendiboxbeauty. Размер: S. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидке, якісне обслуговування. Товар відповідає заявленому

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  Trendiboxbeauty

Дуже вдячні Вам за відгук! Очікуємо з нетерпінням нових Ваших замовлень!!!

• Яна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: XL. Цвет: Темный серый

Заказом давольна, тонкие, теплые. В носке не скатываются.

Достоинства:
    Тепло.
    • Продавец  RunoMorato

Яна, большое спасибо, что нашли время оставить отзыв! С уважением маркетплейс RunoMorato . Все товары нашего маркетплейса ссылка

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Y_D. Размер: M. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидка відправка, якісний товар

Достоинства:
    Якісні

• Арина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RunoMorato. Размер: L. Цвет: Темный серый
    • Общее впечатление

Теплые, ткань качественная, резинки не давят.
    На рост 175 см взяла L, размер подошёл.

Достоинства:
    Качество пошива, материал
    Недостатки:
    нету
    • Соответствие размерной сетке

• RunoMorato

Арина, спасибо, что нашли время оставить отзыв. Носите термолосины с удовольствием! С уважением, маркетплейс RunoMorato

• RunoMorato

P.S. другие товары маркетплейса RunoMorato: ссылка