Отзывы покупателей о Дисплей iPhone XS black модуль сенсор iPhone экран LCD для iPhone тачскрин стекло сенсор на iPhone защитное стекло в подарок High Copy PAVLYSH (PD-62)

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дисплей отличный! Всё идеально работает. Полностью довольна качеством. Благодарность продавцу! К дисплею положили защитное стекло и инструменты для разборки.

Достоинства:
    Качество изображения на дисплее
    Недостатки:
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Віталій Г***

• Сергій М***

Все чудово)

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Швидко відправили. Гарна якість. Рекомендую!

Достоинства:
    Товар відповідає опису. В подарунок захисне скло
    Недостатки:

• Елена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отримала дуже швидко . В комплекті захисне скло . Все працює ідеально! Дякую !

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Елена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)