- Єгор С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Адаптер це справжній порятунок для контент-мейкера) Я відразу переношу все зі своєї камери на Mac, дякую за якість!
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Використовую для перенесення відео з екшн-камери — дуже зручно. Вдала покупка, рекомендую!
- Валерий З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Компактний, легкий, займає мінімум місця. Дуже корисна річ для фотографів і відеографів.
- Анна-Марія І***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
все чудово працює,та швидко прийшла. товаром задоволена
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Замовляла перехідник для iPhone — якість хороша, все працює без зауважень. Відправили швидко, товар був добре запакований.
- Алеся П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Не працює зовсім. Вже оновила телефон до нової версії, все одно.
- Достоинства:
- —
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можете повернути його нам - зробимо вам повернення або заміну.
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все працює
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудовий, якісний товар. Надійний продавець, дуже задоволена покупкою
- Діана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Швидка відправка, товар відповідає опису, все працює ідеально, дякую!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
прийшло все в хорошій якості,дуже задоволена
- Даша К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все прийшло вчасно, і в гарному станні
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все супер, рекомендую!
- Достоинства:
- Можна швидко отримати фотки та відео з фотоапарату
- Єкатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
чудово працює, одразу з фотоапарату відкриваю фото на телефоні. усім задоволена
- Діана К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товар повністю відповідає опису, працює без проблем. Доставка швидка
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дякую за швидку доставку! Перехідник працює ідеально одразу під’єднався до телефона. Дуже рада, що тепер можу без проблем перекидати фото прямо з сд карти на телефон, бо раніше доводилося робити все через ноутбук, і це було не дуже зручно
- Достоинства:
- Зручно, швидко
- Продавец kostor
- Христина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Спочатку фотографії відкрились ,декілька встигла скачати,після чого телефон перестав бачити флешку і всі фото з неї зникли. Тепер займаюсь відновленням 1200 фотографій з флешки
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром - зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо у вирішенні проблеми.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все як в описі.
Два тижні в щоденному користуванні, наразі все ок- Продавец kostor
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Якісний товар, швидка доставка!
- Гіріч В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
перехідник підійшов , дякую магазину за швидку доставку і товар!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все працює без нарікань, доставка швидка та без ніяких затримок або проблем
Рекомендую !)- Продавец kostor
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
товар не працюе просто не читається,у файлах також перевіряла(
- Недостатки:
- не працюе
- Продавец kostor
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару. Нам щиро шкода, що адаптер не виправдав ваших очікувань і не працює належним чином. Це точно не той досвід, який ми прагнемо забезпечити нашим покупцям. Можливо, проблема пов’язана з несумісністю формату карти пам’яті, типом файлів або конкретною версією iOS. Для роботи адаптера пристрій має підтримувати функцію зчитування зовнішніх накопичувачів через порт Lightning, а також використовуватись оригінальна файловa система (наприклад, FAT32 або exFAT для SD-карт). Якщо ж ви вже перевірили ці моменти, радимо звернутися до служби підтримки Rozetka або до нас для обміну або повернення товару - ми завжди на вашому боці у вирішенні подібних ситуацій.
- Діана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
розкішно.
пишно і розкішно. всі фотки видно. шик, пасіба- Достоинства:
- все топ
- Недостатки:
- нема
- Продавец kostor
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово , перехідник працює
- Ксенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Усе чудово. Дякую
- Олександра О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вражаюче, воно того варте. Цей досвід незабутній. В момент, коли я після довгого очікування змогла, нарешті, переглянути фото, які були зроблені нещодавно, я відчувала себе найщасливішою людиною. Цей дейвайс дарує емоції.
- Достоинства:
- Все
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все працює
- Достоинства:
- Все супер
- Продавец kostor
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже приємні працівники!
- Анастасія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вітаю, можна поміняти? У мене не працює перехідник!
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец kostor
Добрий день, зверніться до нашої технічної підтримки для вирішення проблеми.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудово справляється зі своєю задачею
- Достоинства:
- Зручність
- Продавец kostor
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже зручна та корисна річ
- Достоинства:
- Швидкий
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Перевірено на моделі Iphone SE 2020
- Достоинства:
- Працює
- Продавец kostor
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все супер, все працює) Дуже зручно)
- Костюшко В***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Тім хто займається фотографіей це незамінна річ щоб відразу скинути весь матеріал на смартфон… працює швидко , дуже задоволений.
- Достоинства:
- Все добре
- Галина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дякую )все працює . Замовлення прийшло швидко
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Продавец kostor
- София Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Швидко відправили товар. Телефон бачить карту памʼяті, швидко передає данні, я задоволена
- Достоинства:
- Швидка передача данних, відображає усі фото
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово, все працює ! Гарний перехідник
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)