- AI аналіз відгуків48 відгуків: позитивний: 93%, нейтральний: 5%, негативний: 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Гарний будиночок, міцний, і малювали по ньому, і воду проливали, тримається. Багато місця не займає, але й не маленький. Виглядає естетично.
- Продавец NesTik
Юлія, дякуємо вам за відгук, який містить дуже цінний досвід користування нашою продукцією. Впевнені, що він допоможе іншим батькам визначитися з подарунками для своїх діточок. Будемо раді бачити вас у нашому інтернет-магазині знову!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Будиночок супер, прийшов в розібраному стані але діти самі його зібрали, навіть без проклеювання деталі стикуються добре, максимально зрощуміла інструкція.
- Достоинства:
- Гарний, міцний, не маленький.
- Продавец NesTik
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- Тарас І***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дитина задоволена
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дім чудовий, отримали неймовірне задоволення при складанні. Дякуємо і рекомендуємо усім.
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка, чітко і легко згідно інструкції все складається.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Супер, дитина задоволена
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дякую дім чудовий. Окрема подяка за роздруковану кольорову інструкцію. Зібрали разом з донькою за годину. Повністю відповідає фото. Яскравий.
Два роки тому мала не дуже гарний досвід зі схожим будинком збирали годин 6 тому трохи хвилювалась, але даремно саме цей неперевершений. Донька 4роки дуже щаслива.- Достоинства:
- Легко зібрати, яскраавий
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец NesTik
Добрий день. Дякуємо вам за покупку та відгук. Дуже раді, що ви збирали разом з дитинкою. Нехай донечка грає із задоволенням! Чекатимемо вас у нашому магазині знову!
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дуже дякую продавцю за швидку відповідь і швидку відправку нашого замовлення.
Будиночок легко збирається, разом із дитиною то взагалі цікаво. Усе якісне та приємне на дотик. Деталі добре профарбовані. Результат дуже гарний, дочка задоволена, а я тим більше. Рекомендую- Достоинства:
- Розмір, колір, якість. Інструкція в комплекті.
- Недостатки:
- Продавець не доставляє на точку видачі Розетки
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Рекомендую цього продавця, доставка мега бистро прийшла за один день, будинок якісний і легкий в складанні. Сподіваюсь подарунок сподобається племінниці.
- Продавец NesTik
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дуже класний будиночок, якісно зроблений, усі деталі чотко зʼєднуються, зрозуміла і проста інструкція. Ми в захваті. Додали освітлення (окремо купили діодну герлянду на батарейках) і вийшло чудово. Дякуємо продавцю!
- Достоинства:
- Проста збірка, якісні деталі, проста інструкція
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
- Продавец NesTik
Добрий день. Дякуємо вам за покупку та відгук! Нехай дитина грає із задоволенням! Чекатимемо вас знову!
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Всі неймовірно задоволені! І дорослі і діти )
Якість шикарна, збір займає хвилин 40, всі пазіки ідеально підходять- Достоинства:
- Висока якість, займає і дорослих і дітей
- Продавец NesTik
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук з фото! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дитина у захваті!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дякую команді, за розуміння та оперативність! Прошу вибачення!) Дуже приемно за оперативність та усунення недоліків в комплектації! Дякую!
- Достоинства:
- Дитина в захваті)
- Недостатки:
- Не вистачало деталей, але працівники оперативно усунули, дякую!
- Продавец NesTik
- СтасОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Все наче добре, але в одній деталі було випаяно не з тієї сторони отвори. Прийшлось переклеювати вікна.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Це найкраща дитяча покупка за останній час. Швидка доставка, все якісно упаковано. Дитина просто у захваті. І я також) Докупили ще меблі для барбі, вони більші і можна грати також з великими ЛОЛ, але вони в будинок не влізуть.
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка, дизайн
- Недостатки:
- Хочеться грати навіть дорослим)
- Продавец NesTik
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Будинок дуже сподобався доньці,в складанні все зрозуміло і просто,клей в комплекті якісний.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец NesTik
- Мария Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Купували дочці на День Народження, 6 років. Дуже сподобався,гарний,з якісного матеріалу. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Дуже сподобався
- Продавец NesTik
Добрий день. Дякуємо вам за покупку та зворотній зв'язок! Нехай дитина грає із задоволенням! Чекаємо вас за новими покупками!
- Рудик Е***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Чудовий будиночок , гарна якість , легко збирається . Багато меблів . Мала грається з задоволенням - особливо зручно , що відкритий . Швидка доставка ,
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Будиночок дуже чудовий, з якісного матеріалу, дитина в захваті)) рекомендую
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Гарний будиночок. Дитині сподобався.
- Достоинства:
- Гарний
- ЛідіяОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Замовляла для доньки 6 р.для її ляльок ЛОЛ.Дуже сподобався будиночок, не складний у зборі,є в комплекті цікаві меблі,можна доставити ще свої.
За таку вартість гарний подарунок- Продавец NesTik
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Будиночок супер ))доня в захваті рекомендую
- Достоинства:
- Все
- Продавец NesTik
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Замовляла на подарунок . Дівчинці 4 років дуже сподобався . Але, щоб всі деталі скласти потрібно не мало часу )
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Сам би там жив
- Достоинства:
- Ніяких
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Замовляла донечці на День народження. Чудовий будиночок, дуже сподобався, гарна якість.
В наборі є основні меблі, що також дуже радує)
Дякую за гарний товар і швидку відправку)- Достоинства:
- Компактний, легко збирається.
- Евгения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Будиночок шикарний. Збирали разом з донечкою. Стільки емоцій. Меблі в комплекті зроблені цікаво. Думаю ще докупити деякі. Ще був подаруночок актуальний - підставка під телефон. Відправили дуже швидко.
- Достоинства:
- Середнього розміру будиночок. Не займає багато місця.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Доця у захваті, склали дуже швидко. Гарна якість, всі деталі міцно тримаються. Будиночок підходить для маленьких Lol ідеально.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дуже сподобався будиночок. Все зрозуміло, легко складається.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дякуємо за будиночок, доньці дуже сподобався)
Окремо вдячні за подарунок він був актуальним)- Достоинства:
- Швидка відповідь
- Продавец NesTik
Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук з фото! Дуже раді, що будиночок сподобався дитинці, нехай грає із задоволенням! Чекаємо вас за новими покупками!
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Заказала для внучки (4 года)
Домик ей очень понравился,заказ выполнен очень быстро.- Достоинства:
- В сборке домик прост,затруднений не было.
- Недостатки:
- Пожалуй недостатков нет
- Продавец NesTik
Добрий вечір. Дякуємо за покупку та відгук! Дуже раді, що дитинці будиночок сподабався. Нехай грає із задоволенням! Чекаємо вас у нашому магазині знову!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Будинок дуже сподобався, дитина задоволена.
Все прийшло добре запаковано і зі всіма деталями і меблями.
Окреме дякую за подаруночок- підставку до телефона- Достоинства:
- Швидка доставка.
Цікаво збирати - Недостатки:
- Продавец NesTik
Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук! Дуже раді, що дитина залишилася задоволеною і будиночок їй сподобався. Нехай грає із задоволенням! Чекаємо вас у нашому магазині знову!
- Голотенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Дитина будинком дуже задоволена. Дякую
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Ребёнок был рад , подумываем бы создать целое игровое поле на основе на основе типа столика с забором деревьями и прочее
- Достоинства:
- Соотношение цена качество размер
- Продавец NesTik
Добрий день. Дуже раді, що дитині все сподобалось.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Гарний будиночок, точно як на фото, досить міцний. Збирати не важко, практично без інструкції можна розібратися. І дуже оперативна доставка, що дуже приємно в переддень нового року. Дякую!!!
- Продавец NesTik
Добрий день, дякуємо за ваш відгук та чекаємо вас знову.
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Отзыв самый отрицательный,это ужас,как можно этот дом собрать??? Отдала такие деньги за кучу картона! Не советую (((
- Недостатки:
- Очень много!
- Продавец NW_Studio
Доброго дня, нам дуже шкода, що ви отримали негативний досвід від нашої продукції. Цей будиночок в складанні найбільш легкий. У комплектацію до будиночка входить дуже детальна інструкція. Також у нас є сервісний центр (контакти зазначені в інструкції), який допомагає з будь яким питанням та може замінити будь яку деталь.
Стосовно матеріалу - це не картон. Наша продукція виготовлена з матеріалу ХДФ - це екологічно чиста пресована деревина. Будинки мають спеціальні ребра жорсткості та проходять обов'язкову перевірку на міцність.
До всієї продукції є сертифікати якості.
- Станишевский А***Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik
Собирали с женой где-то час , понравился процесс сборки, детей от этого процесса держали подальше, всё-таки нужно деталям схватиться. Высыхал ночь. Мебели помещается не очень много, особенно если вся мебель будет с набора. Суперклей был бы более надежным в проклейке стыков, но его подтёки невозможно было бы убрать, как с обычным пва. После проклейки всех деталей осталось ещё пол тюбика клея. Все пазы совпали, порезка достаточно качественная, были видны места захода лазера, но это если придираться, обои вырезаны идеально. В целом дом очень симпатичный, небольшой , детям от 4 лет можно его ставить на стол, чтоб играть, потому что для пола уже маловат. В сравнении с нашим предыдущим домиком из коробки с под молока- вообще пушка)
- Достоинства:
- Лёгкий в сборке, симпатичный
- Недостатки:
- Маловат, собирать без детей
- Продавец NW_Studio
Доброго дня, дякуємо за такий детальний відгук. Чекаємо вас знову за покупками.