Отзывы покупателей о Мужской кожаный чёрный ремень SHVIGEL 10084 Черный

Оценка пользователей 3.8/5
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 125. Цвет: Коричневый

Замість мною заказаного коричневого, мені прислали чорний ((( не було коли міняти бо брала сину на день народження, і ще було розчарування , фарба дряпажттся пряжкою буквально з першого разу(((

Достоинства:
    Шкіряний, в подарунковій упаковці
    Недостатки:
    Фарба не стійка, подряпався. Пррдавець безвідповідально поставився до замовника і замість коричневого ремня відправив чорний ((((

Доброго дня, Тетяна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Черный

Купувала як жіночій. Прислали - чоловічий.
    Прошу зателефонувати

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Сеньковський О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Синий

Другий раз пишу негативний відгук на Розетці. Шукав ремінь синього кольору. Для подарунку синові. Шкіра на ремені якісна, Сильні потертості на пряжці. Як таке можна відправляти замовникам?! Я розумію, що може бути фабричний брак, але ж це не закрита упаковка де продавець не знає, що там "учудив" виробник. Хтось же це пакував, відправляв... Якесь же розуміння повинно бути, що такі речі як ремінь або гаманець часто купують на подарунок?! Невже взагалі наплювати?!

Достоинства:
    Якісна шкіра
    Недостатки:
    Підсунули виріб з потертою пряжкою. Тупо брак.

Доброго дня, Орест. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Синий

Якість дуже гарна, стильний.

Достоинства:

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 115. Цвет: Синий

Ремінь хорошої якості, шкіра товста і можна його вкорочувати якшо завеликий.

Достоинства:
    Брав за акційною ціною, дуже задоволений
    Недостатки:

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 125. Цвет: Коричневый

красивый ремень, выполнен из качественного материала. Боялся, что может слазить краска, но относил месяц все отлично.

Достоинства:
    Красивый ремень, качественный материал
    Недостатки:
    пока не вижу
    • Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Рады, что вы остались довольны.