- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Дуб Сонома
Все прийшло вчасно, всі деталі в наявності, рекомендую
- Достоинства:
- Мобільність
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Венге темный
Долгая доставка (после 8 рабочих дней с заказа сказали что заказанного цвета нет). Пришлось ждать еще пару дней пока доставят
В основе тумбы нет отверстий для крепления колёсиков и в компонентах ящика нет отверстий для уголков.
Схема сборки маленькая (некоторые детали сложно рассмотреть)- Достоинства:
- полный комплект составляющих
- Недостатки:
- Долгая доставка, не все отверстия для шурупов, маленькая схема сборки
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Венге темный
В комплект не вложили ручки для ящиков.
- Басанський В***Отзыв от покупателя. Продавец: M-Room. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Нимфеа альба
Качество на старенькую тройку. Очень дешевое дерево и фурнитура
- Недостатки:
- Дешевые материалы
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: F-box. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Дуб Сонома
Почну з доставки. Доставку за адрессою оформили до будинку без підйому до квартири, а курьер НП сказав що для підйому оформляйте окремо замовлення на сайті. Заказували дві тумбочки різного коліру тож загалом було більше 30кг й вказували номер квартири. Це моглиб питати при відправці номеру рахунку для передплати. Комусь може й треба лише до будинку, а додати це до списку запитань від оператора не складно.
Кріплення кришки теж здивувало. Кришка кріпиться 6 дерев'яними шкантами та клейем ПВА, якого нема в комплекті.
Ну і на останок ящики, які вийшли досить кривими як по горізонталі, так по вертикалі (хоч трішки вдалося виправити опустивши планку як вказано в інструкції).- Достоинства:
- На колесиках, колір відповідав тому що в заказі
- Недостатки:
- Доставка, якість кріплення кришки, необхідність докупати клей, криві ящики
- Продавец F-box
Доброго дня, адресна доставка Нової Пошти передбачена лише до будинку. Для оформлення послуги підйому на поверх Вам необхідно було вказати наявність/відсутність ліфта, та необхідний поверх.
Через невелику вагу та габарити тумби, наявність колес, додаткові кріплення кришки не передбачені.
Збирання меблів потребує певних навичок.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: F-box. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Венге
Це вже друга тумба, яку я купую тут.
Першу купувала для роботи, а потім і додому вирішила купити. Інструкція зрозуміла і докладна, тому я змогла її зібрати самостійно.
Із недоліків можна виділити те, що не скрізь в деталях зроблені отвори і тому їх потрібно робити самостійно. Особливо це незручно при збиранні ящиків, в яких є певні кутові деталі, для яких потрібно робити отвори самостійно, а це не дуже зручно. Можливо через це вже друга тумба в мене виходить з трохи перекошеними ящичками. Хоча на загальну функціональність і зовнішній вигляд це не сильно впливає.- Достоинства:
- Невелика і універсальна.
- Недостатки:
- Вказані вище
- Продавец F-box
Дуже вдячні за відгук))
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: F-box. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Бук
Тумба гарна. До неї йшла зрозуміла інструкція і всі деталі та кріплення були на місці
Але, я щось подібне збираю вперше і тому, хоч я і дотримувалась інструкції, через мою криворукість ящички сидять відповідно ))
Тим не менш свою функцію вона виконує, тож перезбираьи її не буду.
Загалом продавця та товар рекомендую.- Достоинства:
- Недорога, зрозуміла інструкція, наявність всіх необхідних комплектуючих
- Недостатки:
- Особисто у мене трішки кривими вийшли ящички
- Продавец F-box
Дуже дякуємо за відгук!))
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: F-box. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Дуб Сонома
Заказывала две тумбы, все отлично. Доставка была быстрой, продавец оперативно связался. Качество мебели хорошее
- Достоинства:
- качество, упакова
- Продавец F-box
Дуже дякуємо за позитивний відгук!))
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: F-box. Высота: 53.5. Глубина: 48.7. Ширина: 40.2. Цвет: Белый
Отличная тумба, упакована хорошо, все детали на месте, ручки решил не ставить, собрали легко, сын помогал) продавца и товар рекомендую, спасибо
- Достоинства:
- Цвет, качество, упаковка, всё отлично!
- Недостатки:
- Не нашел)
- Продавец F-box
Дуже вдячні за позитивний відгук!))