Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Гибридный AHD видеорегистратор Hiseeu DVR-A1004NS 4CH Full HD

Оценка пользователей 3.25/5
  • Осадчий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmagMag

Два тижні вже не можу завести картинку на цей реєстратор, продавець на повідомлення відправлені через розетку не відповідає!

• Продавец  SmagMag

Доброго дня, ви не звертались до нас з запитанням по підключенню. Також Ви не купляли в нас камери. Хоча підключення до не можливості просте - просто під'єднати камери відповіднго стандарту до роз'ємів відеореєстратора. Так і не зрозуміло в чому саме проблема у вас.

• Евгений В***

Работает 2 года. Супер.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  SmagMag

Дякуємо за вдгук, гарного дня!)

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmagMag

Апдейт до мого попереднього коментаря. Реєстратор зчитав жорсткий диск формату 3,5"
    HDD формату 2,5" він не читає. тому це треба враховувати перед покупкою.

Достоинства:
    Недорогий, компактний, класне меню
    • Продавец  SmagMag

Дякуємо за відгук. В характеристиках присутня зазначена інформація, щодо типу HDD які підтримуються, а саме HDD 3.5" , SATA підключення.

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmagMag

Меню та реєстратор прикольний. але читає не всі камери (GreenVisiob читає, Intervision не читає)
    Також не бачить жодний жорсткий диск (HDD)

• Продавец  SmagMag

Андрій, в технічних характеристиках зазначені типи камер , які підтримує реїстратор. Будь ласка впевніться , що ваші камери працюють в данних форматах. Також, реїстратор без проблем читає HDD , перевірте справність та правильність підключення вашого HDD.