- РиОтзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Черный
Это химическая краска. От слова органик ожидаешь растительных компонентов. Но почитав состав,понимаешь что он немного пугает. Я увы не учла этого. Думала,что крашусь хной. Вызвала аллергию. Но,чё уж там,покрасила хорошо. Так же как и обычная аммиачная стойкая краска. Даром,что не воняет. Но было стрёмно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Состав. Токсичные окислители.
- Любов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Люблю цю фарбу,натуральний відтінок,гарно зафарбовує сивину,не сушить волосся,і не дає відтінку рижого кольору після миття голови навіть протягом року,тобто в загальному не вимивається,залишається темно-коричнева!Звісно не враховуючи те,що періодично треба наносити цю фарбу на відросше сиве коріння волосся! Фарбування коріння волосся через два тижні,тобто 2 рази на місяць дає відмінний результат !
- Достоинства:
- Не вимивається!
- Недостатки:
- Немає!
- Юліана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Все чудово!
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Каштан 5/4
Все чудово.
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Продавец Pani-market
Дякуємо Вам Тетяна за чудовий відгук!
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Товар дуже якісний, продавець відповідальний. Рекомендую ,
- Достоинства:
- Все швидко і оперативно.
- Продавец Pani-market
Дякуємо Тетяна за Ваш відгук!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Гарний покупець,доставка бистра,краска супер
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Черный
Вагітним нею фарбуватися можна?
- Продавец Pani-market
Якщо немає аллергії на хну, то можна
- Рыбицкая М***
небажано, бо фарба містить пероксид барію.
- Марина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Коричневый
Дуже якісна фарба, користуюсь рік, дуже задоволена, сивину зафарбовує на 100%, рекомендую.
- Достоинства:
- Зручно наносити, чудовий колір.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Каштан 5/4
Фарбою Chandi Органік користуюсь давно. Гарно зафарбовує сивину, волосся після фарбування блискуче та має гарний вигляд. Фарбою задоволена.
Дуже вдячні Вам Олена за відгук
- Таісія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Фарбу цю знаю давно, люблю її за натуральність і здатність зафарбувати сивину. Завжди брала бордовий колір. Потім взагалі не фарбувалася 4 роки і от зараз спробувала цей темний коричневий. Ну що, тепер я не шатенка, а брюнетка. Це в мої плани трохи не входило. Хоча все знову ж таки добре профарбувалося, волосся блищить. Однак мінус зірка за сюрприз з коліром
- Достоинства:
- - безаміачна фарба із натуральних інгрідієнтів
- приємний запах хни
- добре зафарбовує сивину
- укріплює волосся, робить його блискучим - Недостатки:
- - важко і довго вимивається (але за натуральність на це можна заплющити очі)
- колір геть не відповідає заявленому. Темно коричневий - це чорний. Не такий, що аж з синім відливом, але чорний.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Користуюсь давно, колір дає трохи темніший, але по якості все влаштовує)
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Краска темніша ніж темно-коричнева. Але колір дуже красивий. Дякую за швидку відправку
- Достоинства:
- Стійка
- Недостатки:
- Може неприємно вразити якщо дуже темний колір не очікувався
- Лена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pani-market. Оттенок: Темно-коричневый
Товар якісний, доставка взагалі супершвидка