- Ксенія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Количество в упаковке: 6
Все супер
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Баночки зручні, за них, власне і зірочки
Корм коти їли неохоче, тільки коли вже аж сильно голодні, нажаль, не можу порекомендувати- Достоинства:
- Упаковка зручна для зберігання
- Недостатки:
- Смакові якості котам не сподобалися
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
#мояраспаковка
- Достоинства:
- Дуже приємний запах і консистенція нереально крута просто всім раджу постiйно користуюся.
- Виталий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Придбав упаковку "з кроликом" та упаковку "з індичкою". По "рекомендації" знайомої.
Виявилось - 12 півлітрових банок повного жаху.
Дуже жирне і має щось в складі, запах чого кіт чує за 1 метр і дає "задній хід".
Відкрили кожного виду по 1 банці. Не їсть ні того ні того, навіть я би сказав - боїться запаху, щось чує.
Пробував домішувати улюблену варену курячу печінку - теж навіть не підходить.
Сутки сидів голодний і не спробував.
Дав спробувати ці корми, тій знайомій, що рекомендувала "Леопольд".
Вона подивилась і сказала це зовсім не те, тут один жир, а вона купує Леопольд в пакетиках і її кіт теж цей "жир в банках" не став навіть пробувати, хватило запаху на відстані.
Не рекомендую!- Достоинства:
- Будуть нові півлітрові банки на консервацію ;-)
- Недостатки:
- Це не корм для котів
- Анжела Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Нормальний корм. Кішка з задоволенням їсть.
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6
Моя кошка не стала это даже пробовать. Зато этот корм очень нравится моим подопечным котам у подъезда.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Что-то с ним не так...
- Андрій
"Не так" з вашою кішкою, яка привикла їсти корми європейських брендів, де навіть натяку на м"ясо немає, а є лише соя, підсилювачі смаків та інша хімія. Підтвердженням тому є, по вашому допису, охоче поїдання цього корму дворовими котами, які не мають спорчені органи нюху закордонним ширпотребом (так як західні країни вважають нас країною, яка розвивається, і тому там ті самі корми зовсім іншої якості, так як і пральні порошки, продукти харчування і т.д.). Я кормлю своїх двох котиків і собачку виключно "Леопольдом" вже сім років, і жодного разу мої улюбленці не відмовились поїдати корм.