Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Водоотталкивающая пропитка для гладких и жированых кож Mink Oil 100 Kaps

Оценка пользователей 3.6/5
  • Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Загалом розчарований цим засобом від Kaps. Хоч бренд зазвичай тримає планку якості, але тут вийшов промах. Замість заявленого норкового жиру отримав даббін. Засіб зволожує шкіру, але ефект значно слабший порівняно з аналогами. Після обробки поверхня залишається липкою, скільки б не полірував. Пом’якшувальний ефект теж присутній, але недостатній. Можливо підійде для базового догляду за взуттям, але я б радив пошукати щось інше в цій ціновій категорії — є значно кращі варіанти.

Доброго дня, напишіть в підтримку Розетка, ми являємося поставщиком для Розетки, а відправки йдуть від них.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный

Фото товару не відповідає назві товару. Замовляв саме це просочення, бо думав що це Mink Oil, а не Dubbin.

В цілому, просочення гарне, раніше брав Dubbin від Tarrago, різниці поки що не помітив.

Просочення наноситься легко, вбирається за 2-24 години, в залежності від товщини шару.

Раджу це просочення на осінньо-зимовий період, воно забезпечує водостійкість та підпитує шкіру, трохи розгладжує заломи.

Товар гарний, але це не Mink Oil :(
    А хотілось саме його.

Достоинства:
    Подовжує термін життя взуття та захищає взуття (або інші шкіряні речі) від впливу води, бруду тощо. Не має вираженого запаху.
    Недостатки:
    Не Mink Oil, як на фото. Для нанесення потрібно мати ганчір'я, яке не шкода замастити.
    • Сергій С***

Тобто там петролатум у складі? :(

Добрий день. Не можемо відповісти на це питання, бо поляки не надають таку інформацію.

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Потребує часу для того, щоб ввібрався та підсох. Результат влаштовує.

Втаємо!
      Раді, що вам сподобався наш товар, дякуємо за відгук)

• Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bins. Вес/Объем: 100 мл
    Достоинства:
    Надолго хватает и хорошо питает кожу
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Григорий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bins. Вес/Объем: 100 мл

Для нубука не подходит. Впрочем это же и на банке написано. Но продавец и в описании товара указал что для нубука тоже подходит. Для кожи наверное будет работать.

Достоинства:
    Не выявил
    Недостатки:
    Не подходит для нубука
    • Bins

Спасибо за Ваш отзыв и за указание на ошибку в описании товара. Исправим.