Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Многофункциональная трюковая машинка вездеход на радиоуправлении 4х4 Fever Buggy 4WD SuLong Toys

Есть в наличии

4.1/5
Оценка пользователей 4.1/5
  • Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuNikSan. Цвет: Зеленый

Дітям сподобалась, до того ж перемогла в конкурсі в своєму класі серед інших подарованих машинок такого класу.

Недостатки:
    не виявлено
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuNikSan. Цвет: Зеленый

До того всього перестала нормально реагувати на пульт,перестала працювати функція правого та лівого повороту,замість того щоб повертати просто їздить в бік в лівий або правий.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuNikSan. Цвет: Зеленый

Замовив дану машинку,першу прислали з і ншим пультом на якому вліво вправо поміняно місцями,тиснеш вліво їде вправо і наоборот.Погодилися обміняти,обміняли вислали іншу з пультом все ок,але зажні амортизатори вискакують і постійно потрібно розбирати ремонтувати.написав продавцю,кажуть така в них специфіка.

• Александр

Супер!

• Марія Я***

Машинка супер!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuNikSan. Цвет: Зеленый

Товар доставили без затримки, вчасно. Упаковка не пошкоджена. Все в наявності. Дякую.

Достоинства:
    Дуже гарна іграшка. Яскрава. Рухається у всіх напрямках. Сподабалась і дитині і дорослим.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  JuNikSan

Нам приємно чути що Вам сподобалося. Дякуємо за відгук.

• Олексій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuNikSan. Цвет: Зеленый

Купував на подарунок, тому усіх параметрів самої машинки повністю не оцінив.)

Достоинства:
    Товар відповідає заданим параметрам і фото. Дуже оперативна відправка і приємний у спілкуванні продавець
    Недостатки:
    При транспортуванні незначні пошкодження коробки.
  • Чернецька Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JuNikSan. Цвет: Оранжевый

Класна машинка, син задоволений.

• Игорь О***
    Продавец: JuNikSan. Цвет: Зеленый

Машинка дуже сподобалась дітям.Дякую.