- AI аналіз відгуків80 відгуків: 82% позитивних, 13% нейтральних, 5% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл
Ця рідина допомогла позбавитись трупного запаху у квартирі. Розводили 1 до 5 і обробляли усі поверхні і підлогу. На квартиру 33 кв вистачило 300 мл. Квартира чиста, свіжа, трупного запаху немає! Засіб вартує своїх грошей. Дякую!
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Сразу попробовала на пленке, куда сходила собачка. Брызнула прям на мокрое пятно и офигела, вообще не слышно запах мочи, он просто исчез.
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Справляется на все 100 %. Рекомендую
- Продавец Smell Removing
- Владислава П***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Чудово працює з запахом сечі цуценя. 10/10
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Засіб дуже хороший, обробив холодильник після зіпсованого мʼяса так як вибило світло в квартирі і воно довго там пролежало. Запах був нереальний але засіб впорався.
Ще й попросив швидко відправити і прийняли замовлення в неробочий час, тому окрема повага і вдячність за це)- Достоинства:
- Засіб допоміг
- Валерия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
шикарно справился с кошачьей мочой на бетоне,нет удушающего запаха химии,запах приятный,как бонус кошки больше не лезут на то место гадить
- Достоинства:
- эффективность и быстрота действия
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Классная вещь
- Наталя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Відмінно. Вбиває запах присутності котиків
- Таня Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл
Хорошо устраняет запах. Если это коврик или матрас- то можно наносить прямо на мокрое место, не дожидаясь высыхания.
- Достоинства:
- Действительно устраняет. Действовать по инструкции.
- Недостатки:
- Сначала запах от средства немного сладковатый,но так и написано в инструкции...
- Продавец Smell Removing
Тетяна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Не сподобалось
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не усуває неприємний запах
Занадто стійкий, важко вивітрити приміщення після використання
- Продавец Smell Removing
Світлана, ми вдячні Вам за відгук. Усі пропоновані нами засоби успішно пройшли тестування. Для повного усунення запаху слід правильно підготувати місце забруднення та дотримуватися інструкцій.
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Він дійсно працює. Використовую потроху - знищує запах котів.
- Достоинства:
- сам має дуже стійкий але приємний запах.
- Недостатки:
- нема.
- Продавец Smell Removing
Маргарита, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл
Дякую! Єдине, що допомогло вивести запахи з паркету. І при цьому не смердить, а норм пахне)
- Достоинства:
- Працює)
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец Smell Removing
Тетяна, ми вдячні вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Рідина просто супер,заказую постійно,рекомендую до покупки
- Продавец Smell Removing
- Нужненко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Это лучше чем Odorcide Original , у этого запах более стойкий насыщенный и лучше нейтрализует плохие запахи!
- Достоинства:
- Решил проблему, хороший запах!
- Продавец Smell Removing
Денис, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Ольга О*** ОбразцоваОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл
Шикарная вещь!
- Продавец Smell Removing
Ольга, ми вдячні вам за високу оцінку!
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Добре.
- Продавец Smell Removing
Зоряна, ми вдячні Вам за високу оцінку!
- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл
Покупал для удаления запаха гари (запах тлеющего дерева). При разбавлении 1:40 (потом понял, что ошибся с концентрацией) неплохо справляется, даже при сильном запахе.
- Достоинства:
- Получил быстро
- Продавец Smell Removing
Ми вдячні вам за відгук. Дуже раді, що змогли допомогти.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Купила щоб прибрати сморід від м'ясних продуктів, які пропали и протекли з холодильника на підлогу кухні. Зі своєю задачею засіб справляється, холодильник и плитка на кухні більше не має сморіду. Магазин гарний, швидко зав'язалися і відправили товар , окремо дякую за додаткову роздруковану інструкцію на українській мові.
- Достоинства:
- Добре справляється з зазначеними проблемами.
- Продавец Smell Removing
Юлія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Дуже раджу, допоміг з квартири вивести запах ліків та літньої людини
- Достоинства:
- Дуже ефективний при видаленні важких запахів
- Продавец Smell Removing
Євгенія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл
Дуже корисна річ. Дійсно запаху нема. Треба наловчитись з концентрацією. Багато відгуків про те що подобається запах. Мені не подобається того що він хімозний. Но не сильно... Просто провітрити треба.
- Достоинства:
- Працює
- Продавец Smell Removing
Дякуємо зпа високу оцінку. Дійсно засіб концентрований, має свій характерний відтінок який згодом вивітрюється. РАді що змогли вам допомогти.
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Хорошее средство, за несколько раз снизило значительно запах протухшего мяса.
- Продавец Smell Removing
Анна, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Я заказывала это средство. Но продавец мне прислал другое - Одорсайд. Несмотря на это, мы довольны. Поэтому напишу про него. Одорсайд нам помог вывести запах кошачьей мочи с линолеума, а также кожанной обуви, разбавили 1:16, обработали лишь раз. Имеет приятный лимонно- травяной запах. Отличное средство.
- Достоинства:
- Помогает, имеет нехимический, приятный запах.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Дякую ! Все вийшло , від запахів позбулися
- Продавец Smell Removing
Наталія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Кристина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Сначала относилась скептически к данному препарату.
Полная морозильная камера мяса пропало. И пока была в отъезде - это дело все начало вонять и течь. Чем только не пыталась отмыть и убрать запах, вонь стояла неимоверная. Стойкий запах гнилого мяса и гнилой крови пропал за пару дней. И испытала на кошачьих испражнениях.- Достоинства:
- Однозначно стоит брать
- Недостатки:
- Сладкий запах. Может вызвать рвотный рефлекс
- Продавец Smell Removing
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Довольно таки действенная вещь, применял от котячей/собачьей мочи, с первого раза не полностью убрало, но это от концентрации зависит, для бытового уровня хватит, если сильные то неоднократная обработка.
- Достоинства:
- Как по мне то это самое действенное что есть
- Недостатки:
- Цена, фасовка, отдушка своеобразная
- Продавец Smell Removing
Юрій, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
Як завжди все супер,беру не в перший раз,дійсно допомагає
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Удалял старый ядовый "запах" кошачьей мочи с кроссовок материала cordura
Одного использования по инструкции, с замачиванием на сутки было достаточно. Спасибо ;)- Недостатки:
- Продавец Smell Removing
Дмитро, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 500 мл
Відмінний засіб. Користуюся ним постійно. Навіть застарілі запахи котячих міток і на м'яких меблях, і на будь-яких поверхнях прибирає повністю. Чудово прибирає запахи кухні, моментально освіжає повітря в квартирі. Справляється з будь-яким запахом. Від котячих міток використовували також Нейтралізатор запаху міток кота Thornell Cat Odor-Off. Ефективне, але Skunk-out неперевершене.
- Достоинства:
- Ефективне
- Недостатки:
- не має
- Продавец Smell Removing
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Чудовий засіб! Беремо вже не в перше. Ніяк не могли позбавитись запаху" котячих міток". Спробували різні покупні і народні засоби,але майже одразу запах повертався, іноді навіть ще з більшою силою. І тільки ця чудо- рідина допомогла, причому вистачило на рік на всі життєві випадки. Дуже економний засіб з солодкуватим ароматом, іноді набридливим, але згодом вивітрюється, та все ж краще за неприємні запахи! Розводили за інструкцією: якщо запах помірний - менша концентрація,якщо ж дуже сильний - краще не пожаліти і розвести більш концентровано. Будемо брати ще,щоб був завжди під рукою.
- Достоинства:
- Дійсно прибирає запахи!!! Економний, додатково розводиться водою.
- Недостатки:
- Солодкуватий аромат на любителя, але згодом вивітрюється
- Продавец Smell Removing
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Це єдина рідина яка прибрала запах собачої сечі на дивані . Це просто феєрично!!!! Ні сода, ні хімія, мило-порошки з миючим пилососом, нічого не допомагало А ЦЯ ШТУКА ЦЕ ПРОСТО БОМБА!
Дуже дякую!- Достоинства:
- Робить те, що наобіцяли на упаковці
- Продавец Smell Removing
Ми дуже вдячні вам за відгук та високу оцінку. Раді, що засіб допоміг та ви залишилися задоволені.
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Гарна рідина,запах зник,але не спершого разу,потрібно обробляти декілька раз
- Продавец Smell Removing
Катерина, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Отличное средство! Кот был закрыт в дачном домике( случайно) 5 дней. Была и моча, и метки и какухи. Брызгали из распылителя, развели 1:7. Обрабатывались метки, места, где кот мочился , промыли водой, а потом хорошенько побрызгали средством. Результат супер! Приехали через 10 дней, запаха нет вообще! Фантастика!
- Достоинства:
- Суперэффективное
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Робили ремонт, розбирали вбудовану шафу. Після демонтажу шафи з дсп, був сильний сморід формальдегіду. Ні фарбування стін ,ні провітрювання не допомогли. Тільки коли побризкали цією рідиною, запах старої шафи пропав. Також використовую рідину після паління цигарок у під'їзді, дуже допомагає.
- Достоинства:
- Дійсно видаляє запах
- Продавец Smell Removing
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Брала засіб для виведення застарілої кошачої мочі на дивані. Це була вже остання надія ( до цього перебробувала все, що можна). Спочатку були сумніви, поки диванна подушка висохала, коли висохла, запах повністю пропав, таким чином вдалося врятувати диван. Дуже дуже задоволена, тепер буду брати тільки його
- Достоинства:
- Стопроцентний результат
- Продавец Smell Removing
Світлана, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Дуже дієвий засіб.
- Продавец Smell Removing
Ольга, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Smell Removing. Объем 1 шт: 100 мл
Отличное средство. Заказываю уже не первый раз. Так, как в доме есть кошка, которая начала гадить не там где положено в силу своего преклонного возраста. И хорек, который иногда не успевает добежать до своего горшка. Это средство мое спасение. Получилось вывести старый запах кошачьей мочи. А со свежими справляется очень легко и быстро.
- Достоинства:
- Супер средство
- Продавец Smell Removing
Марія, ми вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже раді, що засіб допоміг та Ви залишилися задоволені.