- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивні 80%, нейтральні 10%, негативні 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Гуд
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Чоловікові дуже подобається цей комплект. Купуємо вже вдруге.
Дякуємо за швидку доставку та гарну упаковку!
Рекомендуємо!!!- Достоинства:
- Комплект просто СУПЕР!
- Недостатки:
- Немає!
- Георгий К***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Это не эластан, а спандекс и поэтому грубее материал и летом в жару не так комфортно, в так всё хорошо.
- Недостатки:
- Не эластан
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Качественные трусы. Приятные на ощупь, хорошо сидят на теле. Отправили быстро, магазин рекомендую.
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Беріть на розмір більше )
А так братові дуже сподобалося) - Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Виріб не можу спробувати з повна. причина - розмір заявлений на два розміра менше ніж стандарт. Розчарування.
- Достоинства:
- матеріал
- Недостатки:
- розмір не відповідає реальному
Маломерит
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Отлично
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Рекомендую
Соответствует
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Товар відповідає якості.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Дуже задоволений, зручні,приемні до тіла,кольора співпадають
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Замовив повторно даний набір. Перший брав у квітні 2023 року. І тільки зараз після чергового прання тканина втратила форму та еластичність. За ці два з половиною роки, труси не рвалися по швах, не вилазили нитки, не втрачали значно колір.
Мій ріст 190, вага 84. Брав 2XL. Обхват на резинці талії: 98-100см. Обхват на резинці бедра: 58-60см. Підходять чудово.
РЕКОМЕНДУЮ.- Достоинства:
- Носяться 2,5 роки
- Недостатки:
- Звертайте увагу на розмірну сітку.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Труси гарні. Брала чоловікові на подарунок-сюрприз, тож брала розмір по відгукам. Дійсно на його комплекцію підійшли 3хл. А так ми завжди йому брали 2хл. Кольори гарні, коробочка виглядає святково. Дякую
- Недостатки:
- Ася Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Гарні труси і дійсно дуже швидко відправили і доставили.
- Достоинства:
- Якість та швидкість
- Недостатки:
- путин досі не здох
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Дуже якісні , рекомендею.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Дуже задоволена покупкою Якість справді топ: приємна бавовна, зручні, брала на розмір більше. Рекомендую!
Соответствует
- Євгеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Надіслали не ті труси. Розмір мірять не став. Їх менше (лише 3 шт.), в якихось малюнках, але в фірмовій коробці. Чек відповідає замовленню.
Нова Пошта (пункт видачі) в напівзруйнованому прифронтовому селі, нажаль, не надає послуги примірки перед тим, як забрати.- Достоинства:
- Труси все ж прислали
- Недостатки:
- Прислали не ті труси
Соответствует
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Якість чудова!!! По розміру підійшло!!! Рекомендую!!!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Задоволений, дякую, розмір підійшов, брав XXXL. Мої заміри талія 102, стегна 107. Тканина тягнеться, але на дотик приємна, хз скільки прослужить, ніби норм.Дуже швидко доставлено, в неділю замовив вдень, ввечері вже отримав ттн, доставлено в поштомат на другий день о 15.00
- Достоинства:
- Сервіс
- Недостатки:
- Небачу
- Данило М***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Нормальні трухани, підійшли по розміру, не тисне, замовляв 2XL, навпевно в наступний раз замовлю 3XL щоб було більше вільнього місця.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Беріть на розмір більше(якщо ваш xl то беріть 2xl) а так все чудово
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Норм
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Всё отлично подошло
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Отличный набор. На 180 см / 95 кг 3XL отлично сидят.
- Достоинства:
- Ткань, пошив, цвета.
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Не рекомендую, малі за розміром, розмірна сітка маломіре!
- Недостатки:
- Розмірна сітка маломіре
Маломерит
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Гарна якість, не линяють не парять, не тиснуть, натуральна тканина! Чоловікові сподобались!
- Володимир Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Трухани офігені,на зріст 186,95 підійшли те що треба
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Классні,якісні
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Гарна якість
- Достоинства:
- Не парять, не тиснуть
- иванОтзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Хорошее качество.
- Недостатки:
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
- Достоинства:
- Натуральна тканина! Приємні в експлуатації)
Стійке фарбування матеріалу ! - Недостатки:
- Треба чітко знати свій розмір )
При рості 180 та вазі 93кг все добре))))
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Наче був задоволений при отриманні,але при використанні вентиляції нуль,тому хазяйство страждає
- Достоинства:
- якість матеріалу
- Недостатки:
- немає вентиляції
- Юрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 2XL. Цвет: Разноцветный
Достойна якість
- Достоинства:
- Розмір підійшов
- Недостатки:
- Не виявив
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: L. Цвет: Разноцветный
Очень качественные и комфортные, быстрое получение после заказа.
- Достоинства:
- Хороший материал
- Недостатки:
- Туаев С***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
На зріст 1,85м та вагу 90 кг ідеально підійшов 3ХL. Сподобались, за свою ціну чудові. Замовив ще )
- Продавец 3a 5minut
Добрий день. Дякуємо за зворотній зв'язок! Раді, що все сподобалось!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: L. Цвет: Разноцветный
Дуже приємні на дотик. Якісні. Відповідають розмірам.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 3a 5minut. Размер: 3XL. Цвет: Разноцветный
Товар гарної якості, по розміру дійсно маломірять, але при замовленні це врахували, тому все підійшло:)