Отзывы покупателей о Сушилка для белья Euro Gold (увеличенных размеров) 181х55хН110 см на 15 кг белья , 18 м

Код:  182581932
Оценка пользователей 4.21/5
  • Анна Ж***

Служить мені вже 5 років. Зламалася одна спиця, але я її полагодила

Достоинства:
    Легка, недорога.
    Недостатки:
    Слабуваті спиці. Важке краще не вішати
    • Продавец  Дом на все 100

Шановна, Анна. Ми дуже вдячні Вам за те, що знайшли час поділитися Вашими позитивними враженнями про сушарку, яку придбали ще 5 розів тому. Ми раді, що наш товар є якісним і корисним для Вас, та служить Вам довгі роки. Це, напевно, є самим головним в нашій роботі. Очікуємо на наступні Ваші замовлення. У нас з явилося багато нових і красивих товарів, які необхідні у побуту. З повагою, інтернет магазин Дім на всі 100.

• Віта Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Поміщається одяг з машинки 1-2 прання. Прути тонкі посередині,велика за розміром. Нестійка. Легка ,можна зручно скласти

Достоинства:
    Легка у використанні,невисока ціна, гарні розміри
    Недостатки:
    Нестійка,тонкі прути на основному місці сушарки. З боку міцніші.
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за відгук. Згодні з Вами, що розміри сушарки великі, і це дозволяє дозволяє сушити білизну на 18 м. Вказані 15 кг - це максимальне навантаження сушарки, вказане виробником на етикетці виробу. Сушарка витримує рівномірне навантаження мокрої білизни не більше 15 кг. Просимо контролювати ступень віджиму білизни пральною машининою, що впливає на вагу та навантаження на виріб. З повагою, інтернет-магазин "Дім на всі 100"

• Ардбег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Даже якісна сушарка за свої гроші

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Поки небачив,за пів року
    • Продавец  Дом на все 100

Дуже вдячні за те, що знайшли час на позитивний відгук. З прийдешніми Новорічними святами! Миру нам всім і добра!

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Доставили дуже швидко, на вигляд зроблено добротною, чудовий виріб за таку вартість.

• Наталія Н***

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Отличная штука, лёгкая удобная, больше полугода уже... Прочная...

• Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що Вам сподобалася сушилка для одягу. Вона, дійсно, якісна.

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Сушарка супер. Рекомендую. Ніяких недоліків немає.

Достоинства:
    Гарна якість
  • Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

можна придбати не набагато дорожче, але краще

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    занизька, тендітна
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Якісний товар. Відповідальний продавець. Сподіваємось на тривалий термін експлуатації.

Достоинства:
    Метал. Якісна фарба.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за позитивний відгук. Ми працюємо для вас і все робимо за для нашої перемоги!

• Мария П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Заказывала в подарок, так как нет времени ходить по магазинам! Но в следующий раз найду время, так стыдно перед человеком за такое качество (а ещё топ продаж ‍️)

Достоинства:
    Заказ помогли оформить прекрасно, с курьером договорились..все замечательно!
    Недостатки:
    Качество модели!!! На боковых секциях прутья прочнее, не считая того, что одна из них сломана. Главная секция - прутья ходят ходуном (не могу загрузить видео) на гитаре струны и то лучше натянуты.
    • Продавец  Дом на все 100

Добрый день, Мария. Мы сожалеем о сложившейся ситуации. Перед отправкой товара, мы всегда проверяем товар на качество и исправность, но, к сожалению, после момента отгрузки товара на почту за сохранность несет ответственность перевозчик. Мы работаем с услугой наложенный платеж именно для таких случаев, чтобы в момент получения товара наши покупатели могли убедиться в целостности товара и в случае повреждений, мы, отправитель, могли предъявить замечания почте. Для нас очень важны наши клиенты и мы хотели бы, чтобы каждый оставался довольным работой нашего магазина, потому мы качестве комплимента мы дарим для Вас скидочку 10% на следующий заказ в нашем магазине.

• Валентина П***

Качество спер

• Наталія П***

Супер.Рекомендую.

Достоинства:
    ❤❤❤
    • Продавец  Дом на все 100

Добрий день, Наталія. Прийміть нашу вдячність за відгук і увагу до нашої роботи! Ми раді, що у вас залишилося позитивне враження від роботи нашої компанії. Бажаємо Вам міцного здоров'я та всіляких гараздів. Завжди ваші, адміністрація магазину "Будинок на всі 100".

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Качество сушилки не актив.
    Доставка оказалась ^платной^. Хоть и при условии доставки по укр почте должна быть услуга бесплатна...

Достоинства:
    Недостатки:
    Обещанная бесплатная доставка оказалась платной. Качество упаковки - хуже среднего.
  • Анжелика К***

Спасибо,сушка отличная!!!

Достоинства:
    Качественная
  • Ирина Ш***

Покупкой довольна. Достаточно крепкая сушилка

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Купилась на отзывы и заказала эту сушку. При получении не вскрывала, в этом моя ошибка(( сушку получила бракованную. Отправить обратно не могу.

Достоинства:
    С виду ( кроме брака) сделана хорошо, не знаю на долго ли?
    Недостатки:
    Было указано,что доставка бесплатная, оказалось по факту, что платная. Оказалось, некачественно сделаны места, которые вставляются в пластиковые держатели, один из держателей криво поставлен.
  • Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Сушкою задоволена ...Матерял міцний , не гнеться можна повісити багато речей,раджу всім хто хоче придбати цей товар..

• Юлія Ф***
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Очень довольна, претензий нет.

Достоинства:
    Качественная
    Недостатки:
    нет.
  • олейник о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Добра та надійна сушарках як для квартири так і вдома для господарських потреб.

Достоинства:
    Міцний каркас та все +10
    Недостатки:
    Поки що невиявив.
    • Продавец  Дом на все 100

Добрий день, Олег. Прийміть нашу вдячність за відгук і увагу до нашої роботи! Ми раді, що у вас залишилося позитивне враження від роботи нашої компанії. Бажаємо Вам міцного здоров'я та всіляких гараздів. Завжди ваші, адміністрація магазину "Будинок на всі 100".

• Валентина Г***

Задоволена.Каркас міцний.Доставка супер.Дякую