- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Карта достойна, відповідає опису. Все буде Україна. Слава Україні. Героям Слава.
- Достоинства:
- Відмінна якість
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені картою та її якістю! Слава Україні!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Качество карты отличное, все норм. Даже отмечены границы операции ООС на 2019 год.
Не могу подобрать двусторонний скотч чтобы не отклеивался от стены... Но к карте липнет норм.- Достоинства:
- Качество печати, плотность, глянц
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец CКС
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що ви задоволені якістю карти та її деталями. Завжди радий допомогти, повертайтесь за новими покупками!
- Бойко И***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Проблема решена
Карта не відповідає розмірам
- Достоинства:
- Ламінована як в описі
- Недостатки:
- Заявлені розміри 160×110 а прийшли 100×60
- Продавец CКС
Добрий день, пані Ірино!
Нам надзвичайно шкода, що так склалось
У нас в наявності 2 карти однакових по дизайну:
Код товару: 178784950
Україна. Адміністративно-територіальний устрій. 105х75 см. М 1:1 250 000. Картон, ламінація (4820114950192)
Код товару: 178784789
На карту Україна. Адміністративний поділ. 160x110 см. М 1:850 000. Картон, ламінація (4820114950260) була промоакція і ціна була нижча за звичайну. Ми випадково відправили карту меншого розміру.
Ще раз приносмо свої вибачення. Ми повернули вам кошти за карту в тому числі і вартість доставки. В подальшому докладемо максимум зусиль, щоб така ситуація не повторилась.
Гарного вам дня!
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Очень детально все, хорошего качества.
- Продавец CКС
Дякуємо за відгук. Приємного користування.
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CКС
Карта- супер! Мрія збулась, тепер розглядаємо всією сім'єю)))
Замовлення відправили дуже швидко, сервіс обслуговування чудовий!
Придивляємось до інших карт, треба стіни вільні пошукати)- Достоинства:
- Якісна, все чітко видно
- Продавец CКС
Дякуємо вам за чудовий відгук! Раді, що карта стала справжньою мрією для вашої родини! Спільне зайняття – це завжди чудова ідея! З нетерпінням чекаємо ваших нових замовлень і будемо раді допомогти знайти більше карт для вас.