Отзывы покупателей о Автокрісло дитяче безкаркасне до 36 кг, Голубий
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Саме те, що шукала! Дитині 3 роки і в звичайному каркасному автокріслі сидіти зовсім не хоче. В це сіла ще на пошті і чудово доїхала додому. Зручно носити з собою, якщо раптом визиваєш таксі і в водія, що часто буває, немає автокрісла. Буду рекомендувати друзям.
- Достоинства:
- Кріплення, зручний, легко брати з собою
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Відповідає вартості
- Ритенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Дякую, на свою вартість те, що треба.
Дякуємо за ваш відгук!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
За такі гроші норм))
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Товар і доставка була швидко, порада продавцю, не видзвонювати так в робочий час якщо людина збиває, значить зайнята
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не сподобалась якість, вигляд.
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Сине-черный
- Продавец K.A.S.
Дякуємо за Ваш відгук!
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Сине-черный
За такую цену супер!!!Хотите реальную безопасность берите за 3000,а не за 300!!!)))
- Достоинства:
- Цена!!!
- Недостатки:
- Наивность людей)))
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Не покупайте не в коем случае.
Качество 0.- Достоинства:
- Недостатки:
- Зачем вообще такое продавать?? Это не кресло- кусок г...а, притом спрашивал у продавца- хоть на "3" качество!! Это же безопасность ребёнка!!
- Продавец K.A.S.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Підкажіть, що саме в якості Вам не сподобалось? На який рівень безпеки та якості Ви розраховуєте купляючи автокрісло за 300 грн?
- Чуприна С***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Бежевый с серым
Какая цена - такое и кресло. Брала на один раз с города в город ребёнка перевезти .. Слава богу доехали благополучно. Но больше использовать эту тряпку не буду. Лучше добавьте денег , та купите нормальное. И на 36 кг явно не тянет! У меня 24 кг девочка еле влезла. Безопаснее в багажнике перевозить , чем в этом кресле
- Достоинства:
- Низкая цена
- Недостатки:
- Никакой безопасности. В моей машине может крепится только на переднее сидение.
- Продавец K.A.S.
Доброго дня, Світлано.
Ви можете повернути товар протягом 14 днів, при збереженні товарного вигляду.
Зазначаємо, що довжину ременів можна регулювати в залежності від зросту дитини. Також дитину можна додатково зафіксувати стандартним ременем безпеки, для цього передбачена спеціальна "кишенька".
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Бежевый с серым
товар прийшов швидко і точно як на фото. Головне розуміти, що це не повноцінна заміна автокрісла. І звісно, не гарантує такої ж безпеки. Підходить для коротких перевезень до 1 години. Дитина там не зможе зручно спати, наприклад. Але ми саме це шукали (планувалась одна коротка поїздка тому купувати дороге автокрісло було нераціонально). Зручно для тих, хто не має своєї автівки і не часто возить дитину, але при нагоді можна скористатись. Може поміститись в сумку.
- Достоинства:
- захист від штрафів. компактно складається в сумку.
- Недостатки:
- трохи слабкувате кріплення ременів на плечі. в дорозі саме висковзнуло бо дитина рухалась.
- Ксенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Сьогодні отримала крісло . Якість чудова . Відразу установили і посадили дитину , все чудово кріпиться і тримається . Дитина була у захваті , навіть не хотіла звідти йти ))) окреме дякую за швидку доставку )
- Продавец K.A.S.
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо безпечних поїздок!
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Люди, не купуйте, не ведіться! Це просто тряпка, в разі аварії, всі ремені полопають, це як чохол на сидінні! Викинуті гроші!
Доброго дня, Лілія!
Якщо Вам не підійшла якість товару, Ви можете повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки в нашому магазині.
Нажаль, ми не можемо ідентифікувати Вас як нашого покупця.
Лишіть свій телефон або номер замовлення, через форму "запитати про товар" що б ми могли зв`язатися з Вами.Чекаємо на зворотній зв`язок
- Поликарпова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Сине-черный
Отличное кресло за свои деньги. Ребенок 13 кг сел без проблем. Доставка от магазина через нп на высоте. Отправили в через 2 часа после заказа, получила через сутки. Молодцы!
- Достоинства:
- Красивок, удобное, соответствует описанию на сайте
- K.A.S.
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Працюємо для клієнтів =)
- Сергей Д***
Подскажите как крепится к сидению?
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Серый
Бескаркасное автокресло не являеться крупногабаритным товаром.За коробку в 400г брать как за полноценое автокреслою. Позор!
- Достоинства:
- Кресло получили быстро.Качество узнаем в процеси эксплуатации
- Недостатки:
- Пока необнаружены
- K.A.S.
Доброго дня, Ірино. Доставка здійснюються по тарифах Нової Пошти. При підтвердженні замовлення наш менеджер уточняє на яке саме відділення робити доставку. Ваше повідомлення щодо немодливості вибрати зручне відділення при оформлені замовлення, передаємо в технічний відділ.
- Viktor G***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Серый
Це вже друге крісло того ж типу, яке ми придбали для онуків. Вік 1.8 років та 3 роки. Обом крісла сподобались, сиділи спокійно. Мама вільно розташувалась поруч. На далекі відстані не їздили, а по місту те що треба. Виконання замовлення вчасне і без проблем. Дякуємо за роботу.
- Достоинства:
- Компактність і мобільність, доступна ціна, великий інтервал віковий і ваговий. Основна превага - можливість встановлення 2-х крісел і є місце для дорослого на задньому сидінні поруч.
- Недостатки:
- Не виявив.
- K.A.S.
Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук! Бажаємо цікавих подорожей :)
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Голубой с серым
По сравнению с похожими моделями, нормальный ...
- Достоинства:
- Занимает мало места, мобильное.
- Недостатки:
- Цена ( ..?!
- Ковалёва Н***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Не понятно по комментариям, 6 летка не влезла, а 7летке отлично. На рост 140см, вес 30кг подойдёт?
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Сине-черный
Добрый день, какая стоимость будет пересылки в Днепропетровску обо.
- K.A.S.
Здравствуйте. стоимость доставки товара осуществляется по тарифам НП. ориентировочная стоимость 60-65 грн
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Не соответствует заявленным габаритам. 6-тилетка еле влезла. Обивочная ткань отвратительная и через нее просвечивает наполнитель. Ремни просто ниточки. Не соответствует фотографии на сайте + почему-то нельзя было выбрать удобное отделение Новой Почты, так как выдавало крупногабаритные отделения. А по итогу коробка не больше обувной весом в 2 кг от силы.
- Достоинства:
- Увы никаких
- Недостатки:
- Не соответствует фотографии на сайте.
- K.A.S.
Здравствуйте. Если Вы купили товар в нашем магазине и Вас не устраивает качество, вы можете вернуть товар на протяжении 14 дней.
Укажите номер заказа, чтобы мы могли связаться с Вами для оформления возврата.
Однако, мы готовы с заявить, что наш товар соответствует тому, что изображен на сайте. - Поликарпова Е***
Тоже не давало выбрать отделение, поэтому выбрала для габаритного груза. Но в процессе подтверждения по телефону, меннджер по моей просьбе помнял номер отделения на обычное, так как посылка действительно весит около 2 кг.
- K.A.S.
Доброго дня, Катерино. Уточніть будь ласка яка вага дини та які саме фотографії не відповідають товару, який прийшов до Вас? Щодо вибору відділення, дійсно є така проблема в системі, тому менеджер при підтвердженні замовлення уточняє номер відділення.
- Соболь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: K.A.S.. Цвет: Сине-черный
для ребенка 7 лет просто класс.
- Достоинства:
- для старой модели машины просто супер.
- Недостатки:
- не нашла пока.
- МаринаПродавец: K.A.S.. Цвет: Бежевый с серым
Питання до продавця: чому ціна з 299 грн зросла до 325 ( доставка окремо 61 грн)? Це непорозуміння чи обман??
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Ціна виявилась вищою на 26 грн, ніж заявлено на сайті
- Продавец K.A.S.
Доброго дня, Марина. Ви замовляли наложеним платежем, при якому Нова Пошта бере кромісію у розмірі 2% від суми переказу плюс 20 грн.
- Марина К***
Дякую за роз'яснення! До продавця ніяких претензій!
- Сергей Д***Продавец: K.A.S.. Цвет: Серый
Подскажите пожалуйста как крепится к сидению.
- K.A.S.
Доброго дня. Кріпляться двома ремінями ззаду сидіння і додатково фіксується стандартним ременем безпеки
- Чеботарёва Я***Продавец: K.A.S.. Цвет: Красный с черным
Доставили быстро,всё как в описании
- Достоинства:
- На 5
- Недостатки:
- Отсутствуют
- K.A.S.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Алина М***Продавец: K.A.S.. Цвет: Серый
Оставила заявку.Перезвонили-сказали в понедельник отправлять,до сих пор нет отправки,на звонки не отвечают.Как-то не ответственно
- K.A.S.
Доброго дня, Аліна. Ваше замовлення, було відправлено 05.05.2020 як ми і обіцяли. Номер ТТН можете переглянути в особистому кабінеті. Додатково продублюємо номер ТТН на вказаний Вами у замовленні номер телефону.