Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набір для чистки моніторів Colorway CW-4129

Оценка пользователей 4.62/5
  • Алексей К***

Класна рідина, легко змиває бруд, плями, не залишаючи розводів. Тепер екран завжди чистий

Достоинства:
    Якісна рідина
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.

• Дар'я Ш***

На жаль, спрей не підходить для всіх типів екранів - на деяких моніторах залишаються розводи, також запах дуже різкий

Дякуємо за відгук! Ми врахуємо ваші зауваження щодо запаху та слідів на екрані, щоб покращити продукт. Радимо перед використанням перевіряти на невеликій ділянці поверхні.

• Олексій Т***

Дуже гарна комплектація. Товар відповідає опису, а саме, - антистатичний ефект. Дякую
    Монітори всі чисті на довго!

Достоинства:
    Антистатична формула, мікрофібра у комплекті.
    Недостатки:

Доброго дня, Олексію! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій

Я майже впевнений, що у пляшечку залили дешевий засіб для миття вікон. Смердить, залишає розводи, погано чистить. Прийдеться купляти інший.

Достоинства:
    Я не знайшов
    Недостатки:
    Запах, якість.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Хочемо запевнити, що в наборі використовується спеціальний засіб для очищення екранів електроніки, а не рідина для миття вікон. Такі очисники мають інший склад, оскільки звичайні засоби для скла можуть містити агресивні компоненти (наприклад аміак або спирти), які можуть пошкоджувати покриття дисплеїв, тому їх не використовують у засобах для техніки.

Поява розводів або запаху зазвичай пов’язана з умовами очищення: якщо екран теплий, використано забагато або замало рідини, або серветка вже має забруднення чи погано вбирає вологу. Для кращого результату рекомендуємо наносити невелику кількість засобу на чисту мікрофібру (щоб вона була злегка вологою, але не мокрою) і протирати вимкнений та охолоджений екран, після чого пройтися сухою стороною серветки. Засіб призначений для делікатного очищення LCD, LED та інших типів екранів і при правильному використанні не повинен залишати розводів

• Олександр Л***

Використовую цей розпилювач 25 років! Одну пляшечку (звичайно заправляв її засобом для миття вікон) Використовую для окулярів, і вона ціна тим що розпилює вологу дуже дрібною росою. Ну і звичайно надійність Color Way - обожнюю цей бренд. Також вони випускали спиртові салфетки і фони ідеально підходили для обезжирення оптики, зараз зняли з виробництва і я не можу знайти такої якості

Достоинства:
    Ця чудова пляшечка прослужила 25 років

Доброго дня, Олександре! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Александр М***

Відмінно.

Достоинства:
    Ціна. Не залишає разводів.
    Недостатки:
    Не виявив.

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій К***

Хороший товар.

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Анна Х***

Для мене це найкращий засіб для чищення окулярів) Саме за таким призначенням його використовую

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Данило

База

Достоинства:
    Справився зі усіма плямами на моніторах

Доброго дня, Данило! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитрий Г***

Хороший набор за свою цену. Пользуюсь уже более года, и ещё осталась жидкость, хотя я использовал ее для нескольких устройств и раз в 1-2 недели. Микрофибра не испортилась за это время, хотя может хуже стала вытирать. Возможно куплю повторно набор

Достоинства:
    Цена

Дмитре, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Владислав К***

Беру не в перший раз. Все подобається.

Достоинства:
    Ціна, якість, функціонал.
    Недостатки:

Доброго дня, Владиславе. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Віка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Partner IT

Побачила результат з другого разу.
    Перший раз можливо мало дала спрею на серветку, в результаті чого отримала розводи.
    З другого разу більше нанесла рідини, потім витерла іншою стороною(сухою) серветки, як пише в інструкції і вуаля-чистий екран

Достоинства:
    Чудово чистить, в комплекті серветка, швидка доставка
  • Андрій Г***

Не вперше купляю цей засіб від цього виробника. Тільки от остання покупка засмутила - просто залили засіб для миття вікон із сильним запахом на всю кімнату

Достоинства:
    Колись були
    Недостатки:
    Серветка з клеєм, запах

Доброго дня, Андрію! Нам шкода, що виникла така ситуація. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.

• Юлія

Гарний засіб.Не залишає розводів і очищає монітор як матовий так і глянцевий

Достоинства:
    Якість,ціна
    Недостатки:

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Вячеслав К***

Добрий вечір!

Достоинства:
    дуже хароший засіб беріть непожалієте.

Доброго дня, Вячеславе! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Владимир М***

Отличное средство, хорошо чистит монитор,для тех кто пишет про разводы - не лейте его литрами

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.

• Павел

Серветка заклеєна скотчем, після котрого на мікрофібрі залишається клійкий слід! Жахливо!

Добрий день, Павло. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.

• Андрій К***

Класна річ . тільки не потрібно багато наносити на серветку.

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.

• Владимир

Миє добре, все влаштовує

Доброго дня, Володимире. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Василь

Для мого монітора виявився занадто агресивним. Залишає розводи (смуги), повністю не очищає (залишаються жирні плями)

Недостатки:
    Залишає розводи, плями.

Добрий день, Василь. Дякуємо за відгук! Нам шкода, що деякі аспекти не повністю відповідали вашим очікуванням.

• Иван П***

Купив цей засіб і Комплект 4в1 Patron BUNDL-17, то там хоч і комплект, але цей засіб чисте врази краще! Раджу цей засіб!

Достоинства:
    Якість бомба!
    Недостатки:
    Не виявив!

Доброго дня, Іване! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Олександр М***
    Недостатки:
    Разводы

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що використання очисного набру Colorway не виправдало ваших очікувань.
      Звертаємо увагу, що для досягнення найкращого результату при очищенні LCD та TFT екранів рекомендується дотримуватись інструкції з використання:
      – Використовуйте засіб лише на холодному та вимкненому екрані. (Нагрітий екран, швидко випаровує рідину і можуть залишатись сліди як у вас на фото)
      – Протирайте поверхню легкими круговими рухами, без натискання.
      – Якщо після очищення залишаються розводи, радимо завершити протирання сухою серветкою з мікрофібри — це допоможе досягти ідеальної чистоти без плям.

• Владислав К***

Купую не в перший раз даний засіб. Ціна топ. Набір повністю виконує свою функцію (витирав і монітор і телефон, ні розводів, ні плям нема). Рекомендую!

Якість
    Недостатки:
    Відсутні

• Сергій І***

зручний набір, протирає гарно

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Артём У***

Класс

Доброго дня, Артеме! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Софія

Отличная вещь, отмывает майонез, мошку раздавленную и пыль, всем советую. Если мало одной тряпочки, купите где-то ещё одну

Достоинства:
    Цена супер
    Недостатки:
    Никаких

Доброго дня, Софія! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Олена

Норм на свою цену, чтоб протереть телефон.

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Єгор Ч***

Доброго дня, Єгоре! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Тарас Ф***

класна штука. Рекомендую

Доброго дня, Тарасе! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Андрій С***

Мені рідина сподобалась, є з чим порівнювати, не залишає розводів, виводить плями з екранів, за умови використання мікрофібри такого ж виробника, в мене велика мікрофібра 30*30 см., разом вони справляються з задачею чудово, телевізор, монітор, ноутбук добре вичистили екрани. Рекомендую.

Достоинства:
    Не залишає розводів.
    Недостатки:
    Занадто велика ємність

Доброго дня, Андрію. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!

• Костянтин З***

Купил не пожалел, действительно немного помогло от разводов и пятен, совет другим кто жалуется на данное средство лучше очищайте им когда прохладно в комнате , т.к в жаркую погоду быстро засыхает и остаются разводы

Костянтине, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Юлія К***

гуд, гарно очищюю.
    Але будь-ласка замініть скотч який склеюєте тряпочку, вже краще просто ї покласти або завязати ниткою.
    Залишаеться клей від скотчу на тряпці.

Достоинства:
    Гарно відмиває.
    Недостатки:
    Скотч на тряпці.

Добрий день, Юлія. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.

• Дмитро Ш***

Даний очсиний набір миючого засобу для моніторів є чудовим рішенням. Рекомендую тим, хто давно не чистив монітор свій ;)

Достоинства:
    Очищає бруд, навіть коли монітор давно не чистився
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Володимир К***

Очисчує гарно та швидко. Виявився набагато більшим ніж я уявляв.
    Але всеж таки у ньому я б хотів якийсь приємний аромат, наприклад ваніль, але всеодно він класний...

Достоинства:
    Очисчує гарно, доставка швидка, виявився більшим ніж уявляв
    Недостатки:
    Без запаху

Доброго дня! Дякуєм за відгук. Ароматизатори в основному зроблені на базі масел і в складі рідини можуть залишати сліди після очищення.

• Олег

Брав для ноута, тепер в мене чистий екран)

Доброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!

• Олександр Т***

Купив засіб в надії помити монітр після художнього витвору дитини. Інші засоби тільки розмивали, але не забирали бруд.
    Засіб чудово справився зі своєю роботою.
    Дякую.

Достоинства:
    Чудово чистить. Не очікував такого ефекту