- Геннадий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Работает. Теперь не надо заморачиваться над распайкой кабеля у наушников.
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук)
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Я тоже брал этот переходник для наушников Hator, из-за распайки. К самому переходнику никаких претензий, но он не решил мою проблему, как и еще несколько других переходников и звуковушек. Видимо вопрос именно в наушниках . А так хороший переходник.
- Омар К***
а какая проблема хоть ?
- Николай М***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Все ОК !
- Достоинства:
- Переходник работает хорошо. Качество отличное. Менеджер связался быстро и обслуживание прекрасное! Спасибо DIGITAL LION.
- DIGITAL L***
- Ваховська О***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Все працює
- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук, раді що все сподобалося)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Все работает
- Достоинства:
- Хорошего качества
- Недостатки:
- Нет замечаний
- DIGITAL L***
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Нормальный переходник, пришел быстро, работает хорошо.
- Достоинства:
- Работает, пластик не воняет
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Переходник пришел быстро . Все работает все отлично. Выглядит солидно . Свою функцию выполняет на ура !
- Достоинства:
- Солидный внешний вид
- Недостатки:
- Отсутствуют
- DIGITAL L***
Спасибо за отзыв!
- Титаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Качественный переходник, очень аккуратный, миниатюрный, совсем не мешает. Свою функцию выполняет.
- Достоинства:
- Компактный, хороший материал
- Недостатки:
- Не нашла
- Василь З***Продавец: You Smart
Доброго дня усім ! Товар працює все ок Я трошки погарячкував нище в коментарях ..( товар працює але як що комусь треба такий перехідник для Dualshook 4 для PlayStation 4 то він не буде працювати ! А точніше перехідник працює але мікрофон воно не може передати ! Адміністратор приємна дівчина зі мною зв’язалася вислали мені крім того що я заказав один ще три на пробу за свої кошти відправили все ок просто мені не підійшло ! Товар працює все ок !) відправили мені гроші назад за товар все ок ! Шо хотів тим сказати : що хоть товар мені не підійшов але він робочий просто не для того що мені потрібно було .. і саме головне що фірма переживає за не задоволених клієнтів так що як хтось хоче замовляти товар в цієї фірми рекомендую бо зі мною дійсно зв’язалися так як написали нижче перед тим цікавилися що точно потрібно вирішили переслати вже за свої кошти і щей пару штук свого товару вже на свій ризик не знаючи клієнта все ок ! За що я їм дуже вдячний ! Вибачайте що погарячкував! Дякую за людяність ! Дякую !
- Продавец DIGITAL LION
Дякуємо за відгук)
- Константин Б***
Здравствуйте, нашли способ подключить наушники?
- Василь З***Продавец: You Smart
Доброго дня усім ! Купляв цей перехідник для Daulshok 4 навушники у мене EairPods провідні , звук є але мікрофон не працює у цій штуці ..(( не знаю може бракована попалася не хочу заморачуватися відправляти кароче .. не працює ..((( і на фото колір фіалковий якийсь а на ділі чорний .. тай ладно але те що не працює факт ..(( гарної у сім покупки ! , і щоб головне щоб відповідала якості за яку ми всі платимо і працездатністю ! Дякую
- Продавец DIGITAL LION
Доброго дня, уточніть будьласка, щоб було зрозуміло, чи взагалі вам цей перехідник підходить. Зажміть кнопку на гарнітурі під час прослуховування звуку, якщо якість звуку покращиться (поки кнопка нажата) то переходник вам підійде. Якщо ні - вам потрібн інший тип перехідника.
- Василь З***
Добрий Вечір ! Ні не працює ! Я брав щоб можна було говорити в чаті ! В PlayStation розумієте чи ні ?) на вашому перехіднику пише CTIA - OMTP!! Тоїсть в розпайка на EairPods провідних CTIA- а розпайка в джойстику Dualshok 4 OMTP , тоїсть там поміняний мікрофон із заземленням ! І напряму по навушниках звук є все ок ! Але як переходиш у чат тоді мікрофон не працює ! А з вашим псевдо перехідником шей по знижці )) то вообше но комент ..((( ні звук нормально не працює ні тим більше мікрофон ! (((( я ясно розклав вам по полках про ваш товар ?
- Василь З***
Ваша річ не працює і цим все сказано ваш товар бракований або взагалі не підтримує тих функцій що написано! І не я маю перевіряти а ви перед відправкою !
- АндрейПродавец: You Smart
Пойдет для xbox one s ?
- Владимир Я***Продавец: You Smart
Продавець відповідальний, швидко реагує. Обслуговування на 5. Раджу.
- Достоинства:
- Одні переваги
- DIGITAL L***
Дякуємо за відгук! Раді що все сподобалось.