- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Синий
Хороший валік)
- Продавец Market-sell
Дякуємо за ваш відгук. Гарного вам дня та мирного неба!
- Чухрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Синий
Рекомендую
- Достоинства:
- Валик отличный, чистит очень хорошо
- Продавец Market-sell
Добрый день. Мы очень рады, что товар Вам подошел. Хорошего дня.
- Віктор Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Синий
Таке враження що люта підробка.
Криве тонке,перекошене…
Клейкий шар ледь є,
На останньому фото мій валик якому уже років три мабуть. Різниця помітна.- Продавец MasterPrice
Шановний користувач!
Дякуємо за відгук, проте незрозумілим, підробкою під що саме ви його вважаєте? Цей валик не копіює жоден конкретний бренд, а те, що ви порівнюєте різні товари від абсолютно різних виробників, має цілком логічне пояснення стосовно як ціни, так і інших виробничих факторів, адже за останні роки матеріали, конструкція та цінові сегменти на ринку суттєво змінилися. Наш товар повністю відповідає своїй вартості та заявленим характеристикам, а якщо якість вас категорично не влаштовує, ви завжди можете повернути його згідно з чинним законодавством.
- Ярослава Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ПотрібноШоп. Цвет: Синий
Силіконова плівка злізла з валика при першому ж використанні. Тепер є валик, який ні для чого не придатний.
- Достоинства:
- Переваг немає. Вовну залишає там, де вона була.
- Недостатки:
- Одноразовий без запасок.
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: TELECLUB. Цвет: Желтый
Другий товар у цього продавця і вдруге - фігня.
Розвалилося, липкий шар дряпнули і обліз. Важко відмити, довго сохне аби скористатися ще раз - викинула
Повелась на рекламу - Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: ПотрібноШоп. Цвет: Синий
Не якісна річ ще й пошкоджена приїхала
- Достоинства:
- Ніяких переваг
- Недостатки:
- Жахлива якість і товар пошкоджений
- Виталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: ElGoog Shop. Цвет: Синий
Дуже не задоволена. Розвалився в першу секунду! Прийшлось усе збирати на клей! Жахливий товар ! Не рекомендую!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ПотрібноШоп. Цвет: Синий
Продавец не добросовестный раз продает такой товар
- Недостатки:
- Просто мусор развалился после первого применения
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Разноцветный
Маю котика, тому потрібен валік
- Достоинства:
- Швидко чистить одяг
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут. Цвет: Зеленый
Результат єсть, але мити його довше ніж збирати шерсть. І мені якийсь з браком попався (ця селіконова штука дуже тонка і відразу порвалася) Краще вже стрічки липкі взяти.
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Разноцветный
Развалился на второе использование
- Недостатки:
- Развалился
- Продавец FlashShop
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. На фото, яке ви додали, чітко видно, що ролик не зламався, а просто роз’єдналися його деталі. Хочемо зазначити, що він призначений для багаторазового використання. Після кожного прибирання його можна розібрати, обережно очистити від зібраного сміття та шерсті, промити деталі під проточною водою й дати їм повністю висохнути. Потім частини потрібно вставити у відповідні пази до фіксації — це забезпечує правильну роботу.
При дбайливому користуванні та правильному збиранні ролик прослужить вам значно довше. Сподіваємось, вам вдасться швидко розібратися з його функціоналом і користування буде зручним та ефективним.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Разноцветный
- Продавец FlashShop
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company. Цвет: Зеленый
Не дуже липкий
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не липкий
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Зеленый
Замовила валик. Але він прийшов без чохла. В чому його зберігати? До нього все липне.
- Достоинства:
- Липкий
- Недостатки:
- Без чохла
- Продавец MasterPrice
Дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Хочемо звернути вашу увагу, що на даний момент комплектація не передбачає наявності захисного чохла.
Щоб зберегти чистоту ролика і продовжити термін його використання, рекомендуємо зберігати його у сухому, закритому місці — наприклад, у пакеті із zip-застібкою, контейнері або в шухляді, окремо від пилу та ворсу.
Дякуємо за розуміння і будемо раді бачити вас знову!
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga. Цвет: Синий
Хорошо очищает от шерсти животных
- Достоинства:
- Хорошо липнет
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Зеленый
Товар належної якості
- София З***Отзыв от покупателя. Продавец: MAURITIUS. Цвет: Розовый
Качество не очень
- Продавец MAURITIUS
Доброго дня! Дякуємо, що залишили відгук! Після кожного використання ролик необхідно одразу промивати водою. Важливо стежити, щоб на ньому не накопичувалося багато шерсті, оскільки її надлишок може ускладнювати роботу пристрою. Бажаємо гарного та мирного дня!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Белый
За свої гроші, на якийсь час - може бути.
- Достоинства:
- Гарна ідея і впринципі працює якийсь час
- Недостатки:
- Погана якість.
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia. Цвет: Розовый
Гарні ліпучки для тіх в кого є тварини вдома!
- Достоинства:
- самі плюси
- Недостатки:
- не має
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Нормальна щітка, користуюсь кожного дня, все супер
- Продавец StarLight
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый
Щітка дуже добре збирає всю шерсть з одяку. Навіть майже непомітні пилинки. Рекомендую!
- Федір Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Лапозавр. Цвет: Голубой
Все пройшло добре, товар відповідає опису. Все ок
- Федір Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Лапозавр. Цвет: Розовый
Все добре, товар відповідає опису
- Достоинства:
- Все ок
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Pobriga. Цвет: Синий
Дуже гарна і потрібна штука , зі своєю задачею справляється .
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут. Цвет: Зеленый
Котячу шерсть збирає добре, але треба часто мити, а від миття відклеюється липкий шар(
- Достоинства:
- Багаторазова
- Недостатки:
- Важко відмити
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Бежевый
Дуже жахлива якість самого товару. Після пари використань липкий шар повністю втратив свої властивості.
- Достоинства:
- Жодних
- Продавец KRANEX
Доброго дня, ролик втрачають липкість тільки в 1 ситуації, якщо він забруднений. Рекомендуємо очистити покриття теплою водою та невеликою кількістю мила. І ролик буде липким як новий!
- Таня Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Бежевый
Неплохой, но по краям скручивается...в целом очень удобная
- Достоинства:
- Удобная
- Недостатки:
- Облазят края
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Рекрут. Цвет: Зеленый
Я роликом користувалась разів 5 мабуть. Спочатку було прекрасно, але після кожного миття липкість втрачається, а зараз вже й взагалі нічого до ролика не липне. При цьому дома тварин нема, просто з темних речей інколи потрібно було прибрати пил. На жаль ролик виявився не довговічним.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ElGoog Shop. Цвет: Синий
Очень плохого качества ролик
- Достоинства:
- Недостатки:
- Много
- Люба М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудовий товар. Рекомендую!
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Лапозавр. Цвет: Розовый
Все сподобалося. Дякую
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Белый
Швидко, качественно.
Все сподобалось, дякую. - КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Рекрут. Цвет: Зеленый
Вистачає максимум на 10 разів, після кожного змиву водою, потрібно чекати поки висохне, липучість після кожного очищення гірша, сама липучка спочатку не така липка як паперовий аналог.
Категорично не рекомендую, викинуті гроші!- Достоинства:
- їх немає
- Недостатки:
- Співвідношення ціна якість, не практична
- Евгения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Бежевый
Хорош до пару первых ополаскиваний под краном.
Дальше липкость исчезает...
Хлипенькая конструкция самого изделия, постоянно валик отскакивал от ручки.
Уж лучше обычный валик с липкой отрывной лентой...- Достоинства:
- Хорош первых пару применений
- Недостатки:
- Написала выше
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Бежевый
Добре забирає всю шерсть з одягу, сполоснув і знову як нова.
- Достоинства:
- Добре збирає шерсть з одягу
- Недостатки:
- Трохи не зручно ховати в пластиковий чохол, ролик туди погано заходить
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KRANEX. Цвет: Белый
Дуже гарний ролик, вистачає на багато разів