Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о 3D-ручка MyRiwell 2 RP100B Yellow с Набором Эко Пластика PLA (189 метров) 12 разных цветов и Трафаретами

Оценка пользователей 4.68/5
  • AI аналіз відгуків
    132 відгуки:  позитивний: 85%, нейтральний: 8%, негативний: 7%
    Користувачі загалом дуже задоволені 3D-ручкою: її часто обирають як подарунок, вона проста у використанні, викликає захват у дітей, а багатий набір пластику й аксесуарів сприяє креативному розвитку. Відзначають швидку доставку, ввічливе ставлення продавця і корисні подарунки у комплекті. Серед найбільш згадуваних плюсів — якість, комплектація, функціональність та безпечність. Основні зауваження стосуються проблем з пластиком (неприємний запах у деяких наборів), рідкісних поломок (забивання сопла, зламане живлення), невеликих нюансів із комплектом (відсутність деяких аксесуарів, короткий провід) та випадкових дефектів. Однак сервіс обслуговування має дуже позитивні відгуки, часто повертає/ремонтує товари та дарує додаткові бонуси. Продукт рекомендовано для дитячої творчості, але слід пильно ставитися до вибору пластику та дотримуватись інструкцій.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой

Ручка очень понравилась, пластик не пахнет- это было важным критерием при выборе. Сравнивать с другими ручками не могу, есть только эта, но видимых недостатков нет. Работает пока отлично (пару недель), замечаний нет. Удобна и проста в использовании. Ребенок доволен, уже заканчивается пластик))
    Быстрая отправка товара. Радует также обратная связь, продавец прислал видео, как пользоваться товаром, рекомендую.

Достоинства:
    Пластик не пахнет
    • Продавец  MOBI-TI

Елена! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру!

• Сандро У***

10/10

Достоинства:
    Много цветов,Качество сборки
    Недостатки:
    Нету :)
    • Продавец  MOBI-TI

Сандро! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой

Замовляли дитині на Новий рік. Тоді вже і перевірили. І так вийшло що зламали сопло... Дякуюємо за швидку заміну сопла.
    Ручкою задоволені. Пишуть про аромат, так він є, коли тільки вмикаєш ручку, але 3 секунди, і більше його немає. Взагалі задоволені всім, дитина в захваті! Дякуємо Вам!!!!

Достоинства:
    Швидке оформлення заказу та доставка!
    Недостатки:
    Не виявили!
    • Продавец  MOBI-TI

Ирина! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі намагатися радувати наших покупців))

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

3d ручка супер. Ребёнок 7 лет в восторге. Была небольшая неприятность связанная с работой ручки, но сервис центр решил данную проблему очень быстро

• Продавец  MOBI-TI

Андрей! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо!

• Евгений В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой

Ручка - приятное и легкое в освоении средства для материализации фантазии ребенка. С удовольствием что-то строит и "лепит". По трафаретам легко и просто попробовать сделать модели, но лучше сначала просто на белой бумаге, попробовать и освоить как ручка ведет строчки пластика и как их укладывать. Тогда модельки получаются просто шикарно.

Достоинства:
    Очень легкая в освоении.
    Недостатки:
    дополнительный пластик плохо прилипает и долго твердеет.
    • Продавец  MOBI-TI

Евгений! Дякуємо за вашу думку! Ми працюємо для вашого задоволення! Цією 3Д ручкою навіть дуже корисно і дорослим працювати)

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Клёвая ручка, ребенок в восторге.

Единственное - в инструкции написано удерживать кнопку для подачи филамента, в реальности - одно нажатие включает подачу, второе - выключает.

Продавец не подвел: созвонились быстро, отправили быстро.

Достоинства:
    Цена, качество, интересная вещь
    Недостатки:
    Неточности в инструкции
    • Продавец  MOBI-TI

Дмитрий! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин! Подача пластику може здійснюватися як одним натисканням, так і постійним утримуванням, це нормально і залежить від партії.

• Оксана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой

Брали 3D ручку на подарок. Ребенку понравилась. По качеству вроде тоже норм.
    Сейчас берем вторую на подарок)))
    Доставили быстро.

Достоинства:
    Хорошая ручка, удобный набор, достаточно цветов
    Недостатки:
    Не озвучили)
    • Продавец  MOBI-TI

Оксана! Ми раді доставити вам і вашій дитині позитивні емоції!

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Хорошая ручка, оригинал (есть маркировка на платах и корпусе). Простая и удобная в работе, ребенок разобрался сразу.

Достоинства:
    Сервис, комплектация. Быстрая доставка.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  MOBI-TI

Владимир! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый

Купила ребёнку на день рождения. Ручка крутая. Спасибо!

Достоинства:
    Быстрая отправка, хороший товар
    • Продавец  MOBI-TI

Ірина! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо!

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый

Описанию соответствует. Проверим после Нового года.

Достоинства:
    На вид все хорошо.
    Недостатки:
    Не заметил.
    • Продавец  MOBI-TI

Виктор! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!

• Олена Т***
    • Продавец  MOBI-TI

Олена! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!

• ivpirina
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Замовлення швидко оформили і доставили. Цікавий прилад, дозволяє втілити фантазійні ідеї. Після двомісячного використання 3Д-ручка перестала вмикатися. Звернулися до продавця, вислали Новою поштою на огляд спеціалістам і отримали відремонтований прилад назад. Все швидко, без зайвих розмов і оформлень. Дякую!

• MOBI-TI

Дякуємо, що відзначили нашу роботу!. Будемо і далі радувати бездоганним обслуговуванням)))

• Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой

Швидка доставка Якісне обслуговування. Рік гарантії. Брала дитині на подарунок. Дитина в захваті. Тільки пластик швидко закінчується), багато малюємо

Достоинства:
    все супер
    Недостатки:
    пока нема
    • Продавец  MOBI-TI

Інна! Сердечно дякуємо за теплі слова і високу оцінку якості нашої роботи.

• Татьяна А***

Всё отлично.

Достоинства:
    Сервис - на высоте.
    Недостатки:
    Пока не обнаружили, надеюсь, то и не будет. ;)
    • Продавец  MOBI-TI

Татьяна! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію! Наші контакти є в гарантійному талоні. ми завжди на зв'язку

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый

Замечательный и отзывчивый продавец. Советую.

Достоинства:
    Ручка работает прерасно.
    Недостатки:
    в комплекте нет прозрачной пленки для трафарета, чтобы деталь не прилепала к бумаге
    • Продавец  MOBI-TI

Юрий! Дякуємо за відгук! Завжди приємно чути позитивний зворотний зв'язок. Для нас це важливо!

• Александр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Гарний подарунок для творчої дитини.

Достоинства:
    Швидко нагрівається.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  MOBI-TI

Александр! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин!

• Людмила А***

Очень классная вещь.

Достоинства:
    Можно сделать много полезных вещей, очень интересно и взрослому и ребенку.
    • Продавец  MOBI-TI

Людмила! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію!

• Юлия Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Классная ручка. Ребёнок счастлив и творит

• Продавец  MOBI-TI

Юлия! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням!

• Бондарук Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый

Замовила дитині на Святого Миколая. Дитина в захваті. Ніякого запаху, при роботі з матеріалами, не чути.

Достоинства:
    Легка у використанні
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  MOBI-TI

Тетяна! Дякуємо за відгук! Ми раді доставити вам і вашій дитині позитивні емоції!

• Руслан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Ребенок доволен, а это самое главное!

Достоинства:
    Компактная, удобная, быстрый разогрев
    Недостатки:
    Не обнаружены
    • Продавец  MOBI-TI

Руслан! Дякую за відгук! Здорово, що сподобалося!

• Константин
    • Продавец  MOBI-TI

Константин! Дуже приємно отримувати зірочки від наших вдячних клієнтів!

• Жукова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый

Ребёнок доволен, все работает, много запасных стержней...спасибо!

Достоинства:
    Все отлично, можно добавить шаблонов побольше
    Недостатки:
    Нет пока
    • Продавец  MOBI-TI

Ирина! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин!

• Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой

Купую вже 2 раз цей набір. 1й купувала для дочки, 2й на подарунок. Дуже сподобався, недоліків не виявила.

Достоинства:
    Багато кольорового пластику в наборі
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  MOBI-TI

Светлана! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин!

• Кузьменко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
    Достоинства:
    Все супер, ребенок доволен. Быстро связались, все уточнили и отправили в тот же день. Пластика много. Качество отличное
    • MOBI-TI

Дарья! Благодарим, что вы с нами!

• Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Определенно занимательная штука. Хотите что б ребёнок не дергал Вас хоть пол часа, купите эту ручку. Продавец положил достаточно много ленты. Малая довольна, ребёнок счастлив!!!

Достоинства:
    Качественный товар, оригинальность.
    Недостатки:
    Немного путаются провода и лента.
    • MOBI-TI

Сеогей! Большое спасибо за теплые слова!! Будем и дальше стараться радовать наших покупателей))

• Зоряна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Отличный подарок для детей! Приятный бонус-много пластика в подарок. Легкая в применении, завлекательная "штучка", которая приносит много восторга и удовольствия и деткам и взрослым!

• MOBI-TI

Зоряна! Большое спасибо за теплые слова!! Будем и дальше стараться радовать наших покупателей))

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый

Ручка хороша, не має запаху, пластик якісний. Малюємо всією родиною.
    Перед використанням раджу ознайомитися з інструкцією (продавець переслав відео як користуватися ручкою).

• Продавец  MOBI-TI

Виктория! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Нам дуже приємно, що ви вибрали нашу компанію!

• Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Дочка очень довольна, в управлении разобралась быстро, работает хорошо, запаса материала достаточно.

Достоинства:
    Легкость управления, много материала в комплекте
    Недостатки:
    Короткий шнур питания
    • Продавец  MOBI-TI

Александра! Мы рады доставить вам и вашему ребенку позитивные эмоции!

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Быстрая доставка. Брала в подарок дочке, она довольна! Очень порадовало качество ручки, спустя две недели работает без нареканий. Спасибо большое!

Достоинства:
    Качество, лёгкость
    Недостатки:
    Запах пластика в работе
    • Продавец  MOBI-TI

Марина! Благодарим за ваше мнение! Мы работаем для вашего удовольствия!

• Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый

Цікава штуковина як для подарунку дитині. Все працює, неприємного запаху в нас не виникло. Замовлення оформили швидко, сервіс у продавця працює добре.

Достоинства:
    Швидко оформили заказ, все запаковано в належному вигляді.
    • Продавец  MOBI-TI

Александр! Сердечно дякуємо за теплі слова і високу оцінку якості нашої роботи.

• Роман Ц***
    • MOBI-TI

Роман, спасибо, что выбрали нашу компанию!!!

• Артём Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый

Отправили в день заказа, при получении, упаковано все тщательно. Ребенок рад, я собственно так же, наконец-то запаял решетку на авто:)

Достоинства:
    Отличное качество, быстро нагревается, плавно регулируется подача пластика.
    • MOBI-TI

Артем! Большое спасибо за теплые слова!! Будем и дальше стараться радовать наших покупателей))

• Вита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой

Товар качественный, много пластика, нет запаха.
    Ребенку 7 лет немного сложно, нужна практика.

Достоинства:
    Цена- качество
    • MOBI-TI

Вита! Нам очень приятно ваше внимание! Благодарим!

• Artem П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый

Приобрёл сей дивайс для своих оборванцев))), очень довольны все. Розетке и фирме продавцу огромное спасибо.

Достоинства:
    Качество норм. Все соответствует описанию.В комплекте с поставкой много пластика. Ребёнок разобрался в два счета. Главное соблюдать все меры предосторожности и не переусердствовать.
    Недостатки:
    Пока не обнаружено.
    • MOBI-TI

• Тамара М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый

Отличная, много проволоки в подарок, довольны!

• MOBI-TI

Тамара! Благодарим за отзыв! Мы работаем для вашего удовольствия!

• АндрІй Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый

Все супер,багато різнокольорового пластика,дитина в захваті

Достоинства:
    Гарно працює продавець
    • MOBI-TI

Андрій! Велике спасибі за теплі слова !! Будемо і далі радувати наших покупців))"