- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Хороша за свої гроші.
- Достоинства:
- Працює добре, дитина задоволена.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец MOBI-TI
Андрей! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!
- Дайнеко А***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
товар брали на подарунок, тому за саму ручку нічого не напишу, але продавць залишив дуже приємні враження: мені передзвонили, уточнили за комплектацію, порадили що можна додати в набір, де подивитися відео щоб підготуватися до роботи, є гарантія на товар, все швидко відправили. я дуже задоволена сервісом.
- Продавец MOBI-TI
Вітаю , Анна. Ваш комфорт і задоволення – наш головний пріоритет. Дякуємо за ваш відгук!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Ручка працює стабільно, нарікань не має. Спершу важко було звикнути до кнопок, що де як працює. Єдиний момент - це пластик, який замовляли додатково до цієї ручки. Він має жахливий запах паленого пластику, не впевнена що це корисно для здоровʼя дитини. Тому в пошуках іншого пластику.
- Продавец MOBI-TI
Доброго дня, Надія. Дякуємо вам за зворотний зв’язок і за те, що поділилися своїми враженнями - для нас це справді важливо.
Хочемо вас заспокоїти: пластик, який постачається до 3D-ручки, - це PLA-пластик. Він є біорозкладним та безпечним термопластиком, що виготовляється з відновлюваних рослинних ресурсів (зокрема кукурудзяного крохмалю та цукрової тростини) і широко використовується у дитячих 3D-ручках та навчальних наборах.
Запах, який ви могли відчути під час роботи, може з’являтися на початку використання або при першому нагріванні матеріалу — це нормальна особливість PLA-пластику та не свідчить про його токсичність чи небезпеку для здоров’я. Після кількох хвилин роботи або при використанні у добре провітрюваному приміщенні запах зазвичай зникає.
Якщо у вас залишаться будь-які запитання або сумніви — ми з радістю все пояснимо та допоможемо. Для нас дуже важливо, щоб ви були впевнені у безпеці та якості товару, особливо коли мова йде про дітей.
Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїм досвідом.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый
зломалася в останній день гарантійного терміну, хоча користувалися дуже рідко за весь цей час, можливо від сили разів 5 дитина щось робила 3д
- Продавец MOBI-TI
Анна! Ми шкодуємо, що у вас так сталося. Ви замовлення робили 25.07.2023 року (2,5 року потому), у вас була можливість звернутись до сервісного центру в будь який час, не зважаючи на термін гарантії. У накладній та на відео інструкції (QR код у коробці з ручкою) є наші телефони. Більшість питань по ручці ми можемо допомогти вирішити віддалено, для цього ми зробили ряд відео по ремонту, необхідно просто зв'язатися з нами по вайберу або телеграму. Можна ще подивитись на нашому Ютуб каналі відео з ремонту
- Анна Н***
дякую за відповідь, гляну відео,бо ручку хоч поламану, та не викинули....
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Все прийшло оперативно, внучка задоволена ручкою.
Обслуговування в магазині було на високому рівні. Окремо дякую менеджеру, що контактувала зі мною.- Продавец MOBI-TI
Василь, дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.
- Зоя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый
Ручка класна, дякую
- Продавец MOBI-TI
Зоя! Нам дуже приємно, що ви задоволені. Дякуємо за відгук!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Сину 7 років, він просто у захваті від ручки! Самостійно робить дуже цікаві фігури. Окреме дякую магазину, обслуговування супер! Залишилися дуже задоволені! Рекомендую!
- Достоинства:
- Супер обслуговування!
- Продавец MOBI-TI
Наталія! Дякуємо, що поділилися своїм враженням! Ми завжди відкриті до ваших пропозицій.
- Елена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Ребенок доволен, неплохой набор
- Продавец MOBI-TI
Елена! Дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.
- Богдана К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Замовляла дитині на день народження, подарунок сподобався. Якістю задоволені.
- Продавец MOBI-TI
Богдана! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Доброго дня, замовляла 3Д ручку дитині на День народження 8 років, додатково до набору дозамовила набір з спицею для прочистки ручки та книжку з трафаретами. Дякуємо продавцю за вложений подаруночек Підставку під ручку, дуже приємно! Але поки що ручкою не користувалися, бо чекаємо ДР)
- Достоинства:
- Ручка гарної якості
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- Продавец MOBI-TI
Светлана! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще! Якщо у вас є запитання або побажання, завжди будемо раді допомогти.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Чудова 3д ручка, замовляли на Новий рік дитині 6 років. Продавець одразу зв'язався зі мною, все розповіли, проконсультували. Також дуже приємно, що поклали у подарунок підставку для ручки)
- Достоинства:
- легка у використанні
- Продавец MOBI-TI
Тетяна! Щиро дякуємо за такі приємні слова! Ми працюємо, щоб ваш досвід покупок був максимально комфортним. Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
Ручка працює добре вже тиждень без нарікань. Якість виконання гарна, дитина задоволена
- Продавец MOBI-TI
Евгений! Дякуємо за довіру! Ваші відгуки допомагають нам вдосконалюватися щодня. Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.
- Міхневич О***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый
Доброго вечора. Хочу подякувати, брала на подарунок дитині 3D ручку. Син залишився в захваті Якість чудова, менеджер допоміг з підбором набору
- Достоинства:
- Якість чудова
- Продавец MOBI-TI
Оля! Ваша задоволеність – це результат зусиль всієї нашої команди. Дякуємо, що оцінили нашу роботу! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Ручка попрацювала 1 січня, коли подарували дитині, а за другим підходом до роботи 2 січня перестала працювати. Пластик подається, але не доходить до сопла.
По відео з ютуб зняли сопло і виявили, що всередині ручки застряг шматок пластику. Ні в який бік він не виходить. Зробити більше нічого не можемо. Дитина в розпачі.
Хочу замінити чи повернути ручку- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец MOBI-TI
Тетяна! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі з використанням 3D-ручки. Ми розуміємо, наскільки це могло засмутити, і готові допомогти. Хочемо зазначити, що правильне використання 3D-ручки є важливим для її безперебійної роботи.Ми будемо раді надати вам детальні інструкції або відповісти на будь-які запитання. Ви можете звернутися до нас за номером в накладній. Ваш зворотний зв’язок дуже важливий для нас, і ми хочемо зробити все можливе, щоб ви залишилися задоволені нашим продуктом!
- Тетяна Б***
Проблему було вирішено. Ручку забрали на ремонт і оперативно повернули. Приємно було отримати додатковий подаруночок - пластик і трафарети)))
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Доброго дня! При першому ж використанні на табло загорілося error і ми нічого не можемо далі зробити, також в комплекті не було голки для чищення, що робити?
- Достоинства:
- Не знаємо
- Недостатки:
- Загорілася помилка і ручка не працює
- Продавец MOBI-TI
Надія! Ми шкодуємо, що ваш досвід був негативним. Дозвольте нам виправити ситуацію – зв’яжіться з нами, і ми знайдемо рішення, телефони вказані в гарантії та на QR коді в коробочці з ручкою. Комплект зі спицею не входить до цього набору. В описі до товару не має цього товару
- Продавец MOBI-TI
Надія! Ми оперативно відреагували на звернення і виправили ситуацію. Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
3D-ручка дитині дуже сподобалася,зручна,легка,у користуванні все зрозуміло.Поки нарікань немає;)))
- Продавец MOBI-TI
Марина! Дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый
Хороша якість, великий вибір кольорів, дитини задоволена . Швидка доставка, приємний продавець !
- Продавец MOBI-TI
Евгений! Дякуємо за ваш чудовий відгук! З нетерпінням чекаємо ваших наступних замовлень!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Добра дитяча забава, до якої навіть мені, дорослому, є бажання втіхаря бавитись.
- Достоинства:
- Для дитини саме то
- Продавец MOBI-TI
Дякуємо,Олег, за відгук. Дякуємо за час який ви знайшли , щоб написати добрий відгук.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Хороша ручка. Швидко нагрівається. Добре працює. Син задоволений
- Достоинства:
- Працює, швидко нагрівається.
- Продавец MOBI-TI
Валентина! Дякуємо за відгук! Для нас це велика нагорода! А також ви завжди можете звернутися до нас з питань роботи ручки
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
Ручка працює відмінно: дитина задоволена подарунком :) Продавець дуже фаховий і приємний в комунікації, рекомендую!
- Достоинства:
- Простота і доступність у використанні. Наявність відео інструкції.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец MOBI-TI
Євгеній! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру! Завжди можете звернутися до нас, якщо виникнуть питання по роботі ручки.
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Якість хороша, працює, дитина задоволена.
- Продавец MOBI-TI
Сергей! Ми цінуємо ваш відгук! Дякуємо! Для нас це найвища нагорода! А покупцям буде краще визначитися з вибором.
- Степан К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
Класна штука всі задоволені)
- Продавец MOBI-TI
Степан! Дякую за відгук. Якщо виникають питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас. Ми раді вам допомогти. Бажаємо мирного неба!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Качество хорошее, работает, ребенок доволен.
- Продавец MOBI-TI
Оксана! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Ручка працює без нарікань вже 3 місяці, є регулювання швидкості подачі пластику, та температури нагрівання. При плавлінні ніяких запахів не має.
- Продавец MOBI-TI
Юлія! Дякую за відгук. Якщо виникають питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас. Ми раді вам допомогти. Бажаємо мирного неба!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый
5*. Зателефонували для уточнення всіх деталей, доставка, сплата, запропонували(додатково) підставку (в комплект не входить),замовив, дуже зручно, додаткові трафарети теж взяв(в комплекті є, маленькі). Брав з великим (а може і ні ) комплектом пластику (в комплекті є, але то пробники), перевірив все сам( дитину потім навчу), новорічний подарунок,є інструкція українською (краще переглянути відео), посилання на відео є. Гарантія 12 місяців. Щиро дякую.
- Достоинства:
- У відгуку
- Недостатки:
- Не побачив, час покаже
- Продавец MOBI-TI
Андрій! Вдячні за те, що ви приділили час і поділилися з нами своїми враженнями. Величезна радість для всього колективу, що змогли виправдати Ваші очікування. А також ви завжди можете звернутися до нас з питань роботи ручки
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
Гарний продавець, дуже швидке і приємне обслуговування. Товар якісний
- Продавец MOBI-TI
Сергей! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Дякую,що все вчасно. Чудовий набір - все необхідне у ньому є. Багато яскравих пластиків. Ручка працює, користуємося вже 2 тижні. Зручно дітям і в 5 років, і в 9. Додатково замовляли підставку під ручку - рекомендую. Дитині не треба думати, як ручку покласти в процесі користування. Пишуть про сильний запах пластику - не відчула нічого такого. Дякую за гарну роботу магазину
- Достоинства:
- гарний (за складовими) набір
- Продавец MOBI-TI
Ірина! Сердечно дякуємо за теплі слова! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин. Бажаємо мирного неба!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый
Всі заявлені функції виконує справно, зауважень немає
- Продавец MOBI-TI
Дмитрий! Дякуємо Вам, що знайшли час поділитися враженням! Бажаємо мирного неба!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
Все добре
- Продавец MOBI-TI
Олександр! Дякуємо за відгук! Ми цінуємо вашу думку))) Бажаємо мирного неба!
- Атанасова Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Голубой
Купили дитині на новий рік.Продавець супер,ручка працює добре,але пластик сильно смердить,дитина працює ним в окремій кімнаті з відкритим вікном,але коли заходжу в кімнату відчуваю сильний запах.Дитина часто ручкою користується,я хвилююсь що дитина вдихає цей запах.Читала в інтернеті що пластик РLA немає запаху і не токсичний,а чому в нас є запах?Хто купував цей набір також є запах?
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Сильний запах пластику
- Продавец MOBI-TI
Яна! Дякуємо за відгук. Пластик, який продавався з ручкою, є екологічним і не токсичним. Ми здивовані, що такий неприємний запах. Можливо дитина використовує температуру вище за рекомендовану. Зробіть температуру на пластиці ПЛА 170-180 градусів. Можливо ви купували пластик додатково в іншому магазині?
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Купили ручку місяць тому, на першому тижні були несправності, але продавець оперативно вирішив нашу проблему, дякую
- Продавец MOBI-TI
Ольга! Дякуємо за вашу думку. З будь-яких питань з ручкою можна звертатися до сервісу. Ми з радістю допоможемо. Дотримуйтесь температурного режиму
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Фиолетовый
Купували ручку донечці (6 років). Дуже задоволені, проста у використанні, гарної якості. Раджу купувати з великим набором пластику.
- Продавец MOBI-TI
Елена! Ми цінуємо ваш відгук! Дякуємо! Для нас це найвища нагорода!
- макітра о***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Проблема решена
Купила дитині на 31.12 на день народження. На другий день перестала працювати, дитина розчарована, гроші на вітер…
- Продавец MOBI-TI
Ольга! Ми приносимо вибачення за незручності. Але ми вже довго чекаємо ручку на ремонт. Адреса написана у вас в вайбері
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
Спасибо
- Достоинства:
- Все как в описании
- Продавец MOBI-TI
Владимир! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Желтый
Замовила ручку 7 грудня, в той же день зі мною зв'язалися, проконсультували та порекомендували придбати додатковий трафарет. Товар відправили 8 грудня, а 9 посилка вже прибула на НП. На вигляд все супер. Про якість ручки напишу додатково, після того як дитина отримає подарунок.
- Достоинства:
- На вигляд гарна та якісна ручка
- Недостатки:
- Сподіваюся не буде
- Продавец MOBI-TI
Тетяна! Ми раді, що ви залишилися задоволені і вибрали саме наш магазин! Слава Україні!
- Арнольд Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOBI-TI. Цвет ручки: Розовый
Чудовий набір, ручка якісна, не скрипить не бовтається. Пластик з додаткового набору яскравих колярів.
Продавцям дякую, все швидко.- Продавец MOBI-TI
Арнольд! Велике дякую за докладний відгук. Нам важлива ваша думка! Дійсно, пластик у нас якісний і ми завжди намагаємося щоб кольори були яскравими і радували покупця. Бажаємо мирного неба!