Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кокосовое масло GF пищевое рафинированное для кулинарии и косметологии 900г (8200779)

Оценка пользователей 4.8/5
  • AI аналіз відгуків
    26 відгуків:  88% позитивних, 8% нейтральних, 4% негативних
    Загалом клієнти дуже позитивно оцінюють кокосову олію: відзначають її чудову якість, смак, універсальність у приготуванні їжі й вигідну ціну. Особливо цінується відсутність запаху і смаку, зручність у використанні для смаження, а також швидка доставка й чесність продавця. Основною проблемою в згадках є пошкодження пластикової тари під час транспортування, але сам продукт зазвичай лишається якісним. Зустрічаються окремі негативні коментарі щодо консистенції та іноді – неідеальної однорідності.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Підходить повністю для використання на кухні, я з ним і Пасхи пекла, і хліб, і піццу, і шашлик жарила і картоплю зарізала, і багато іншого

• Микола Н***

Добра одія

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Навіть не знаю з чого почати.Ризикнула- замовила 2 відерка.Все на високому рівні- і доставка,і упаковка(замотали,як кришталь) ,і якість товару.Я в захваті.Велике спасибі продавцю.Удачі Вам!

Достоинства:
    У всьому.Зробили хороший настрій.
    Недостатки:
    Н Е М А Є взагалі.
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Олія хороша вистачає на довго та приємна ціна дякую

Достоинства:
    Вистачає на довго не жирна
    • Продавец  SublimeUA

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Завжди раді бачити вас знову!

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Олію використовую для смаження. Все чудово. Контейнер хоч і тріснув, але це не на що не впливає. На сковорідці швидко розтає, але і швидко закінчується.

Достоинства:
    Без запаху
    Недостатки:
    Тріснула тара
    • Продавец  SublimeUA

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Завжди раді бачити вас знову! Розглядаємо інший варіант упаковки.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Якісна олія. Хороша ціна.

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Цілком задоволена, для жарки саме те!

Достоинства:
    Корисніше ніж соняшникова
    • Продавец  SublimeUA

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

хороша ціна, олія якісна, хватає на довго

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  SublimeUA

• Марина В***

Гарно пахне при смаженні

Недостатки:
    Тара для упакування дуже ненадійна
    • Продавец  SublimeUA

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Працюємо над кращим варіантом упакування при відправці. Завжди раді бачити вас знову!

• Тетяна Р***

Не перший раз беру. Дякую

• Продавец  SublimeUA

Щиро дякуємо вам за ваш позитивний відгук та за те, що ви є нашим постійним клієнтом! Ми дуже цінуємо, що ви знову обрали наш магазин для покупки кокосової олії. Нам надзвичайно приємно чути, що товар виправдав ваші очікування і ви задоволені якістю. Ваша довіра та підтримка є найкращою мотивацією для нас!

Будемо раді бачити вас знову!

• Мирослава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Ведро пришло целое , пока я случайно не уронила два раза и оно треснуло,ну то не беда , отлична олия за такую цену , спасибо большое

• Продавец  SublimeUA

Нам надзвичайно приємно отримати такий позитивний відгук! Дякуємо, що обрали нас!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Дуже приємний продавець , дуже швидка реакція при замовленні , через 2 години товар вже на пошті іде до покупця в поштомат , все запаковано у коробках потім в пластиковій опломбованій тарі на смак чудова олія при жарці нема запаху однорідний стан , чудова олія , рекомендую і продавця і олію вме чудово

Достоинства:
    Швидко , чудовий смак
    Недостатки:
    Тільки не кіло а 900 гр
    • Продавец  SublimeUA

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Ми дуже раді, що вам сподобався наш товар.

• Ольга

Чудова якість! Дякую

• Продавец  SublimeUA

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Завжди раді бачити вас знову!

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Хочу ещё.очень понравилось Для жарки.впринципе поломанное ведро на качество не влияет)))

• Продавец  SublimeUA

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Зі своєї сторони ми впровадимо додаткове пакування, щоб виключити пошкодження при доставці. Завжди раді бачити вас знову!"

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Пришло поломанное ведро.полоска вдоль крышки сверху на расстоянии пальца.почти вдоль всей окружности

Достоинства:
    Масло нормальное.
    • Продавец  SublimeUA

Доброго дня, Світлано!
      Нам дуже шкода, що Ви отримали товар в пошкодженому пакуванні! Ми ретельно пакуємо кожне замовлення та страхуємо його на повну вартість, тому, найверогідніше, відерце було пошкоджене при транспотруванні компанією перевізником. Радимо завжди перевіряти посилку при отриманні, і в разі пошкодження, писати заявку у відділені для відшкодування коштів саме компанією перевізником.

• Ирина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Доставку сделали быстро. Упаковка была в картонную коробку, но крышка пластиковой банки была с большой трещиной.
    При готовке запаха нет и масло не горит, но что смущает это неоднородный состав масла: немного глубже брала ножом, а масло какое-то местами не понятного состава (ранее у других производителей такого не видела - было одинакового состава), белее и как высохшее и когда смотришь с внешних сторон этого не видно. Тяжело описать - добавляю фото

Достоинства:
    Без запаха
    Недостатки:
    Поврежденная упаковка, неоднородная консистенция
    • Продавец  SublimeUA

Доброго дня, Ірино! Нам дуже шкода, що Ви отримали товар в пошкодженій упаковці! Ми відправляємо наші товари лише в цілісному пакуванні, ймовірно, пакування було пошкоджене компанією перевізником.
      Що до консистенції олії. При застиганні відбувається процес кристалізації. Неоднорідна структура олії пов'язана з тим, що в складі кокосової олії є лауриновий жир, температура кристалізації якого відмінна від температури кристалізації решти масла. Тому, неоднорідна структура олії, це її природний стан.

• Сольман Ж***

Корисно смачно,

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Хорошее масло. Без запаха.

Достоинства:
    Много,хватит на долго.
    Недостатки:
    Нет.
  • Таїсія Б***

Гарне масло.

Достоинства:
    Немає запаху
  • Іванна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Запаковано у кортонну коробку, відерко замотане плівкою. Товар відповідає фото, для косметичних цілей підходить добре, а от смажити мені не сподобалося.

Достоинства:
    Кількість, ціна, якість
    Недостатки:
    При смаженні має специфічний запах
  • Алена А***

1. Быстрая связь и отправка
    2. Упаковано аккуратно
    3. Срок годности до 2022
    4. Без запаха и вкуса
    5. Без добавок и ГМО

Достоинства:
    Сплошные
  • Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Товар соответствует заявленному. Отличное масло, без запаха. Оперативная отправка.

Достоинства:
    Всё, как в описании.
    Недостатки:
    Нет.
  • Дмитрий К***
  • Ольга Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Спасибо большое за оперативность в доставке. Я готовлю все на нем- без специфического кокосового оттенка , т к оливковое мне не очень нравится эти пользуюсь с удовольствием

Достоинства:
    обьем - хороший
    Недостатки:
    не завметила
  • Чернова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Отличное масло. готовлю на нем. Особенно вкусно блинчики. Очень жирное и требуется для готовки не большое количество

• Гани О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Готовлю на нем всё, очень довольна, Ла и полезно. Спасибо продавцу, сейчас закажу ещё одно ведёрко

Достоинства:
    Без запаха, без вкуса
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Качество продукции оценить ещё не успела. Но к сожалению, сразу обнаружила трещину в нижнем части банки. Конечно, этот дефектов мог произойти в результате работы сотрудников Новой Почты. Но все же, получать такое состояние продукт- не приятно.

• SublimeUA

Спасибо Анна, что Вы указали, пусть и не совсем наши, но все же погрешности! Впредь будет тщательнее и надежнее упаковывать кокосовое масло, чтобы работники почты не смогли повредить его при перевозке!

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Хочу уточнить, какая применяется технология производства этого продукта? Экстрагирование?

• Юрий

Добрый день, масло получают механическим отжимом копры (мякоти кокосового ореха). В дальнейшем масло проходит рафинацию и дезодорирование.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Благодарю за качественный продукт и оперативность!

Достоинства:
    Без запаха, идеально для жарки
  • Милана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Все прекрасно! Качество, товар, обслуживание. Все на высоте!

• SublimeUA

Очень благодарим Вас, Милана!
      В Вашем чудесном отзыве сразу все понятно для тех людей, которые захотят последовать Вашему примеру и приобрести у нас высококачественное дезодорированное кокосовое масло, используемое не только в кулинарии, но и в косметологии.
      Всего пару фраз, говорящих о многом!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Вкусное масло, в сравнении с Индией приятнее на вкус. Планирую многоцелевое использование)

Достоинства:
    Обьем, цена
    • SublimeUA

Спасибо Катерина за Вашу высокую оценку нашего кокосового масла! Так же стоит присмотреться к нашим сублимированным ягодам и фруктам, которые представлены в широком ассортименте!

• Ирина К***

Отличное масло. Рекомендую

Достоинства:
    Цена, колличество, качество
    • SublimeUA

Спасибо за высокую оценку нашего кокосового масла, Ирина! Его можно использовать и в кулинарии для жарки (хорошо выдерживает высокие температуры и не становится канцерогеном), и в косметологии для изготовления крафтового мыла или кремов.

• Михайло Б***
    Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Швидко, якісно. Рекомендую тим хто дійсно знає що йому потрібно.

• Продавец  SublimeUA

Дуже дякую Вам за позитивний, інформативний відгук!

• Таня
    Продавец: SublimeUA. Объем: 1

Шановний продавець, я замовила цей товар ще 24 лютого, і жодної реакції на замовлення (((

• Продавец  SublimeUA

Доброго дня, Тетяна! Ми перевірили інформацію Замовлення отримали у той же день його було відправлено Вам. 26.02 замовлення було вже у місці видачі. Укрпошта не завжди іформує про прибуття посилок СМС повідомлення. Тому рекомендуємо у кабінеті покупця переглядати статуси ваших замовлень. Дякуємо!

• Кавальчук Т***

Дякую за швидку реакцію!
      Справді, збій відбувся не по вині продавця.
      Товар отримала, якість прекрасна.
      Дякую!

• Maria G***

Прошу вказати дату виготовьення

• Юрий

Липень 2019р

• SublimeUA

Крім кокосового дезодорованого масла використовуваємого в кулінаріі та косметологіі, можемо запропонувати Вам Марія, сублімовані ягоди та фрукти в шматочках, дольках, слайсах, порошках, які широко використовуються в домашній випічці, або як снекі при здоровому перекусі!