Отзывы покупателей о Влагопоглотитель от влаги плесени и запахов MZ подвесной поглотитель влаги 500мл (PVP-122)

Оценка пользователей 4.73/5
  • AI аналіз відгуків
    262 відгуки:  Позитивна: 84%, нейтральна: 10%, негативна: 6%
    ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів: Всього проаналізовано 262 відгуки. Клієнти в основному дуже задоволені вологопоглиначем – він дійсно поглинає вологу у шафах, ванних, автомобілях та інших місцях з підвищеною вологістю. Основними перевагами виділяють ефективність, простоту у використанні та доступну ціну. Покупці цінують швидку доставку та гарну роботу продавця. Серед недоліків найчастіше згадують випадки браку (протікання, розірвані пакети) та те, що засіб оптимальний для замкнених просторів і не завжди справляється з сильним конденсатом на вікнах або у великих приміщеннях. Також частина користувачів вважає використання короткочасним або одноразовим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Повністю справляється. Дуже подобається.

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Беру вже не перший раз, швидко звʼязались, завжди в наявності, швидко відправили

• Екатерина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Користуюся вологопоглиначами вже третій рік. Купую для шафи. Працюють ефективно і зручні в використанні. Швидка доставка і приємне спілкування.

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Беру вже не один раз, мене влаштовує і ціна і результат.

Достоинства:
    Гарно вбирає вологу
    Недостатки:
    Швидко наповнюється
  • Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Очень разочарована, текут пакеты,где собирается влага. Шкаф весь в этой липкой,жирной влаге!!!!!
    У этого поставщика брать не рекомендую! Брак и ужас последствий. Но влагу впитывают и вытягивают нормально.

Достоинства:
    Недостатки:
    Текут пакеты, где собирается влага
  • Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Замовляю такі поглиначі вологи для шафи, великий об'єм вистачає на довго.

Достоинства:
    Об'єм 500мл
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Pani-market

Геннадій вдячні за Ваш відгук!

• Алёна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Класні поглинав по нормальній ціні. Брала в Китаї прислали розміром з мишу. Тут повноцінно великі на 500 мл, набираються десь за тиждень, помітно працють

Достоинства:
    Вбирає вологу
  • Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Отличный влагопоглотитель, беру не первый раз, со своей задачей справляется на ура. Быстрая доставка

• Продавец  Pani-market

Дмитро, дякуємо Вам за відмінний відгук. Ми раді Вам завжди!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Я, можна сказати, постійний покупець. Пристроєм задоволена. Вологу поглинають добре.

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  Pani-market

Олена, безмежно Вам вдячні за Ваш гарний відгук та за те, що залишаєтесь з нами та нашими підвісними поглиначами! Завжди Вам раді!

• Вадим Я***

Діючий засіб реально працюючий

Достоинства:
    Якісно перевірено роками
    • Продавец  Pani-market

Вадим ми дуже дякуємо Вам за відгук!

• Христина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Вже роки два точно купую вологопоглиначі тільки тут. Швидко, без зайвих питань, дякую!

• Галина Д***

Не раджу витрачати гроші

Недостатки:
    Не працює взагалі... Ніякої вологи не збирає. Купила 3 різні- ефект у всіх однаклвий
    • Галина Д***

Так, все запрацювало, просто було необхідно більше часу. На жаль, попередній коментар неможливо видалити

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Вони дійсно працюють! Не з першого дня, а десь через дві - чотири доби почала збиратися волога . Де вологістю більша ( як у ванній кімнаті наприклад) - через дві доби , а де менша ( у кімнаті) - через чотири приблизно. При відсутності опалення це дійсно допомагає, адже при підвищеній вологості холод відчувається сильніше. Окрема дяка за швидку доставку: отримала через півтори доби , хоча і казали що буде через чотири - п'ять днів.

Достоинства:
    Працює як очікувалося
    Недостатки:
    Не бачу
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Рекомендую. Те, що зараз потрібно мати в хаті.

Достоинства:
    всі
    Недостатки:
    ніяких
  • Дмитрий Г***

• КВіта

Дійсно працює.

• Оксана Г***

Чудовий

Достоинства:
    Рекомендую
  • Галина П***

Працює, збирає вологу.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Чудова річ. Не думпла і не надіялась, але...китаці таки себе перевершили. Збирає вологу!

Достоинства:
    Виконує заявлені функції
  • Виталий П***

Товар супер.

Достоинства:
    Збирає вологу.
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Все добре, за два тижні зібрало половину вологи, не очікували

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Отлично справляется со своей задачей.

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Супер, замовляю третій раз)

Достоинства:
    Ок
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Рекомендую, дуже потрібний поглинач, речі в шафі сухі і не мають неприємного запаху!!!

• Тетяна С***
  • Михаил Т***
  • Ірина С***

Замовляла 3 поглиначі. + 1 отримала в подарунок

Достоинства:
    Все добре.
  • Виктория С***

Супер рекомендую

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Не працює. Брав у багажник авто, оскільки там збирається конденсат. Через три тижні вологопоглинач сухий - коврики мокрі

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Pani-market

Денис нам шкода, що Ви залишились не задоволені. Судячи з всього у Вас авто знаходиться на вулиці, а останні тижні низька температура близько+5 . Потрібно більше тепла хоча б трохи більше 10 градусів і вони запрацюють. Проблема не в поглиначах, при низьких температурах процеси конденсації уповільнюються. Візьміть поглинач з авто та повісте його вдома і вода вже на наступний день побіжить в ньому.

• Дар'я Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Повісила у ванній, через два тижні зібрав вже половину пакету води, буду брати ще

• Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Беру не вперше. Мені подобається саме цей вологопоглинач. Вистачає мені рівно на місяць. Рекомендую.

Достоинства:
    Добре збирає вологу
  • Євген В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Дійсно справляється із вологістю в приміщенні. Зручно, так як є гачок і можна розмістити на карнизі чи у шафі.
    Ціна доступна, ще й вистачає на тривалий час (але звісно залежить від того, наскільки вологе повітря).

Достоинства:
    Ефективність, доступна ціна
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Працює. Повісив до шафи, через деякий час назбиралось пів пакета води. Одяг був вогкий. Після використання сухий.

Достоинства:
    Працює
  • Марина Д***

Добре

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

На мою думку, це найкращий поглинач вологи з усіх, які я купувала. Вистачає приблизно на місяць. В цьому році, до початку опалення, даний товар був моїм спасінням, без перебільшення.
    Дуже задоволена роботою магазину - роблю замовлення тут не вперше. Швидка відправка, нарікань щодо якості товару немає.
    Бажаю всім миру та добра.

Достоинства:
    Добре виконує свою функцію.
    • Продавец  Pani-market

Дякуємо, Ольго, за ще один щирий та натхненний відгук — ми просто сяємо від ваших слів! Ви праві, наш підвісний поглинач вологи справді став рятівником для багатьох у ті сирі дні перед опаленням, і чути, що він лідирує у вашому рейтингу серед усіх — це найкраща похвала. Місяць служби без проблем — це те, на що ми й розраховуємо, тож раді, що все працює як годинник. Дякуємо за довіру як постійній клієнтці: швидка відправка та топ-якість — наш стандарт, і ми пишаємося, що ви це цінуєте. Бажаємо вам того ж — миру, добра та сухого затишку в домі цілу зиму! Якщо знадобляться поповнення чи нові знахідки для комфорту, пишіть, завжди на зв'язку.

• Кристина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market

Працює беру не в перший раз .

Достоинства:
    Дійсно вбирає вологу,вистачає приблизно на 3 тижні
    Недостатки:
    Зависока ціна )