- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
продавця рекомендую
- Достоинства:
- Приємна ціна і якість хороша, добре вичавлює
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: ссылка
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Зручний, гарного розміру
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Продавца рекомендую!
- Достоинства:
- Цена,качество, лёгкость в применении...
- Недостатки:
- Пока не заметил
- Продавец E-Style
Здравствуйте! Спасибо за Ваш отзыв, приятно видеть обратную связь от наших покупателей. Очень рады, что товар Вам понравился, желаем успешного пользования и ждем Вас снова. Спасибо, что Вы выбрали компанию E-Style! ссылка
- Наталия У***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Чудовий помічник
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Це мабуть найдивніший девайс в моєму користуванні) але він дійсно добре справляється із своєю задачею. Використовую із пластиковими тубами також, але не на стільки ефективно як з металічними.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Зручно, чавить все як треба!
Здивував розмір, більший за долоню, десь 12-15см- Достоинства:
- Зручно користуватись з любим тубусом, чавить все.
- Недостатки:
- Займає місця більше ніж я очікувала
- Продавец E-Style
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: E-Style
Прес не дуже якісний. По перше, тюбик розвертається по діагоналі, по друге, шестерні іноді проривають металеві тюбики
- Достоинства:
- Метал, зносостійкість
- Недостатки:
- Прориває шестернями тюбик
- Продавец E-Style
Доброго дня. 1 Тюбик розвертатися може якщо вставлений не рівно, або не рівномірно протягується. 2 Метал об метал може пошкоджуватися, якщо сильно притискати. Спробуйте, будь ласка, з меншим тиском. У нас багато було покупців цього пресу, і всі залишалися задоволеними. Прес повністю металевий, ефективно вичавлює тюбики і дуже надійний. Дякуэмо за розуміння.