Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Код :  164072084
Оценка пользователей 3.8/5
  • Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тхэквондо-Киев. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже погана якість! Облазить як дермонтин! Запах краски! Знову пришла в середині вся потріскана і після пару днів відразу почала облазити, і все кімоно в шалупинні від сумки. Ще й зверху почала розлазитись! . Якщо хтось думає купляти це гроші на вітер! Категорично не рекомендую!

Достоинства:
    Немає!
    Недостатки:
    Жахлива якість!
    • Продавец  Тхэквондо-Киев

У зазначеній негативній оцінці є логічні нестачання, а саме:
      - Запах... Якщо Вам одразу запах не сподобався, чому Ви не повернули сумку? Протягом 14 днів можна було повернути замовлення без проблем, але ви цього не зробили. Покупцеві не подобається товар, але він його не повертає чомусь... Парадокс...
      - "Через пару днів почала облазити"... Все як у вищеописаній ситуації про запах - чому не повернули? Адже є 14 днів на повернення.
      - "Ще й зверху почала розлазитися". На фото петля від ременя через плече. Ця петля встрочена у шов сумки у торці. Але на фото вона вирвана. Зробити це можна лише пристойним зусиллям, перевантаживши сумку, наприклад. Іноді діти люблять битися сумками, навантажуючи ударним навантаженням вказану петлю. Так чи інакше, вирвати її потрібно докласти зусиль та старання. Сама вона не вивалюється.
      - Фото де Ви показуєте протертість внутрішнього покриття, говорить про механічне навантаження тертям про щось, що може подряпати сумку зсередини. Навіть шкільні книги, наприклад, можуть призвести до таких потертостей, і вони важать дуже багато, від чого петля може обірватися (див. вище). Захисту для єдиноборств чи спортивна форма не призводять до таких наслідків, а що реально носили у сумці, ми не знаємо.
      У результаті виходить, що до тих наслідків, що на фото, може призвести перевантаження сумки за вагою, перенесення в ній важких та/або дряпаючих предметів, про що ми зовсім не знаємо і можемо лише здогадуватися.

• Неля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тхэквондо-Киев. Цвет: Черный

Сумка класна, матеріал супер!!!

• Иннокентий Р***

Хорошее качество!

• Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тхэквондо-Киев. Цвет: Черный

Сумка прийшла жахливої якості, воняє краскою, сама краска злізла а в середині взагалі обдерта ніби її носили з пів року) продавець відразу сказав якщо не влаштовує можете повернути, означає вони знають що продають неякісний товар... Беруть повну передплату, а приходить повна дічь. Гроші відразу не повертають, а чекають коли їм прийде посилка назад, дуже цікаво вони працюють....

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Дуже багато недоліків, воняє краскою, сумка пошарпана....
    • Продавец  Тхэквондо-Киев

Дуже багато недоліків, як ми бачимо, аж три висмоктаних з пальцю ГІГАНТСЬКІ недоліки. Перще, це мікротріщінки внутрішного шару покриття, які з'явилися після траспортування (сумка складається, утворюються складки, з'являються тріщінки на внутрушній поверхні). Друге, малюнок фігурки тхеквондиста має сліди непромальованості. Щоб їх побачити, треба звернути увагу та вмотивовано шукати недоліки. Третє, хімічний запах, який завжди супроводжує поліестр, та який зникає на другий день розміщення на відкритому повітрі. Отакі НАДВЕЛИКІ недоліки у сумки, в якій буде лежати просочені потом дитячі захисти!

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тхэквондо-Киев. Цвет: Черный

Купувала хрещенику на подарунок (він займається тхеквондо). Раджу покупця та товар!

Достоинства:
    Без неприємного запаху, на вигляд досить "приличная", нитки не сторчать. отримала в короткий термін.
    Недостатки:
    поки не виявлено
    • Продавец  Тхэквондо-Киев

Дякуємо за ваш відгук! Ми завжди раді допомогти Вам!