- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Дуже ефективний засіб при коліках. Хв 10-15 процедура і дитина перестає кричати.
- Достоинства:
- Еіективна
- Продавец medimart
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук!
- Каталина П***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Дякую все приїхало вчасно та якісно
- Продавец medimart
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук!
- Євген Т***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Мабуть це самі кращі газовідвідні трубочки для немовлят. Головне обережно її ставити та дезінфекувати.
- Достоинства:
- Матеріал. Зручно вводиться.
- Недостатки:
- Вважаю що кожна трубка повинна бути у герметичному окремому пакуванні.
- Продавец medimart
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Дякую. Нарікань немає товар топ
- Продавец medimart
Вітаємо! Дякуємо за відгук!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Доброго дня!
В дитини були виражені коліки, не відходили газики, скористались цією трубкою, але, на жаль , не допомогло, можливо щось не так роблю. Підкажіть, будь ласка, з досвіду як застосовувати!
Дякую!- Продавец medimart
Вітаємо, Тетяно!
Вдячні вам за зворотний зв'язок.
Розуміємо вашу стурбованість — коли дитину турбують коліки, це завжди викликає тривогу.
Важливо з’ясувати, що саме турбує малюка: надмірне газоутворення чи коліки, пов'язані з недозрілістю нервової системи.
У першому випадку газовідвідні трубочки Windi зазвичай допомагають швидко — після введення трубочки гази виходять миттєво. Однак у другому випадку (нейрогенні коліки) ефекту може не бути.
Щоб процедура була ефективнішою, рекомендуємо перед застосуванням:
- зробити масаж животика круговими рухами від верху до низу животика;
- додати гімнастику — обережно притискати ніжки малюка до животика;
Ці дії допомагають газам накопичитись біля сфінктера, і тоді трубочка сприятиме їх легкому виведенню. Іноді доведеться провести процедуру декілька разів поки трубочка спрацює.
Якщо виникнуть ще якісь питання — звертайтесь, ми завжди раді допомогти!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Гарна річ при газах і запорах.
- Продавец medimart
Вітаємо, Анастасія. Вдячні за відгук і високу оцінку. Трубочки Windi - це дієвий і безпечний спосіб полегшити стан дитини. Дякуємо, що обираєте нас!
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Дуже допомагає при коликах
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Дуже добре справляється з газами. Наш рятівник.
- Титова В***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Товар был отправлен в тот же день заказа. Со своей функцией трубочки справляются, но у меня малыш кричал когда мы делаем такую процедуру, поэтому пользуемся когда колики сильно мучают, также в комплексе нужно делать массаж живота и прикладывать теплое
- Достоинства:
- Моментальное действие
- Недостатки:
- Малышу может не понравиться:)
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Рекомендую ці трубочки. Нашому розбійнику трубочки дуже допомогли при вздутті животика. Гарно намастили дитячою олією, підняли ніжки і одразу полегшення. 10 хвилин і ніяких проблем тільки добрий сон.
- Достоинства:
- Якість, простота у використанні
- Недостатки:
- Які можуть бути недоліки, якщо це допомагає малюкові!
- Продавец medimart
Добрий день, Антон. Вдячні вам за відгук і високу оцінку. Бажаємо, щоб коліки пройшли як найшвидше!
- Юлия Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Полегшення для дитинки!
Акуратно по рівно вводити і все само вийде.
Наша дуже тужилась, аж личко червоніло. Після введення трубочки фонтанчиком пішло випорожнення.- Достоинства:
- Продавец medimart
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Ми раді, що дитина відчула полегшення після трубочки Windi. Для максимального ефекту рекомендовано перед використанням зробити масаж животика, м'якими рухами зверху вниз. Змастити кінчик трубки дитячою олією і обережними рухами ввести трубочку. Бажаємо здоров'я!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: medimart
Оформили доставку на помилкову адресу!!! При спробі контакту з продавцем відповіді не отримала.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неуважність продавця та ігнорування звернення
- Продавец medimart
Добрий день! Вікторія, дуже шкодуємо, що склалася така ситуація. Ми не можемо ідентифікувати ваше замовлення, будь ласка, зв'яжіться з менеджером через форму "запитати продавця". Ми цінуємо кожного клієнта, і швидко вирішимо ваше питання.
- Елизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Очень нужная вещь для молодых родителей. Только они и спасают, когда ребенка мучают газы. Сначала нужно сделать массаж животика, а потом ввести трубку на несколько минут и ребенку сразу становится легче. Наконечник трубки сделан из гибкого пластика, что идеально для домашнего применения. В инструкции написано, что трубки одноразовые, но я использую повторно после 15-минутного кипячения
- Продавец medimart
Добрий день! Єлизавета, дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Так, газовідвідні трубочки Windi безпечно та ефективно допоможуть малюку, позбутися надмірного газоутворення. Виробник рекомендує використовувати трубочки одноразово для гігієни і уникнення інфекцій.
- Майя П***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Не зрозуміло. Заказали один товар прийшов інший. Це помилка?
- medimart
Добрий день! Майя, нам дуже прикро за помилк. Трубочки Windi вже у Вашому відділенні. Дякуємо, що звернулися до нас. Бажаємо здоров'я Вам і Вашій сім'ї.
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
В инструкции указано использовать один раз. Но мы стерилизовали и пользовались повторно. Рекомендуют сначала сделать массаж живота и поподгибать ножки. Иногда через трубку даже выливался кал, после чего ребенку становилось легче. Гастроэнтеролог НЕ рекомендовал по возможности так как процесс «пука и кака» это навык, которому тоже надо учиться, но когда нереально орал, то делали. Вводили на 1-3 минуты и чуток вращали
- Достоинства:
- Работают
- Недостатки:
- Одноразовые
- medimart
Добрий день!
Олена, дякуємо що поділились своїм відгуком. Трубочки Windi - це безпечний, розроблений для дітей спосіб позбутися надмірного газоутворення. Рекомендуємо дотримуватись рекомендацій виробника: використовувати трубочки одноразово, щоб не спричинити інфекції. Процедуру проводити не біл
- Віктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Полегшують дитинці вивести гази і нам ще й допомагали в процесі дефекації, доня після цих трубочок спокійно засинала і не мучалася)
- Достоинства:
- Добре що є обмежувач, який дозволяє ввести трубочку тільки на допустиму для дитинки відстань!
- Недостатки:
- Не знайшли.
- medimart
Добрий день! Віктор, дякуємо, що поділились своїм відгуком. Радіємо, що трубочки Windi допомогли - це ефективне та безпечне рішення для дітей від народження. Здоров'я вашій сім'ї.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Дуже рятують нас ці трубочки в боротьбі з коліками. Дуже вдячна за швидку відправку і ціну нижче ринкової.
- Достоинства:
- Наш рятівник
- medimart
Добрий день! Ірина, дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Здоров‘я вам і малюку!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Очень быстрая доставка
- Достоинства:
- Очень быстрое реагирование
- medimart
Добрий день! Ірина, маємо честь, допомагати батькам.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Очень быстрое обслуживание, все равно, что сходили в аптеку. Трубочки такие должны быть в арсенале младенца. В комбинации с каплями Биогая как то продержались первые месяцы
- medimart
Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Маємо честь, допомагати батькам.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: medimart
Очень быстрая доставка! Отличный сервис!
- Достоинства:
- Скорость, качество обслуживания
- medimart
Добрий день ! Дякуємо за відгук.
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Хороші трубочки, матеріал такий, що можна використовувати повторно після обробки
- Достоинства:
- Гарна якість
- medimart
Добрий день! Дякуємо за відгук❤ Виробник рекомендує використання газовідвідних трубочок Windi, - одноразово, для гігієни ❤ Радіємо, що ви вподобали Windi❤
- Alastar K***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Замовлення опрацьовано швидко. Товар отримав наступного дня після замовлення.
- Щудлак Р***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Хорошие трубочки. Помогают по ночам
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Замовляю вже в друге. Це просто спасіння для мами та дитинки.
Дуже швиденько відповіли на замовлення та доставили. Буду ще замовляти- Достоинства:
- Швидка доставка та відповідь.
Реально допомогають
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: medimart
Трубочки просто волшебные, сыну месяц, помогли моментально))) Отдельное спасибо сотрудникам магазина, обслуживание на высшем уровне, быстро, качественно. Буду заказывать ещё.
- Достоинства:
- Качество, эффективность
- Недостатки:
- Не обнаружила
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: medimart
Ці трубочки просто спасіння. Замовили упаковку для проби. Перший раз нічого не вийшло, так як здалося, що трубочки дуже товсті і вирішили питання стандартними методами. Але через декілька днів сталася критична ситуація, коли вже жоден з перевірених методів не подіяв. І під ранок повернулися знову до наших трубочок. Вийшло з першого разу, без дискомфорту для дитинки. Результат - через пару секунд, а вже через декілька хвилин малюк солодко сопів.
Окремо скажу про продавця. Персонал дуже ввічливий і по людських приємний. Таких менеджерів в Україні знайти важко. Знаю, так як сам кожного дня стикаюся з цим питанням.- Достоинства:
- Результат через декілька секунд після використання.
- Недостатки:
- Немає.
- medimart
Доброго дня! Юрію, дуже вдячні за відгук та детальну розповідь вашого досвіду використання Windi. Розміри трубки спеціально розроблені згідно фізіології новонародженого, є безперчними та дають максимальний результат.
Бажаємо малюку здоров'я та раді допомагати батькам.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: medimart
Супер трубка! Допомогла після першого застосування, бо малеча не могла вже 4-ий день випорожнитись, ртутним термометром не допомагало, а дешеву трубку за 6-10 грн. страшно використовувати. А тут є обмежувач, бо вводити потрібно до 2 см. Малеча стала радісна, дякуюємо!
- Достоинства:
- Все продумано, хороша якість.
- Недостатки:
- Одноразові (можно пару раз ще використати якщо кипятити, але погано чистяться)
- Александра Н*** ИгоревнаОтзыв от покупателя. Продавец: medimart
Очень хорошее качество, производство Швейцария, отличный материал. Быстро и безболезненно избавляет от газов и коликов малыша
- Достоинства:
- Качество, цена дешевле аптечной даже с доставкой, прилагается инструкция
- Недостатки:
- Не стерильно, нуждается в обработке
- medimart
Добрий день. Дякуємо за відгук! Так, дійсно трубочки Windi- це максимально дієвий та безпечний спосіб позбутися колік та здуття у малюка.
- Ольга Д***
Страна производитель Швеция, а не Швейцария.
- medimart
Так, ви все вірно підмітили. Країна виробник Windi - Швеція.