- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 1.5 x 1. Основной цвет: Разноцветный
При замовленні не уточнив чи є у нього прорезинена остава, Виявилося шо нема.
- Достоинства:
- Красивий, веселий, якісний
- Недостатки:
- Немає прорезиненої основи, сковзається на ламінаті
- Інна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 1.5 x 1. Основной цвет: Разноцветный
Килимок чудовий
Дякую за швидку відправку))) - Зелінська С***Отзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 2 x 1.5. Основной цвет: Разноцветный
Колір насичений але не їдкий, приємний
1.5/2 насправді дуже великий розмір)))- Достоинства:
- Швидка відправка та доставка
- Недостатки:
- Слигається на ламінаті, було би перевагою пришити силіконові кутики, але то вже кому як
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 2 x 2. Основной цвет: Разноцветный
килим хороший .Дякую .яскравий але й очі не "ріже".
- Достоинства:
- швидка доставка
- Недостатки:
- застаріла інфа щодо оплати на сторінці товару.(предоплата 20%)
а при оформлені вже мін.30%
оновіть краще інфу на розетці.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 1.5 x 1. Основной цвет: Разноцветный
Дуже якісний килим, рисунок красивий, хлопчики грають не відриваючись. Продавець швидко відповів, відправив та надіслав електронний чек від магазину.
- Достоинства:
- Надійний продавець, якісний килим, швидка доставка
- Недостатки:
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 3 x 1.5. Основной цвет: Разноцветный
Дуже задоволена килимом. До цього у нас був схожий за малюнком килим, таке от цей виглядає значно краще. Більш акуратний малюнок, трохи яскравіший (але не настільки, щоб було занадто). Для мене -- ідеальний килим в дитячу кімнату.
(На фото це тільки поклали, тому трохи закручувався краєчок. За кілька годин вже лежав повністю рівно.)- Достоинства:
- Красивий яскравий малюнок, приємний на дотик
- Недостатки:
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 3 x 1.5. Основной цвет: Разноцветный
Дуже класний коврик і ціна доступна , рекомендую
- Достоинства:
- Тепленький , яскравий, дітям подобається
- Недостатки:
- Алла Г***Отзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 4 x 1.5. Основной цвет: Разноцветный
Для детской в самый раз-ковер не маркий,и в тоже самое время яркий рисунок -дети начали сразу играть в дорогу
- Достоинства:
- Созвонились в течении 10 минут. Товар получен быстро.
- Недостатки:
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 2 x 1. Основной цвет: Разноцветный
Отличный ковер для детей. Взяла 1м/2м с таким расчётом, чтоб после игры можно было свернуть его и спрятать в шкаф ( удобный размер, сворачивается в небольшой рулон ). Посторонний запах не заметила, заоверлочен качественно, рисунок яркий. Подарю сыну на 3 года, думаю, он будет с удовольствием катать по ковру свои машинки.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 2 x 1.5. Основной цвет: Разноцветный
Товар получен, все замечательно и быстро.
- Достоинства:
- Качество, цвет, цена
- Недостатки:
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 2.5 x 1.5. Основной цвет: Разноцветный
Килимок дуже яскравий, малюнок чіткий. Для маленьких діточок саме той варіант, бо яскравий і має таку структуру та матеріали, які чистити куди простіше за килими з довшим ворсом. Дитині двох років дуже сподобався.
- Достоинства:
- Яскравий, сподобався дитині, ціна, має гарно чиститись.
- Недостатки:
- Запах (необхідно гарно провітрити на свіжому повітрі), не для холодної підлоги (досить тонкий ).
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 3 x 2. Основной цвет: Разноцветный
Дуже гарний та яскравий коврик. Оверлочений акуратно. Дуже швидка доставка. Приємний продавець. Рекомендую!
- Достоинства:
- Яскравий, малюнок не наляпаний
- Наталія С***Продавец: МЕТРАЖ. Размеры: 3 x 2. Основной цвет: Разноцветный
Доброго дня, посилку отримали. Дуже гарний коврик, діти в захваті. Швидка доставка та приємна ціна. Дякую.
- Достоинства:
- Надійний продавець. Швидка доставка. Якість товару.
- Недостатки:
- Немає. Все чудово.