Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Ролета Roll Star 65x180 см ВО Блэкаут Кофе (5825)

Код:  153201406
Оценка пользователей 4.6/5
  • Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 102.5 x 180

1. Якість
    2. Клієнторієнтованість
    3. Швидке виготовлення та доставка
    Замовляю вдруге, дуже задоволена. Служить довго

• Продавец  ФайнаРулєта

Дякуємо,що вибрали наш магазин!

• Клочок С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Кофе. Размеры (ШхВ): 80 x 180

Перекошена, посіклись боковини через 1 тиждень використання.
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!

• Продавец  ФайнаРулєта

Добрий день! Маючи наші контакти, Ви не звернулись до нас з даною проблемою. Проблема перекосу та посічених боковин ролети втому, що ролета встановлена не під рівень. У відеоінструкції ( Вам відправлена у вайбер, в день підтвердження замовлення)про рівень вказано.

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 132.5 x 180

Гарна штора, простий монтаж. Повний блекаут з обох сторін! Швидка доставка.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 160 x 180

Прекрасні ролети, дуже якісні і реально бланк аут. Зробили дуже швидко. Вранці замовила, ввечері вже відправили. Будемо замовляти ще)

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 75 x 180

Хорошие жалюзи, быстро монтируються без помощи специалистов. Днём создают темную комнату, для дневного сна ребенка самое то. НО! Заклинил один из механизмов через 3 месяца. Гаранития не подействовала, пришлось покупать за свои деньги. Выслали быстро правда .

• Продавец  ROLL STAR

Гарантійний термін на тканинні ролети та механізми до них, наша компанія дає 1р. Звернення що до гарантійної заміни механізму, від Вас не поступало.

• Мороз М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 82.5 x 180

якісні комплектуючі - штора розкручується і зкручується плавно. Виглядає надійно. Хороший блекаут

Достоинства:
    Якісні комплектуючі. Штора повністю не пропускає світло
    Недостатки:
    кілька ниточок вилізло по бокам штор
    • Продавец  ROLL STAR

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Мокрый асфальт. Размеры (ШхВ): 125 x 180

Магазин отличный, перезвонили, уточнили все детали, уведомили о дополнительной ширине крепления, в общем, сервисом полностью доволен! Упаковано так, что можно КаМАЗом кататься по посылке, ничего не случиться. Немного впечатление подпортил момент с отсутствием саморезов для крепления на окно.

Достоинства:
    Бронированый наглухо, свет совсем не пропускает. Качественная ткань. Качественный пластик.
    Недостатки:
    В комплекте не было несчастных 4х саморезиков, пришлось снова собираться и ехать в строймаг, покупать пачку ради 4х.
    • Продавец  ROLL STAR

Дякую що обрали наш магазин!

Хочу пояснити на рахунок саморізів:
      До маленьких ролет на створки ми комплектуємо саморізами ,оскільки ролети по замовчуванню кріпляться на створку (пластик, дерево)
      А якщо ролет широкий по замовчуванню ми розуміємо ,що кріпитись він буде в ( гіпсокартон, цеглу, вагонку,піноблок,....) і тут вже потрібно індивідуально купити саме ті саморізи які потрібно.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 60 x 180

Шукала блекаут сірого кольору. І дійсно ролети красиві. Але за 3 місяці механізми погано тримають ролети на потрібній висоті. Якщо повісити і не підіймати, не опускати, мабуть такої проблеми не буде. І деінде почали торчали нитки.

Достоинства:
    Красиві, блекаут, недорогі
    Недостатки:
    Не дуже надійний механізм, деінде почали відокремлюватись нитки.
    • Продавец  ROLL STAR

Дякуємо за зворотній зв'язок. 1) Якщо перестав працювати механізм, ми готові Вам надіслати новий. 2) Торочитись нитки по бокам ролети можуть тільки тоді коли ролета змонтована не під рівень, і саме це могло стати причиною поломки механізму даної ролети. Зв'яжіться з нами будь-ласка для того щоб відправити Вам механізм.

• Дмитрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 65 x 180

Качественное исполнение. Реально избавило от проблемы с солнечным светом.

Достоинства:
    Real Blackout
    Недостатки:
    Не заментил.
    • Продавец  ROLL STAR

• Олег Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 47.5 x 180

Після замовлення зв'язались зі мною та обговорили всі деталі. Вчасне виконання замовлення, всі ролети якісні та дійсно блекаут! замовлення доставлялось новою поштою та було чудово запаковано (бо нова пошта не завжди акуратно доставляє)
    Чудові ролети та продавець. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам - Блекаут
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ROLL STAR

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Бежевый. Размеры (ШхВ): 155 x 180

Чудовий персонал продавця, які супроводжують продажі. Не шкодують свого часу на усі необхідні консультації та додаткові пояснення, вникають у всі ньюанси ситуації. Спілкування було надзвичайно комфортним, доставка швидкою

Достоинства:
    Ролети дійсно гарної якості.Тканина світлонепроникна, яку й шукали. Ставили на віконний отвір, треба також враховувати необхідність запасу по ширині, щоб не проникало світло, десь на 10-15 см ширше, ніж віконний отвір.
    Недостатки:
    Невелика кольорова гама тканин блекаут, яку не зовсім точно передають фото РОЗЕТКА, тому, якщо є особливі вимоги до гармонічного поєднання рулонних штор із наявним у приміщенні інтер'єром, краще проконсультуватися із менеджером продавця
    • Продавец  ROLL STAR

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 70 x 180

Спасибо большое! Перезвонили оперативно. Уточнили размеры, спросили как замеряла, а это очень важно. Скинули ссылку на видео. В видео все лаконично и понятно, без лишней болтовни. Ролеты белые с двух сторон. Очень довольна

Достоинства:
    Просто в сборке. 100% выполняет свои функции.
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  ROLL STAR

• Михайло

Зробили та відправили дуже швидко. Матеріал дійсно не пропускає світло.

Достоинства:
    Все чудово
    • Продавец  ROLL STAR

• Кравчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Мокрый асфальт. Размеры (ШхВ): 72.5 x 180

• Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 45 x 180

Чудові, якісні ролети! Рекомендую!

Достоинства:
    Якісний матеріал, гарний механізм, блекаут.
    • Продавец  ROLL STAR

Дякуємо, що вибрали наш магазин

• Осадчий Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Лососевый. Размеры (ШхВ): 90 x 180

Хороша якість товару, гарне обслуговування та швидка відправка товару.

Достоинства:
    розміри відповідають опису
    • Продавец  ROLL STAR

• Осадчий Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Лососевый. Размеры (ШхВ): 40 x 180

Хороше обслуговування, швидка доставка, товар відповідає опису та характеристикам..

• Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Мокрый асфальт. Размеры (ШхВ): 47.5 x 180

Солнечные лучи не проходят вообще, у меня монитор стоит перед окном, и с этими ролетами вообще все равно на свет.

• Фефелов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Лайм. Размеры (ШхВ): 187.5 x 180

Отличные полёты! Нам понравились! При правильной установке - светонепроницаемость 100%. Качественные материалы крепления! Ткань хорошего качества и цвет совпадает с картинкой на сайте. Легко поднимаются и закрываются. Докупили комплект направляющих.

Достоинства:
    Хорошее качество. Спасибо изготовителю за дополнительную консультацию по замерам!

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Ваниль. Размеры (ШхВ): 60 x 180

впринципі задоволений. ТІльки потратив близько 3 годин на мотування, дуже маленькі шурупи і тяжко без професійного інструменту їх вкрутити в раму вікна. треба маленьку біту мати і бажану магнітну.

Достоинства:
    Повністю не пропускає світла.
    Недостатки:
    не просто монтується, дуже маленькі саморізи в комплекті
    • ROLL S***

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Карамель. Размеры (ШхВ): 62.5 x 180

По краям торчат нитки, ребенок потянул и минус ролета... в первый же день.
    Блэкаут??? В самом верху вообще не прилегает к окну и проходит полно света.

Достоинства:
    сомнительные
    Недостатки:
    нитки торчат по краям, верх не прилегает.
    • ROLL S***

Добрий день,замовника Андрія з такими ролетами в нас не було, але дам пояснення.1)Нитки можуть торчати у тому випадку,коли Ви повісили ролети не по рівню(васевазі) , тоді тканина тікає в сторону і пошкоджується об механізм.
      2)проникнення світла, все залежить від монтажа і правильності вибору розміру

• Андрей

ROLL STAR, Вы очень не компетентны или лживы:
      1. Нитки висят еще до монтажа, это увидит любой купивший,
      2. Когда ролета разматывается, вверху просто пропасть места для света, никакой монтаж это не исправит.
      3. У меня иконка купившего товар.

• ROLL S***

1)Ми з Вами спілкувались перед початком замовлення,у Вас були наші контакти для врегулювання будь яких запитань.Якщо при розпакуванні Ви побачили,що з ролет висять нитки, потрібно було з нами зв'язатись ми б все владнали.2)Повне затемнення могло бути в коробовій системі з направляючими.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Песочно-бежевый. Размеры (ШхВ): 52.5 x 180

Вдруге замовляємо дані ролети, дуже задоволені, хороша якість і дійсно блекаут.

Достоинства:
    Індивідуальний підхід, хороша якість.
    Недостатки:
    Не має
    • ROLL S***

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Ваниль. Размеры (ШхВ): 57.5 x 180

Чудово.
    На прикріпленому фото клір здається темніше, насправді вони світлі.
    Сонце та інше світло не проходить. До того були жалюзі - зранку зі східної сторони важко було довше спати. З цими ролетами зранку якраз те що треба - сутінки.
    Кому потрібна повна ніч треба щось буде думати з невеликими зазорами по периметру, але в цих ролетів вони невеликі якщо порівнювати з Jusk.

Достоинства:
    Фурнітура Besta, таканина якісна прорезинена із зовнішньої сторони, колір відповідає картинці
    Недостатки:
    Саморізи важко вкрутити викруткою, середнього розміру викрутка для них не підходить, а маленькою важко вкручувати. Краще взяти шуруповерт.
    Один з обмежувачів для шнурка був бракований, але це дрібниці
    • ROLL S***

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 55 x 180

Ролети чудові. Матеріал приємний, гарна текстура. Повністю світлонепроникні. Кріпляться досить легко, незважаючи на трохи загрозливу кількість деталей:) В комплекті ще й виявилися запасні саморізи. Планувалося таке чи ні, не знаю, але приємно. Запаковано усе було надійно. Також потішили три дрібні деталі з комплекту, собівартість яких, напевно, вартує копійок, але які дуже збільшують кофортність користування ролетами. Це: фіксатори максимального та мінімального розкручування/скручування ролети та кріплення ланцюжка до рами.

Тож можу тільки радити ці ролети. І не забудьте взяти додаткове кріплення з жилкою для відкривних вікон, інакше розкручена ролета на відкритому на провітрювання вікні буде звисати, забирати добру половину підвіконня і не закриватиме повністю вікно.

Достоинства:
    Приємний і практичний матеріал. Легко кліпляться. Доставили в обіцяні строки
    Недостатки:
    Є тільки один нюанс. Ролети можуть бути трохи криво змотані, тому, можливо, доведеться їх повністю розмотати та змотати знову
    • ROLL S***

Дякуємо, що обрали наш магазин! На рахунок криво змотаних ролет - зверніть будь-ласка увагу чи виставлені ролети по рівню, так, як не правильно виставлені ролети перед кріпленням призводить до перекосу тканини, і можливе пошкодження тканини.

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Светло-серый. Размеры (ШхВ): 42.5 x 180

Очень доволен. Установил в спальне, 100% светонепроницаемость. Очень доволен, нужная вещь в спальне где окна на восточной стороне.
    Отдельное спасибо магазину Roll Star, уточнили заказ, скинули инструкцию. СОВЕТУЮ.

Достоинства:
    материал, крепление, отношение покупца
    Недостатки:
    если долго устанавливать, можно запачкать руками, лучше устанавливать в перчатках.
    • ROLL S***

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 107.5 x 180

Я искала именно ролеты блекаут, чтобы ребёнок мог спать днём в темноте и утром подольше спал. Эти ролеты то, что надо,на фото с одной стороны как затемняют с другой - на половину оставила открытой для сравнения. Этот вариант намного дешевле штор блекаут и такие шторы в большинстве пропускают свет. Рекомендую.

Достоинства:
    Качество материала, 100% затемнение, общение с продавцом
    Недостатки:
    Разве что отсутсвие лески для направляющих, но можно докупить за доп плату
    • ROLL S***

• Olga K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Лайм. Размеры (ШхВ): 62.5 x 180

Действительно светонепроницаемые!
    Менеджер магазина просто прелесть: перезвонила, все подсказала, на пальцах объяснила.
    Быстро и без проблем.
    Рекомендую!

Достоинства:
    Абсолютно все
    • ROLL S***

• Богдана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Желтый. Размеры (ШхВ): 62.5 x 180

Дуже дякую за консультацію перед покупкою: завдяки цьому ролети ідеально підійшли до мого вікна.

Достоинства:
    Хороша якість, простота у встановленні, великий вибір, виготовлення розміру на замовлення
    Недостатки:
    Не бачу
    • ROLL S***

дякуємо, що вибрали наш магазин.

• Олександр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 72.5 x 180

Хороша ролета.
    Після замовлення отримав якісну консультацію по телефону по всім питанням: комплектація, розміри, монтаж.
    Тому проблем з встановленням не виникло, все працює як треба)

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Лайм. Размеры (ШхВ): 110 x 180
    Достоинства:
    Действительно светонепроницаемые; хорошая комплектация (цепочки, ручки, планочки, крепления...)
    Недостатки:
    После 4 месяцев использования начали торчать нитки сбоку :(
    • ROLL S***

Скоріше за все, що ролет висить не зовсім по рівню, тому одна сторона тканини находить на механізм і тому він пошкоджує ролет.

• Александр

Похоже на правду, т.к. нитки именно со стороны механизма. Спасибо, попробую выровнять)

• Lada.ld111
    Отзыв от покупателя. Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Кофе. Размеры (ШхВ): 87.5 x 180

Відправили на наступний день після замовлення, обговорили всі ньюанси по телефону. Я вже кріпила до цього ролети, тому мені було майже все зрозуміло. В перший раз я викликала спеціаліста, так як монтаж все ж таки потребує певних навичок. Рулонні блекаут вийшли майже в 3 рази дешевше ніж робити по спец замовленню, бо в мене нестандартні вікна. Рекомендую цього виробника. Дякую за гарне вікно.)

Достоинства:
    Швидка відправка. Якісний матеріал, важка знизу тому гарно натягнута. Професійні кріплення для лески. Відповіли на всі запитання, що виникли при закріпленні.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Сергій Ш***
    Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 40 x 180

Як правильно міряти розміри - по склу чи по всій рамі? І тут вказано розміри тканинної частини чи з врахуванням навісного механізму?

• ROLL S***

Добрий день! Заміри потрібно робити по зовнішнім краям штапіку ( рамка поза склом). Розміри ролет ( по ширині) - вказано ширина тканини. Кріплення має - 3.5 см (по 1.75 см з кожної сторони).

• Сергей К***
    Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 40 x 180

Добрый день. Длиной 130 или хотя бы 150 см есть у вас ролеты ?

• ROLL S***

Добрий день,ми зможемо виготовити для Вас ту висоту яка потрібна саме Вам, на вартість це не вплине.

• Andrii
    Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 40 x 180

Доброго дня. Потрібний блекаут який з зовнішньої сторони білий (щоб відбивати максимум тепла з вулиці), а з внутрішньої сірий (щоб підійшов під інтер’єр). Таке реально, чи можливо тільки один колір з двох сторін?

• ROLL S***

Добрий день! Нажаль тканина блекаут, має як з зовнішньої так і з внутрішньої сторони колір одинаковий ( наприклад якщо це білий, то з двох сторіни білий, якщо сірий то з двох сторін сірий ).

• Михаил Д***
    Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 62.5 x 180

Здравствуйте, у нас нестандартное окно. Нужно на его верхний отдел роллет 2 метра в ширину и только 30 сантиметров в длину. Такие вы изготавливаете? Если да, то какая на них цена?

Добрий день вартість такого виробу буде 750 грн

• Михаил Д***

А можно номер телефона, чтоб обговорить все детали?

• Игорь О***
    Продавец: ФайнаРулєта. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 47.5 x 180

сонце вообще не пропускает?

• ROLL S***

Добрий день,ця тканина робить повну ніч