Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Надувная подушка OEM дорожная U-образная с подголовником, бархат (115697)

• Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Подушку отримала, дякую. Але питання як її надути повністю, якщо немає зворотнього клапану? Тільки надув і не встигаєш закрити, вона вже майже спущена. Буду вдячна за відповідь. Може є якісь поради, про які я не знаю.

Недостатки:
    Немає зворотнього клапану
    • Продавец  Resheto

Так, клапана там немає. На скільки мені відомо, після надування просто треба швидко закрити.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Дуже зручна подушка, особливо для довгої шиї - виступи зручно підтримують. Тканина мʼяка, приємна для шкіри. В дорозі повністю себе виправдала. До того ж є зручний чохол.

Достоинства:
    Зручна форма
  • Чхаидзе Ю***

Працює, дуже зручна.

Достоинства:
    Клапан зворотній
  • Мария М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Замовила цю подушку, але прийшла подушка синього кольору, а на фото сірого - я замовила саме цю через колір на фото. А ще в отворі для надування немає захисного клапану через що неможливо її надути повністю
    Розчарована

Недостатки:
    Немає клапану, колір не відповідає опису
    • Продавец  Resheto

Доброго дня, в описании написано, что они бывают синего и серого цвета, возможно Вы не обратили внимание на это. Замену товара произведём.

• Мария М***

З клапаном потім розібралася (за допомогою інших магазинів де було фото з інструкцією. Але ще виявилося що подушка проколота і спускає повітря

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Resheto

Прекрасная подушка- приятная к телу, легко надувается. Швы качественные.