Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сумка для кальяну Yahya (17056)

Оценка пользователей 3.63/5
  • София Ч***

Четко

Дякуємо за відгук)

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

Сумка зі жахливих матеріалів, із-за того що вона порвалась , розбита колба , та інші комплектуючі для кальяну пошкоджені , не рекомендую в жодному разі цю жахливу сумку!

• Продавец  JAЗ

Доброго дня,приносимо вибачення за таку ситуацію,обов'язково передамо інформацію на виробництво для покращення якості виробу

Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

Доповнюю попередній відгук про одноразову фурнітуру
    Сумка по факту також одноразова! Жахлива не тільки фурнітура, а й матеріал загалом, після другого!!! перенесення кальяна розірвалась вже бокова стінка!

Достоинства:
    Окрім вмістимості ніяких!
    Недостатки:
    Жахлива не тільки фурнітура, а й матеріал загалом, після другого!!! перенесення кальяна розірвалась бокова стінка!
    • Продавец  JAЗ

Нам шкода, що очікування про товар не виправдився. Можливо вам дійсно потрапила сумка з браком на виробництві. Зазвичай, наріканьна якість не було.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

Здравствуйте, товар если честно плохой, по крайней мере для своей стоимости
    Ей цена грн 250 от силы
    Так как защищать она не защищает кальян, тонкая и прокладка для колбы не о чем, прикрепил фото
    Лямка на плече вообще молчу, даже цеплять не стал…
    Вообщем я вообще не доволен
    Надеюсь что магазин мне напишет и возместит хоть какую то сумму, потому что это никуда для кальяна не годиться
    Разви что как я нашел паралон и начал прокладывать дно, чтобы хоть как то было бесопаснее

Достоинства:
    Вместительность
    Недостатки:
    Процентов 90 от 100 сумки недостатков, а 10 процентов это как раз вместительность
    • Продавец  JAЗ

Доброго дня. Дуже перепрошуємо за незруності. З вами зв'яжеться менеджер для вирішення проблеми

• Тарас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

Будьте дуже обачні, якщо носите завантажену сумку на плечі, краще одразу замінити фурнітуру, бо обірветься і є великий ризик розбити кальян!

На фото показав, що кріплення зроблене з пустотілої пластмаси, яка абсолютно не призначена для навантажень

Достоинства:
    Вмістима, кальян у розібраному вигляді і аксесуари спокійно поміщаються
    Недостатки:
    Жахливої якості фурнітура, кріплення сумки зламалося після першого ж одягнення на плече, ледве встиг зловити, а то впало б на бетон і розбилася б колба і чаша
    • Продавец  JAЗ

Доброго дня. Перепрошуємо за незручності. З вами зв'яжеться менеджер для вирішення проблем

• Тарас Г***

ніякий менеджер досі не зв'язався зі мною , у вайбері також ніхто не відповідає

бачу ще один користувач також вражений "якістю" цієї чудо-сумки

• Вадим І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

У сумку все влазить, шахта, колба, табак, вугілля, колауд і тд. Стильно виглядає, за свої гроші топчик, маленький ньанс що кріплення до переносу через плече пластикові, в іншому все Гуд.

Достоинства:
    Топ за свої гроші
    Недостатки:
    Пластикові кріплення через плече
    • Продавец  JAЗ

Дякуємо за чудовий відгук)

• Тамара М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

Сумка просто бомба, якісна, зручна, вмістка. Зручно зберігати і брати з собою. Дякую продавцеві за якісний товар.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  JAЗ

Дякуємо за ваш відгук)

• Роман В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

Гарна сумка, поміщається кальян та електрична плитка для розпалу, або кальян і газовий пальник. Дуже зручна. Продавець швидко відправив та гарно запакував.

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  JAЗ

Дякуємо за ваш відгук.Ми раді що вам сподобався придбаний товар.

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ

Сумка хорошего качества,кальян влезает ещё и место есть

• Продавец  JAЗ

Дякуємо за ваш відгук.Ми раді що вам сподобався придбаний товар.