Отзывы покупателей о Карман адаптер переходник для подключения SSD 2,5'' 9,5 мм вместо CD-DVD ROM (1209843)

Оценка пользователей 3.43/5
  • Отзывы про товар продавца CENOVOD+
  • Євген Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Цвет: Grey

Почитавши коментарі, уважно подивився розміри 130 x 127 x 12,7 мм... Вирішив замовити, а він 9.5мм , без кришки заглушки...

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Цвет: Grey

Пишу другий відгук, так як вперше прийшов карман не того розміру, мені в той же день зателефонували і вибачились (аж неловко було), запропонували БЕЗКОШТОВНО товар і вже на другий день я його забрав, після того як забрав через хвилин 15 мені знову зателефонували і запитали чи все гаразд. Тож я дуже вдячний магазину і оператору який зі мною розмовляв, було дуже приємно. Рекомендую до покупки)

Достоинства:
    Норм якість за такі гроші
    Недостатки:
    Відсутні
    • CENOVOD+

Дякуємо за відгук. Вибачте за незручності і гарного дня !

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Цвет: Grey

Чекав тиждень, тому що на складі був тільки пластиковий, сьогодні забрав, а розмір не 9.5мм як в описанні а 12,1мм, опис не відповідає дійсності. Хочу повернути товар.

• CENOVOD+

Доброго дня. Дякуємо за зверення. Просимо вибачення за ситуацію, зв'яжемось з Вами для її вирішення.

• Petro
    Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Цвет: Grey

В описании алюминиевая , приехала пластмассовая , дай бог чтоб оно подошло !
    Фото в описании и в реале , небо и земля

• CENOVOD+

Доброго дня. Ми з Вами зв‘язувались, та повідомили що випадково був відправлений не вірний товар. Інший товар відправили повторно. Просимо вибачення за незручності

• Михайло Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BudeOk

Все чудово

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Відсутні
  • Костянтин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBK

Пришел бракованый товар, полностью исправный ссд диск не отображается в системе, вставлял карман несколько раз проверяя чтобы нормально зашел но всеравно не работает

• Продавец  LBK

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Одразу з Вами зв'язались для вирішення ситуації, запропонували безкоштовну перевірку карману сервісним центром, який нас обслуговує, та надісалил реквізити на повернення, однак, так і не дочекались від Вас відправки.

• Иван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBK

Товар прийшов швидко, все підійшло дякую

• Максим С***

Працює, все ок.