Отзывы покупателей о Сушилка для посуды металическая двухъярусная настенно-настольная Белая Н40х36х26,5 см (00000124471)

Оценка пользователей 3.45/5
  • Юлія-Марія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Дуже крива - не стійка. Товаром розчарована... Де лапки - одна більша, а друга менша, прийшлося стискати щоб хоч якось вирівняти щоб не хиталась.

• Продавец  Дом на все 100

Добрий день, Юлія-Марія . Нам дуже шкода, що Ви не зробили огляд відправлення на відділенні перевізника і не виявили дефект і пошкодження товару в момент огляду і отримання сушарки, що обовязково повинно бути підтвердженно Актом перевізника. В ТТН вказана інформація "ОГЛЯД ДОЗВОЛЕНО. При отриманні відправлення, Покупці мають право робити огляд товару. В разі виявлення пошкоджень чи браку, Покупець відмовляється від отримання і товар повертається Продавцю , після чого відбувається обмін товару на новий, за рахунок Відправника (Продавця). Продавець обовязково проводить обмін товару на новий, в разі виявлення браку Покупцем в момент отримання, що підтверджується Актом перевізника. Сушарка рекомендована для використання у навісному вигляді. При використанні в настільному варіанті сушарка має незначний нахил вперед. Дана конструкція передбачена виробником для стійкості посуду при кріпленні сушарки до вертикальної поверхні. На горизонтальній поверхні під навантаженням посуду конструкція сушарки приймає стійке положення і зберігає його в процесі користування. З повагою, адміністрація інтернет магазину «Дім на всі 100».

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Одразу скажу, що до продавця претензій немає. Все було надзвичайно швидко та зручно.
    А от виробнику хотілося б сказати декілька слів...
    Це не вироб, це жах. Таке враження, що його зроблено з дроту. Воно не стоїть. Воно криве. Піддон настільки малий, що його наявність або відсутність нічого не змінює.
    Хотіла підтримати Українського виробника... Але на жаль розчаруванню немає меж..

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  Дом на все 100

Шановна Тетяна , ми вдячні Вам за відгук і за позитивну оцінку роботи продавця. Нам дуже шкода, що при отриманні товару, ваші сподівання не виправдалися. В карточці товару надані живі фото товару. В описі товару вказана інформація по характеристикам, призначенню товару і по розміру піддону для зливу води: 42х17 см. В описі присутня інформація, що "Сушарка рекомендована для використання в навісному вигляді. При використанні в настільному варіанті сушарка має незначний нахил вперед. Дана конструкція передбачена виробником для стійкості посуду при кріпленні сушарки до вертикальної поверхні. На горизонтальній поверхні під навантаженням посуду конструкція сушарки приймає стійке положення і зберігає його в процесі використання." З повагою, адміністрація інтернет магазину «Дім на всі 100».

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Якість дуже погана. Зварено криво (щоб забезпечити стійкість під одну сторону треба підкладати прокладку товщиною 8 мм.

• Продавец  Дом на все 100

Шановний Юрій, нам дуже шкода, що при отриманні відправлення, Ви не оглянули вкладення. В ТТН Відправника вказано «Огляд дозволено» і Продавець в реквізитах на оплату, додатково нагадує про обовʼязковий огляд товару в момент отримання на відділенні перевізника. У разі виявлення механічних пошкоджень, або якщо товар не сподобався, з якоїсь причини, Покупець вправі відмовитися від отримання посилки, а Продавець робить обмін на новий товар, або повертає кошти Покупцю. Всі питання і рекламації з перевізником, Продавець вирішує самостійно. З повагою, адміністрація інтернет магазину "Дім на всі 100".

• Алла К***

Все отлично

Достоинства:
    Лёгкая и удобная
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуємо, Алла, за те, що знайшли час на відгук. Ми раді, що Вам дуже сподобалася сушарка. Очікуємо на наступні Ваші замовлення. З повагою, адміністрація інтернет магазину "Дім на всі 100".

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Погано покрашена , неякісна підставка ..,сподівалася на кращу якість.

• Продавец  Дом на все 100

Добрий день, шановна Ольга. Нас засмутила інформація, що Вам не сподобався товар. Покупець має право відмовитися від товару в момент огляду на відділенні , якщо він вам не сподобався. В ТТН на товар включена послуга "ОГЛЯД ДОЗВОЛЕНО". В момент отримання відправлення, потрібно обов язково робити огляд товару на відділенні перевізника. Перевізником складається Акт про причину повернення і товар повертається Відправнику. Продавець, за свій рахунок, висилає Покупцю новий товар, або повертає кошти. В разі, якщо Ви товар отримали і не відмовилися від нього на відділенні, ми можемо запропонувати зробити обмін пошкодженого товару на новий . Витрати по доставці, в такому разі по обміну товару лягають на Покупця. В якості компенсації, пропонуємо скористатися знижкою на наступне замовлення в нашому інтернет-магазині в розмірі 5%. З повагою, адміністрація інтернет-магазину "Дім на всі 100".

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Качество нормальное ,в интерьер влилась хорошо ,доволен.

Достоинства:
    Все ок
  • Анжела В***

Зручна , вписується в інтер'єр

• Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за відгук. Ваша думка важлива для нас.

• Віра О***

Економ варіант.

• Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що сушарка Вам сподобалася.

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Сушарку отримала і дуже задоволена товаром все підійшло за розмірами і тим паче за якістю, тобто все в неї просто, акуратно і зручно!ДЯКУЮ
    Особливо приємним було спілкування з менеджером виробника і послідуюче високоякісне обслуговування з доставки Укрпоштою ДЯКУЮ

Достоинства:
    Проста,акуратна і зручна з приємною ціною
  • Вадим

Товаром задоволений