- Граб А***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
На жаль чи На щастя !
НЕ РЕКОМЕНДУЮ !
– Перше, не тому що в мене якісь проблеми з очима, а тому що всі мої друзі сказали це – Відстій . !
– друге, Це правда ! Вони не виконують свої функції, ну точно не на сто відсотків а лише на 30% проти 70%.
– Третє: Продавець – Топ, дуже гарний. Було доставлено не супер-швидко, але достойно швидко. Норм, мене влаштовує.
– Четверте ! Якщо 3-D то краще вже в самому Кінотеатрі.
Не шукаючи старий вайб, років 10 тому назад. Користуйтеся технологіями які відносяться та співпрацюють з сучасними технологіями.
– Щасливого !- Достоинства:
- Не розумію чому, але в мене переваг не має. До цих окулярів !
— "Лише мабуть ціна" - Недостатки:
- Але ось недоліки, як і всі нормальні люди, йдуть проексперементувати не лише в дома а в самому Кінотеатрі.
Там вони – Відстій :(
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Все чудово. Дякую
- Продавец Market-sell
Дякуємо за ваш відгук. Гарного дня!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Ну таке)
- Александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Красное стекло не фильтрует синий. Получается правый глаз видит свою картинку, а левый обе. 3Д эффект не создается, изображение просто двоится.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не работают
- Продавец Market-sell
Доброго дня. Зателефонуйте будь ласка за номером телефону відправника для вирішення цього питання
- Сергей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Хорошие очки за такие деньги, лучше всего подходят для домашнего просмотра, когда экран не такой большой как в кинотеатре. Кстати устают скорее не глаза - а мозг, сводящий две картинки в одну
- Продавец Market-sell
Дякуємо за ваш відгук. Сподіваємося на подальші замовлення. Гарного вам дня!
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Быстро устают глаза. Не рекомендую
- Продавец Market-sell
Вибачте будь ласка за таку прикру ситуацію. Зателефонуйте будь ласка за номером телефону відправника для вирішення цього питання
- Григорій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
очі болять за декілька хвилин
- Достоинства:
- нерекомендую
- Недостатки:
- очі болять після використання
- Продавец Market-sell
Добрый день.
Рекомендуем Вам обратиться к форме "Задать вопрос продавцу", и в короткие сроки Ваше обращение будет обработано, с Вами свяжется менеджер для уточнения деталей возврата.
Спасибо.
- Дроздова С***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell
Вони працюють, але в них є недоліки
- Достоинства:
- Хороший синій фільтр
- Недостатки:
- Червоний фільтр працює, але слабкий, і через нього видно синій та зелений кольори
- Market-sell
Добрый день.
Спасибо. - Игорь О***
Тю, так і повинно бути - видно окрім інших ще й жовтий та зелений колір